Elitechip » Competiciones » 6a Mini Sant Silvestre d'Inca 2017

6a Mini Sant Silvestre d'Inca 2017

Detalle de la Competición

 • Fecha: 31/12/2017
 • Lugar: Inca, Mallorca
 • Hora: 11:00
 • En: Mallorca
 • Tipo: Running
 • Inscritos:
 • Límite: 29/12/2017 23:59
 • Derechos:
  2.00 €
  * Alquiler de chip blanco.
Inscripción
On-line

Federación

Esta competición se rige por las normas de la Federación:

Federacio Atletisme Illes Balears/RFEA 2017

Los atletas que participen en esta competición y no dispongan de licencia federativa para el año 2017, tendrán que abonar un recargo de 1.00 € en concepto de licencia por un día o seguro de accidentes.

Más Competiciones

Otras competiciones que pueden ser de tu interés:
18/02/2018 | Almeria
04/02/2018 | Menorca

CARTELL DE 2016

6a Cursa Mini Sant Silvestre d'Inca

Inscripcións només per Menors. Per inscripcions de 10 i 5Km pitjar aquí.

L'OA IMAF de l'Ajuntament d'Inca, juntament amb el Club Atletisme Es Raiguer i el Club Atletisme Inca, organitzen la 34a edició de la Cursa Sant Silvestre i la 6a edició de la Mini Sant Silvestre.

NORMES GENERALS

 1.  La 34a Cursa Popular Sant Silvestre Ciutat d'Inca 2017 tendrà lloc el proper diumenge 31 de desembre, amb sortida des del Poliesportiu Municipal Mateu Cañellas i arribada al mateix lloc.
 2. La Cursa serà controlada pels jutges de la FAIB i cronometrada per Elitechip Cronometratge Esportiu.
 3. El termini d'inscripcions anticipades a la Cursa és fins al 29 de desembre o bé fins que s'esgotin les places disponibles.
 4. Les curses convocades són:
  • Cursa popular joves i adults de 6.200 m (nascuts/des a 2002 i anteriors).
  • Cursa popular escolar (nascuts/des a 2003 i posteriors).
 1. La inscripció i el pagament es realitzaran de la següent forma:
  1. Anticipada en línia, a www.elitechip.net
  2. Anticipada a les oficines de l'OA IMAF (edifici Piscines Municipals d'Inca), mitjançant el pagament en metàl·lic.
 2. La recollida de dorsals i de la camiseta tècnica es durà a terme el 31 de desembre de les 9 a les 12 h, a la taula de l'organització instal·lada al Pavellò cobert del Poliesportiu Municipal Mateu Cañellas. Només s'hi podrà recollir el dorsal i la camiseta d'altres participants si es porta una autorització expressa.
 3. El dorsal s'ha de col·locar a l'alçada del pit de manera visible. Queda prohibit córrer sense inscripció prèvia, és a dir, sense el dorsal-xip de la Cursa, perquè es perjudica tot el col·lectiu i el desenvolupament de la prova.
 4. L'organització contractarà una pòlissa d'accidents col·lectiva i una de responsabilitat civil, com també disposarà d'una ambulància UVI amb metge. L'organització cobrirà solament allò que determini cada una d'aquestes pòlisses contractades.
 5. Està prohibit acompanyar els participants durant la Cursa mitjançant qualsevol tipus de vehicle.
 6. El temps màxim per finalitzar la Cursa és d'1 hora. Els/les participants que superin el temps previst, i un cop que els avancin els cotxes de tancament de la Cursa, hauran d'anar per sobre de la vorera i respectar la normativa dels vianants.
 7. L'organització situarà al llarg del recorregut els controls suficients per vetllar per la seguretat de tots els/les participants en la prova. Aquells que no respectin el recorregut, marcat per l'organització, quedaran emparats sota la seva responsabilitat. L'organització podrà modificar el recorregut per causes que li siguin alienes i/o de força major.
 8. Les curses podran ser suspeses si, per inclemències del temps, així ho determina l'organització de la prova o bé per imposició de l'oficina 112. El seu veredicte serà inapel·lable.
 9. L'organització, en el moment de lliurar els premis, podrà exigir la presentació del DNI per justificar l'any de naixement de l'esportista.
 10. El sol fet d'inscriure's en la Cursa implica la total acceptació d'allò preceptuat en aquest Reglament.
 11. Els/les participants permeten explícitament que el seu nom, llinatges i gènere siguin publicats a les llistes d'inscrits, com també a la de resultats si acaben la Cursa, seguint la normativa establerta.
 12. Tots els/les participants que no compleixin l'edat que marca el Reglament hi prendran part sota la seva responsabilitat, o en el cas de majors de 14 anys, el pare / la mare / el tutor/a haurà de lliurar una autorització signada a la recollida del dorsal i presentar el DNI.
 13. L'IMAF es reserva el dret de fer l'enregistrament sonor o d'imatges durant el desenvolupament de l'activitat amb la finalitat difondre-les i arxivar-les, i sempre d'acord amb la legislació vigent en matèria de dret d'imatge i de protecció de la intimitat de les persones. No obstant això, l'IMAF no es fa responsable de  l'enregistrament sonor o d'imatges de terceres persones en activitats obertes al públic en general.
 1. Fent la inscripció, el corredor/a consent expressament i autoritza que les seves dades personals puguin ser publicades a la web de l'organització, així com en els llistats de classificació i d'inscripció pertinents.
 2. El corredor/a en emplenar el formulari d'inscripció reconeix estar en condicions físiques per a la pràctica esportiva i, en concret, per córrer 10 km. És responsabilitat del propi corredor/a fer-se reconeixements mèdics periòdics per tal d'evitar riscos, i eximeix l'organització de qualsevol problema físic que pugui patir durant la Cursa.
 3. Avituallament: hi haurà un avituallament situat al Palau Municipal d'Esports i a l'arribada.
 4. Tot allò no previst en el Reglament serà resolt pels responsables de l'organització de l'activitat.

