Marxa cicloturista solidària 2013

Detalle de la Competición

  • Fecha: 14/12/2013
  • Cicloturista
  • Mallorca
  • Hora: 09:30
  • Inscritos:
  • Límite: 13/12/2013 21:00
  • Derechos:
    12 €

Ediciones Anteriores

Más Competiciones

Otras competiciones que pueden ser de tu interés:

Marxa cicloturista solidària 2013

Detalle de la Competición

 

MARXA CICLOTURISTA SOLIDÀRIA

14 desembre 2013

organitza PENYA CICLISTA SENCELLES

 

Reglament:

 

La penya ciclista Sencelles organitza la Marxa cicloturista solidària a Sencelles amb l'autorització de la Federació de Ciclisme Balear i el reglament següent:

 

·La marxa cicloturista solidària tindrà la sortida oficial dia 14 de desembre a les 9,30h al poliesportiu de Sencelles.  El recorregut de la cicloturistada serà d'uns 70 km i la finalització està prevista devers de les 12,30h també, al poliesportiu de Sencelles.

·La marxa estarà oberta a la participació de qualsevol cicloturista major de 14 anys.  El caràcter de la marxa és NO COMPETITIU amb l'objectiu principal de gaudir de l'esport ciclista.

·El preu d'inscripció és de 12 euros, inclou: dret a participació i berenar a la cloenda.

·L'organització obliga l'ús de casc protector.

·El recorregut oficial estarà controlat per la Guàrdia Civil de Trànsit i personal de l'organització.  Tot i això, és obligació dels participants respectar les normes de circulació en tot moment.  Els participants són considerats en excursió personal, i seran considerats responsables de totes les infraccions que puguin cometre.

·Els cicloturistes que no realitzin el recorregut oficial i/o no circulin entre el cotxe d'INICI DE PROVA ESPORTIVA i el cotxe de FINAL DE PROVA ESPORTIVA es consideren fora de marxa.

·L'organització no es fa responsable de cap accident ni incident del que pugui ser causa o víctima les persones participants, com tampoc es fa solidari de les despeses o deutes contrets pels cicloturistes durant la marxa, ni de la pèrdua o malbé que puguin sofrir les bicicletes o qualsevol altre equipament.

·Tots els participants estan obligats a complir les indicacions de l'organització, que per tal de facilitar el control de la marxa realitzarà els reagrupaments que consideri necessaris.

·L'organització disposarà durant tot el recorregut de l'assistència mèdica necessària, ambulàncies, i vehicle granera.

·El fet d'inscriure's a aquesta cicloturistada implica la total acceptació del reglament i la renúncia de tots els drets contra els organitzadors, patrocinadors i col·laboradors derivats dels possibles mals que es puguin ocasionar durant la marxa.

¡¡ Advertencia Para Consultas a Elitechip !!
Elitechip no revisa constantemente las conversaciones de Facebook. Si tienes alguna duda o consulta respecto de la competición u otro tema, por favor utiliza el Formulario de Contacto así te podremos atender en el menor tiempo posible.
Publicidad
© Elitechip, 2008-2020, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net