Cursa popular Festes de Sant LLorenç 2013

Einzelheiten des Wettkampfs

  • Datum: 01/08/2013
  • Laufen
  • Menorca
  • Ort: Alayor
  • Uhrzeit: 19:30
  • Angemeldete:
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Strecke:
Chip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Teilnahmezeugnis herunterladen

Verband

Esta competición se rige por las normas de la Federación:

Federacio Atletisme Illes Balears

Para poder participar en esta competición debes estar federado a esta federación.

Weitere Wettkämpfe

Andere Wettkämpfe, die Sie interessieren könnten:

Cursa popular Festes de Sant LLorenç 2013

Einzelheiten des Wettkampfs

REGLAMENT CURSES POPULARS D'ESTIU 2013

Les curses populars d'estiu a Menorca estaran emmarcades dins la XIV Lliga de Curses Populars Estiu 2013 - Gran Premi Consell Insular de Menorca, que consistirà en una lliga per puntuació.

Art. 1. La Delegació a Menorca de la FAIB, juntament amb el Consell Insular de Menorca i tots els ajuntaments de Menorca, organitza les Curses Populars Estiu 2013, que tenen un total de 10 proves més la final.

Art. 2. La competició es farà d'acord amb la normativa de ruta de la Federació d'Atletisme de les Illes Balears, per a la temporada 2012/2013.

Art. 3. Les categories de les curses populars d'estiu a Menorca 2013 seran les següents:

Baby masc. i fem

Any de naix 2008 i posteriors

Iniciació masc. i fem.

Any de naix. 2006/2007

Benjamí masc. i fem.

Any de naix. 2004/2005

Aleví masc. i fem.

Any de naix. 2002/2003

Infantil masc. i fem.

Any de naix. 2000/2001

Cadet masc. i fem.

Any de naix. 1998/1999

Juvenil I Junior Ma i fem

Any de naix. 94/95/96/97

Promesa masc. i fem.

Any de naix. 91/92/93

Veterans M -35 masc.

Nascuts entre el 30-6-73 i el 1-7-78

Veteranes W-35 fem.

Nascudes entre el 30-06-73 i el 1-7-78

Veterans M-40 masc.

Nascuts entre el 30-6-68 i el 1-7-73

Veteranes W-40 fem.

Nascudes a partir 1-07-73

Veterans M-45 masc.

Nascuts entre el 30-6-63 i el 1-7-68

Veterans M-50 masc.

Nascuts entre el 30-6-58 i el 1-7-63

Veterans M-55 masc.

Nascuts entre el 30-6-53 i el 1-7-58

Veterans M-60 masc.

Nascuts entre el 30-6-48 i el 1-7-53

Veterans M-65 masc.

Nascuts entre el 30-6-43 i el 1-7-48

Veterans M-70 masc.

Nascuts a partir del 1-7-43

Obert masc. i fem.

Nascuts a partir del 1990 (no federats)

Elite masc. i fem.

Nascuts entre el 30-6-78 i el 31-12-97

(Categoria absoluta)

Art. 4. Dins les categories que figuren a la XIV Lliga de Curses Populars Estiu 2013, cada organitzador podrà establir les categories que cregui convenients per a cada cursa, sempre que ho comuniqui al jutge amb prou antelació.

Art. 5. A cada cursa popular es podran donar diverses sortides depenent de les inscripcions realitzades i els recorreguts prevists per a cada categoria. El comitè de jutges de la prova determinarà les curses que es realitzaran i quines categories hi participen d'acord amb les establertes per l'organitzador i ho comunicarà 15 minuts abans de l'inici de les curses.

Art. 6. El recorregut de la prova serà el que determini l'organitzador de la cursa, i estarà marcat i tancat al trànsit en el moment de la prova.

Art. 7. Les inscripcions i el lliurament de dorsals es realitzarà fins a 15 minuts abans de l'inici de les curses, quan es rebrà un número de dorsal que serà el mateix per a les onze curses que hi ha programades. Aquest número serà personal i intransferible i serà el que identifiqui cada atleta a cadascuna de les curses en què prengui part. Una volta inscrit en una de les curses no serà necessari que es torni a inscriure a la següent cursa en què participi, sols haurà de portar el corresponent dorsal, i recollir el xip per prendre-hi part.

7.1. Cada participant tindrà a la seva disposició 2 dorsals per a tota la lliga. En el moment que un participant sol·liciti un tercer dorsal tindrà que abonar un import de 1 € en concepte de cost del dorsal.

Art. 8. Puntuació i classificació. Les classificacions s'efectuaran per temps i aquestes seran per categories i de caràcter individual, encara que es disputin dins la mateixa cursa.

8.1. El sistema de puntuació de la lliga a cada cursa serà el següent:

1. El primer classificat de cada categoria obtindrà 10 punts, el següent 9 punts, el tercer 8 punts i així successivament fins al desè classificat, que obtindrà 1 punt. Així mateix tots els atletes que finalitzin la prova obtindran 1 punt.

