32a Cursa ESCOLAR Sant Silvestre d'Inca 2015

Detall de la Competició

 • Data: 31/12/2015
 • Running
 • Mallorca
 • Població: Inca
 • Hora: 16:00
 • Inscrits:
 • Llímit: 30/12/2015 21:00
 • Drets:
  2 €

Federación

Esta competición se rige por las normas de la Federación:

Federacio Atletisme Illes Balears/RFEA 2017

Més Competicions

Altres competicions que pueden ser del teu interés:
15/11/2020 | Mallorca

32a Cursa ESCOLAR Sant Silvestre d'Inca 2015

Detall de la Competició

32a Cursa popular ESCOLAR Sant Silvestre d'Inca

31-12-2015

16:00

PER INSCRIPCIONS CURSA ADULTS PITJA AQUÍ

BASES DE LA 32a CURSA POPULAR SANT SILVESTRE CIUTAT D’INCA 15

NORMES GENERALS

1. La 32a Cursa Popular Sant Silvestre Ciutat d'Inca 2015, organitzada per l’IMAF de l’Ajuntament d'Inca, tendrà lloc el proper dijous 31 de desembre, amb sortida des del Poliesportiu Municipal Mateu Cañellas i arribada al mateix lloc.

2. La cursa serà controlada pels jutges de la FAIB i cronometrada per Elitechip cronometratge esportiu.

3. El termini d’inscripcions anticipades a la cursa és fins al 29 de desembre a les 14 h o bé fins que s’esgotin les places disponibles.

4. Les curses convocades són:

 • -  Cursa popular joves i adults (+ de 15 anys).
 • - Cursa popular escolar (de 5 a 15 anys, inclosos).

5.La inscripció i el pagament es realitzaran de la següent forma:

 • a) Anticipada en línia, a www.elitechip.net
 • b) Anticipada a les oficines de l'OA IMAF (edifici Piscines Municipals d'Inca), mitjançant el pagament en metàl·lic.

6. La recollida de dorsals i de la camiseta tècnica tendrà lloc el 31 de desembre de les 10 a les 15 h, a la taula de l'organització instal·lada al Poliesportiu Municipal Mateu Cañellas. Només s'hi podrà recollir el dorsal i la camiseta d’altres participants si es porta una autorització expressa.

7. El dorsal s’ha de col·locar a l’alçada del pit de manera visible. Queda prohibit córrer sense inscripció prèvia, és a dir, sense el dorsal-xip de la cursa, perquè es perjudica tot el col·lectiu i el desenvolupament de la prova.

8. L’organització contractarà una pòlissa d’accidents col·lectiva i una de responsabilitat civil, com també disposarà d’una ambulància UVI amb metge. L’organització cobrirà solament allò que determini cada una d’aquestes pòlisses contractades.

9.  Està prohibit acompanyar els participants durant la cursa mitjançant qualsevol tipus de vehicle.

10. El Temps màxim per finalitzar la cursa és de 55 minuts. Els/les participants que superin el temps previst, i un cop els avancin els cotxes de tancament de la cursa, hauran d’anar per sobre de la vorera i respectar la normativa dels vianants. (Km 1: 9', Km 2: 18', Km 3: 27', Km 4: 36', Km 5: 45', Km 6 + arribada: 55'.

11. L’organització situarà al llarg del recorregut els controls suficients per vetllar per la seguretat de tots els/les participants en la prova. Aquells que no respectin el recorregut, marcat per l’organització, quedarà emparat sota la seva responsabilitat. L’organització podrà modificar el recorregut per causes que li siguin alienes i/o de força major.

12. Les curses podran ser suspeses si, per inclemències del temps, així ho determina l’organització de la prova o bé per imposició de l’oficina 112. El seu veredicte serà inapel·lable.

13. L’organització, en el moment de lliurar els premis, podrà exigir la presentació del DNI per justificar l’any de naixement de l’esportista.

14. El sol fet d’inscriure’s en la cursa implica la total acceptació d’allò preceptuat en aquest reglament.

15.  Els/les participants permeten explícitament que el seu nom, llinatges i gènere siguin publicats a les llistes d’inscrits, com també a la de resultats si acaben la cursa, seguint la normativa establerta.

16. Tots els/les participants que no compleixin l’edat que marca el reglament serà baix la seva responsabilitat.

18. Tot allò no previst en el Reglament serà resolt pels responsables de l’organització de l’activitat.

CURSA POPULAR JOVES I ADULTS

1. Aquesta cursa serà oberta a totes les persones, de qualsevol nacionalitat i sexe, federades o no a partir de 16 anys complits, que desitgin participar-hi, d’acord amb el quadre de curses. És seva la responsabilitat de reconèixer el seu nivell de condició física necessària per afrontar aquesta prova. Es recomana que els esportistes veterans hagin passat una prova d’aptitud prèvia.

2. Els drets d’inscripció d'aquesta cursa, dins del termini establert com a anticipat, és de 7 €.

3. El preu d'inscripció fora del termini establert és de 12 € (amb dret a camiseta tècnica) i de 10 € (sense dret a camiseta tècnica).

4. Es limita la inscripció amb dret a obsequi de la camiseta tècnica a 900 atletes (dorsal de l’1 al 900).

5. A partir de la inscripció anticipada del dorsal núm. 901, els atletes que ho desitgin podran participar en la cursa, però no tendran dret a l’obsequi de la camiseta tècnica. Per això només abonaran el preu de 5 €.

6.  El cost de lloguer del xip és de 3 €. Aquest import no és reintegrable. El xip és personal, intransferible i imprescindible per participar-hi.

7. La distància de la cursa popular joves i adults és de 6.350 m.

8.  Inici de la cursa a les 17 h.

9.  Categories:

Categoria de curses

Lot de productes locals

Absolut masculí (fins a 34 anys)

1r/1a classificat/ada

Absolut femení (fins a 34 anys)

Veteranes (de 35 anys en endavant)

Veterans (de 35 anys en endavant)

 

CURSA POPULAR ESCOLAR

1. Aquesta cursa serà oberta a totes les persones, de qualsevol nacionalitat i sexe, federades o no de 8 a 15 anys complits que desitgin participar-hi, d’acord amb el quadre de curses. És seva la responsabilitat de reconèixer el seu nivell de condició física necessària per afrontar aquesta prova. 

2.  Els drets d’inscripció d'aquesta cursa, dins del termini establert com a anticipat, que també inclouen el xip de l’organització per als participants, tendran un cost de 3 €/participant. Aquest import no és reintegrable. El xip és personal, intransferible i imprescindible per participar-hi.

3.  Es limita la inscripció amb dret a obsequi de la camiseta tècnica als 100 primers atletes inscrits.

4.  A partir de la inscripció 101, els atletes que ho desitgin podran participar en la cursa, però no tendran dret a l’obsequi de la camiseta tècnica. Per això només abonaran el preu de 2 €.

5. Inici de la cursa a les 16 h.

6. No hi haurà classificacions.

Categories i distàncies

Categoria de curses

Distància

Benjamí masculí i femení (2007-2008)

400 m

Aleví masculí i femení (2005-2006)

800 m

Infantil masculí i femení (2003-2004)

1.200 m

Cadet masculí i femení (2001-2002)

1.600 m

¡¡ Advertencia Para Consultas a Elitechip !!
Elitechip no revisa constantemente las conversaciones de Facebook. Si tienes alguna duda o consulta respecto de la competición u otro tema, por favor utiliza el Formulario de Contacto así te podremos atender en el menor tiempo posible.
Publicidad
© Elitechip, 2008-2020, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net