Cursa Malalts de Turmell 2010

Einzelheiten des Wettkampfs

  • Datum: 11/09/2010
  • Laufen
  • Mallorca
  • Uhrzeit: 18:00
  • Angemeldete:
  • Limit: 10/09/2010 22:00
  • Gebühren:
    Preistabelle
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Strecke:
Chip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Teilnahmezeugnis herunterladen

Weitere Wettkämpfe

Andere Wettkämpfe, die Sie interessieren könnten:

Cursa Malalts de Turmell 2010

Einzelheiten des Wettkampfs

< />

 

Reglament de la “II cursa malalts de turmell”.

- La cursa es celebrarà dia 11 de setembre de 2010 a les 18 hores, amb un circuit aproximat de 12,5 km, tancat al trànsit i amb sortida i arribada a la plaça de l'Església.

- Hi haurà tres passos per meta: als 800 metres, als 5,5 km i final de carrera.

- El tipus de circuit és mixt i hi ha trams d'asfalt, camada, terra...

- Hi haurà punts d'avituallament cada 3 km aproximadament i refresc per a tots els participants en acabar la cursa, així com sorteig de regals.

- El cronometratge de la cursa anirà a càrrec de “elitechip”.

- L'edat mínima per participar és de 16 anys.

- Tindran trofeu els tres primers classificats de cada categoria. (General Masculina i femenina, i locals masculina i femenina) i un obsequi tots els participants.

- L'organització posarà a disposició de tots els participants un servei de guardarroba col·lectiu, així com un servei de dutxes (d'aigua freda) prop de la meta.

- Les inscripcions es poden dur a terme a través de la pàgina “www.elitechip.net” i a Cas'Escaleta fins dia 9 de setembre.

El preu de la cursa és de 2€ + 3€ (lloguer de xip) fins dia 3 de setembre de 2010, i de 7€ + 3€ (lloguer de xip) de dia 4 de setembre a dia 9 de setembre de 2010.

- Recollida de dorsals: El mateix dia de la cursa, de les 16 hores a les 17:30 hores a la sortida (plaça de l'Església).

- L'organització no es fa responsable dels danys morals, materials i físics que puguin sofrir els participants abans, durant o després de la cursa. No obstant això hi haurà un servei d'ambulància durant la prova.

- La inscripció a la cursa implica l'acceptació d'aquest reglament.

¡¡ Advertencia Para Consultas a Elitechip !!
Elitechip no revisa constantemente las conversaciones de Facebook. Si tienes alguna duda o consulta respecto de la competición u otro tema, por favor utiliza el Formulario de Contacto así te podremos atender en el menor tiempo posible.
Publicidad
© Elitechip, 2008-2021, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net