2. La classificació final resultarà de la suma de les cinc millors participacions obtingudes en qualsevol de les deu primeres curses que hi ha programades durant l'estiu, més un punt extra per cada cursa en què es participi (apart d'aquestes cinc), a més de la gran final (que puntua doble) i determinaran el guanyadors de cada categoria.

3. En cas d'empat, comptarà la millor classificació obtinguda a la cursa final..

Art. 9. Els premis i trofeus que s'atorgaran són:

9.1. A cada cursa:

Obsequi als corredors i corredores d'acord amb els criteris de l'organització de la cursa.

9.2. A la Cursa final de la XIV Lliga de Curses Populars Estiu 2013:

Trofeu al primer, segon i tercer classificat de les categories d'iniciació, benjamí, aleví, infantil i cadet.

Premi especial per al primer, segon i tercer de la resta de categories.

Samarreta per a tothom.

Premi especial per sorteig entre els atletes nascuts l'any 1996 i posteriors que hagin participat en un mínim de sis de les deu primeres curses populars que hi ha programades, que consistirà en una bicicleta de muntanya.

Premi especial per sorteig entre els atletes nascuts l'any 1995 i anteriors que hagin participat en un mínim de sis de les deu primeres curses populars que hi ha programades, que consistirà en un viatge per a una persona a la Marató Internacional de Palma, amb inscripció inclosa per participar-hi.

Premi especial a tots els participants que disputin totes les proves de la XIV Lliga de Curses Populars Estiu 2013.

Premi especial per sorteig de 2 inscripcions a la XIII Mitja Marató Internacional Illa de Menorca, que es durà a terme el proper dia 27 d'octubre de 2013.

10 inscripcions a la XII Cursa Popular Illa de Menorca, que es durà a terme el proper dia 27 d'octubre de 2013.

El sorteig es realitzarà el dia 14 de setembre, coincidint amb la final de la lliga.

Art. 10. Seguretat.

10.1. Cada organitzador vetlarà per la seguretat de la prova, que estarà coberta per les autoritats competents del lloc de la prova (Policia Local, Guàrdia Civil de Trànsit, etc.). La prova també disposarà dels serveis d'assistència sanitària necessaris.

10.2. La FAIB es farà càrrec que cada corredor disposi d'asseguranÇa d'accidents esportius.

Art. 11. El control de la prova serà a càrrec del comitè de jutges de la FAIB, que seran els encarregats del control i de les classificacions oficials de la prova.

Art. 12. El sistema de cronometratge serà mitjançant ChampionChip que EliteChip posarà a disposició del participants. En el moment de formalitzar la inscripció es farà entrega d'un chip de color blanc conjuntament amb el dorsal. Aquest chip serà el que l'identificarà a cada cursa i es tindrà que col·locar a la sabatilla amb brides, belcros o els mateixos cordons de les sabatilles. La incorrecta col·locació del chip o no passar per damunt de les es�toretes lectores implica no figurar en les classificacions.

12.1. Tots els chips de color blanc s'han de retornar un cop finalitzada cada competició per poder activar-los de nou per la següent cursa. En la propera cursa popular que participi únicament tindrà que buscar-lo a la taula d'inscripcions on estaran ordenats i classificats per poder utilitzar-los de nou.

12.2. La pèrdua o no retornar el chip implica abonar 9 € en concepte del cost de chip.

Art. 13. Per a totes les situacions no previstes en aquesta normativa es prendrà com a referència la normativa de ruta de la FAIB.

Art. 14. Totes les reclamacions que s'efectuïn hauran d'anar acompanyades d'un dipòsit de 6 € i s'hauran d'efectuar per escrit i en un termini màxim de 30 minuts, comptador a partir del moment que es publiquin els resultats oficials. En el cas que la reclamació no fos vàlida el reclamant perdrà els doblers dipositats.

Art. 15. El simple fet de prendre part a la prova implica la total acceptació de les presents normes, així com d'altres disposicions que per qualsevol causa pugui determinar l'organització. L'organització no es fa responsable de totes les situacions o actuacions que puguin succeir fora de la seva competència o de les quals no sigui responsable directe.

CATEGORIA ELIT: Engloba un conjunt de les categories (Júnior, promesa, sènior, i veterans); solament és obligatòria per a la categoria sènior, les altres categories (júnior, promesa i veterans) serà de lliure elecció.

DISTANCIES APROXIMADES DE LES CURSES: Les categories Baby, iniciació i benjamí faran un recorregut de entre 300 i 500 m, les categories Aleví i Infantil entre 1000 i 1200 m i la resta de categories la distància establerta en el programa.

Per a més informació sobre curses a Menorca adreceu-vos al web de la Federació d'Atletisme : www.faib.es o a la pàgina web: www.elitechip.net

¡¡ Advertencia Para Consultas a Elitechip !!
Elitechip no revisa constantemente las conversaciones de Facebook. Si tienes alguna duda o consulta respecto de la competición u otro tema, por favor utiliza el Formulario de Contacto así te podremos atender en el menor tiempo posible.
Publicidad
Peugeot
© Elitechip, 2008-2024, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net