CURSA POPULAR ESCOLAR INFANTIL

 1. Aquesta cursa serà oberta a totes les persones, de qualsevol nacionalitat i sexe, federades o no de 5 a 14 anys complits (nascuts/des a 2003 i posteriors) que desitgin participar-hi, d'acord amb el quadre de curses. És seva la responsabilitat de reconèixer el seu nivell de condició física necessària per afrontar aquesta prova.
 2. Els drets d'inscripció de la Cursa (anticipada o el mateix dia de la prova), que també inclouen el xip de l'organització per als participants, tendran un cost de 2 €/participant. Aquest import no és reintegrable. El xip és personal, intransferible i imprescindible per participar-hi.
 3. Es limita la inscripció amb dret a obsequi de la camiseta tècnica als 150 primers atletes inscrits.
 4. A partir de la inscripció 151, els corredors que ho desitgin podran participar en la Cursa, però no tendran dret a l'obsequi de la camiseta tècnica. Per això només abonaran el preu de 1 €.
 5. L'inici de la cursa és a les 11 h.
 6. No hi haurà classificacions.
 7.  Categories i distàncies:

Categoria de curses

Distància

Sub6 (Pre-Iniciació) Masculí i Femení (2013 i posteriors)

100 m

Sub8 (Iniciació) Masculí i Femení (2011-2012)

200 m

Sub10 (Benjamí) Masculí i Femení (2009-2010)

400 m

Sub12 (Aleví) Masculí i Femení (2007-2008)

800 m

Sub14 (Infantil) Masculí i Femení (2005-2006)

1.200 m

Sub16 (Cadet) Masculí i Femení (2003-2004)

1.600 m

8.   Categories i distàncies:

Preus cursa escolar

 

Drets d'inscripció escolar fins al dorsal num. 150

2 €

Drets d'inscripció escolar a partir deldorsal num. 151

1 €

Assegurança d'accidents només els corredors sense llicència federativa

1 €

Lloguer del xip

Gratuït

 

Documentos

¡¡ Advertencia Para Consultas a Elitechip !!
Elitechip no revisa constantemente las conversaciones de Facebook. Si tienes alguna duda o consulta respecto de la competición u otro tema, por favor utiliza el Formulario de Contacto así te podremos atender en el menor tiempo posible.
Publicidad
Síguenos en... Síguenos en...
Siempre estarás con
nosotros Tolo!
© Elitechip, 2008-2017, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net