Publicidad
Elitechip » Competiciones » 5ª Neda el Món Sailfish Sa Dragonera 2015

5ª Neda el Món Sailfish Sa Dragonera 2015

Detalle de la Competición

 • Fecha: 31/05/2015
 • Tipo: Natación
 • Inscritos:

Ediciones Anteriores

Más Competiciones

Otras competiciones que pueden ser de tu interés:
25/03/2018 | Mallorca

 

Web oficial www.nedaelmon.com

 

Donar la volta nedant a una illa: un repte espectacular. Des de la cara més propera a la costa mallorquina, lluminosa i plena de vida, fins a la cara més fosca que ens trobem al vorejar el Cap de Llebeig, on notem tota la força del Mediterrani. Un llarg i fosc recorregut amb penya-segats de vertigen i fondària impressionant, on l’alè dels caiaquistes i dels espectadors ens fan veure la llum. Acabem vorejant el Cap de Tramuntana, on tornem a veure un fons molt proper que ens permet arribar al Port de Sa Dragonera, punt des d’on s’inicia aquest repte de 9500 metres. També organitzem cada any una versió de la travessia més curta, de 3200 metres.

 

Boia de Seguretat

Per tal de proporcionar una major seguretat al nedador durant la prova, es recomana la utilització de la boia de seguretat ISHOF Neda el Món. Aquesta boia aconsegueix que el nedador sigui més visible, al temps que proporciona un punt de recolzament en cas de lesió o fatiga, sense afectar l'eficiència a l'hora de nedar. Teniu informació detallada aquí.

Serveis

 • Transport de nedadors. El transport de nedadors fins a Sa Dragonera es farà amb embarcacions motores i des de la platja de Sant Elm a partir de les 07,30h del matí.
 • Acompanyants. Els acompanyants podran seguir la prova des d'un veler que proporciona l'organització i que donarà la volta també a l'espectacular illa mallorquina. Els velers sortiran des de la platja de Sant Elm i faran el seguiment dels nedadors una vegada ja hagin sortit tots de Sa Dragonera. Els velers tornaran al port de Sa Dragonera abans que arribi el primer nedador per que tots pogueu veure l'arribada de la totalitat de nedadors. Els preus son de 20€ adults i 10€ els nens (menors de 12 anys), i podeu reservar el ticket pels velers aquí.
 • Assegurances. S’ha contractat una assegurança de Responsabilitat Civil i una altra d'accidents per a cada un dels participants i voluntaris.
 • Briefing. Es farà un briefing informatiu pels nedadors el dia abans de la prova, el dissabte 30 de maig a les 18 hores, al Club de Vela d’Andratx.
 • Oferta local. La organització informarà al briefing de les diverses activitats que es poden fer a la zona per a tots aquells nedadors que vulguin passar el cap de setmana. Des de visites culturals a excursions al Parc Natural de Sa Dragonera i d'altres indrets de la zona.
 • Lloguer de neoprens. Neda el Món us pot proporcionar un neoprè de lloguer. Si el voleu recollir a l'esdeveniment, cliqueu aquí. Si voleu que us l'enviem al vostre domicili, cliqueu aquí.
 • Guardarroba. Es muntarà un servei de guardarroba a la zona de sortida i arribada.
 • Avituallament. Durant i després de la prova s’oferirà aliment líquid i sòlid en els punts establerts per la organització.
 • Fisioterapia. A l'arribada es disposarà d'un servei de fisioterapia ofert per l'equip de professionals coordinats per El Quinto Meta.
 • Seguretat / Servei Mèdic. Es disposarà d'un primer nivell de seguretat, amb caiacs, i un segon nivell, amb embarcacions neumàtiques, per si s'ha d'evacuar a algun nedador. S’oferirà un servei mèdic, amb una ambulància situada a Sant Elm.
 • Paellada de cloenda. Per tancar el cap de setmana us preparem una paella del nostre amic i chef mallorquí Germán Navas, que l'any passat ens va fer una fideuà espactacular i que aquest ja està preparant el pica-pica i la Paellada de Cloenda. El dinar serà al Club de Vela d'Andratx, a partir de les 15h. El preu per adults és de 18€ i per nens/es (menors de 12 anys), 10€. Podeu fer la reserva aquí.

Competitivitat amb i sense neoprè

Aquesta travessia compta amb una versió competitiva i una versió no competitiva. En la versió competitiva es publicaran resultats per estricte ordre d'arribada, mentre que en la versió no competitiva es publicaran els temps d'arribada de cada nedador/a per ordre alfabètic.

Els inscrits a la versió competitiva podran optar a més als trofeigs que seran entregats als 3 primers classificats, i els seus temps seran comptabilitzats en la classificació anual de la Lliga Neda el Món.

La versió competitiva estarà dividida en categoria masculina i femenina. Si la temperatura de l'aigua ho permet, s'hi afegiran també les subcategories amb neoprè i sense neoprè.

¡¡ Advertencia Para Consultas a Elitechip !!
Elitechip no revisa constantemente las conversaciones de Facebook. Si tienes alguna duda o consulta respecto de la competición u otro tema, por favor utiliza el Formulario de Contacto así te podremos atender en el menor tiempo posible.
Publicidad
Síguenos en... Síguenos en...
Siempre estarás con
nosotros Tolo!
© Elitechip, 2008-2018, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net