XXVIII Cursa de s'E 2016

Competition Data

 • Date: 26/12/2016
 • Running
 • Mallorca
 • Time: 10:00
 • Registered:
 • Limit: 25/12/2016 23:00
 • Organiza: A-Z Sports Atletisme Binissalem
 • Fee:
  Price structure
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Route:
Chip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Download diploma of participation

Federation

Esta competición se rige por las normas de la Federación:

Federacio Atletisme Illes Balears/RFEA 2017

The athletes who participate in this competition and are not federated for 2024, will have to pay an extra fee of 1.00 &euro for a day licence.

Previous Events

More competitions

Other competitions that may be of interest:

XXVIII Cursa de s'E 2016

Competition Data

DATA: 26 DESEMBRE (com sempre des del 1988)

DISTÀNCIES I CATEGORIES: 19 KM

 • Absoluta
 • Vet 40
 • Locals

7,5 KM

 • Absoluta
 • Locals
 • Nòrdic Walking

HORARIS:

 • 10:00 sortida 19 km Alaró
 • 10:40 sortida 7,5 km Binissalem

TAULA DE PREUS:

(amb chip groc pròpi) si no disposes de chip + 3€

 • fins dia 31 octubre     - 11,00 € ( 19k ) i 6,00 € ( 7,5k)
 • fins dia 20 Des            - 13,00 € (19k) i 8,00 € (7,5k)
 • fins dia 25 Des            -15,00 € (19k) i 10,00 € (7,5 k)
 • dia de la cursa             - 20,00 € (19k) i 15,00 €  (7,5k)
 • els atletes no federats + 1 euro en concepte d'assegurança d'accidents.

més info :

https://www.facebook.com/1701893440033493/photos/1710208715868632/

Mas Info: http://atletismebinissalem.blogspot.com/

ORGANITZADA PELS AJUNTAMENTS DE BINISSALEM,ALARÓ I LLOSETA.  

 • La prova comptarà amb servei d’ambulàncies i d’equip mèdic.
 • Tots els corredors estaran coberts per una assegurança d’accidents.
 • LA INSCRIPCIÓ DELS PARTICIPANTS ES PODRÀ FER A TRAVES DE LA PLANA www.elitechip.net .

Art. 1:LLOC I DATA DE LA PROVA

La cursa tindrà lloc el pròxim dia 26 de Desembre de 2016, a partir de les 10:00 h. Es seguirà el recorregut marcat per l’organització, sortint des de Alaró; carrer Joan Mir ermita en direcció cap a Lloseta, passant per Binissalem i acabant a Alaró de nou .AMB UN TOTAL DE 19.000 metres. A la meitat del recorregut es donarà la sortida de la cursa curta 7.500 metres que sortirà des de Binissalem per acabar a Alaró.

Art. 2: EDAT

Podran inscriure’s totes les persones d’ambdós sexes. L’edat mínima d’inscripció serà de 16 anys A LA CURSA DE 7,5. Per a córrer la cursa sencera de 19 km cal tenir com a mínim 18 anys complits.

Art. 3:INSCRIPCIONS

A les inscripcions hi haurà de constar: nom i llinatges,any de naixement, telèfon i club en cas d’estar federat. Els que no estan federats han de fer-ho constar en el moment de la inscripció.

Art. 4: ATLETES LOCALS

Els atletes que participin com a locals han de poder demostrar que estan empadronats a Binissalem, Alaró o Lloseta

Art. 5:LIMIT INSCRIPCIONS

S’acceptaran inscripcions fins a les 09:30 h. del mateix dia de la prova. Les inscripcions que es realitzen el dia de la prova tenen un increment en el preu respecte a les inscripcions per internet. Les inscripcions es podran fer telemàticament a través de la plana web http://www.elitechip.net

Art. 6:DORSALS

Els dorsals s’entregaran el mateix dia de la cursa en la taula d’inscripcions a Alaró o a Binissalem en el cas del atletes de categoria especial i  nòrdic walking..

Art. 7: CRONOMETRATGE

El cronometratge de la prova anirà a càrrec d’elitechip conjuntament amb els jutges de la federació balear d’atletisme. Pel que fà als atletes de la modalitat de nòrdic walking, es comptarà amb jutges específics per a dita modalitat.

Art. 8: ITINERARI

Recorregut: Concentració i sortida al carrer Joan Mir ermità d’Alaró, direcció carrer de manyoles i carretera comarcal PM 211, entrant a Lloseta pel carrer pou Nou, girant cap a carrer mestre Antoni Vidal i agafant l’avinguda del Cocó, per enllaçar direcció Binissalem pel Camí des Raiguer, carrer de Selva, carrer des Fang , carrer Pere Estruch, carrer de can Julià, carrer de Selva de nou per enllaçar amb camí des raiguer, fins arribar al tram de terra i pedres (CAMI VELL D’ALARÓ, TAMBÉ CONEGUT COM CAMI ROMÀ) via de terra i pedres que passant per damunt el torrent solleric enllaça amb la carretera comarcal PM 211 i camí de manyoles per acabar de nou al punt de sortida Carrer Joan Mir i ermità a Alaró. 

· Recorregut Categoria nòrdic walking i categoria especial .

Binissalem, carrer des Fang ,carrer Pere Estruch, carrer de can Julià,carrer de Selva de nou per enllaçar amb camí de s raiguer, fins arribar al tram de terra i pedres (CAMI VELL D’ALARÓ, TAMBÉ CONEGUT COM CAMI ROMÀ) via de terra i pedres que passant per damunt el torrent solleric enllaça amb la carretera comarcal PM 211 i camí de manyoles per acabar de nou al punt de sortida Carrer Joan Mir i ermità a Alaró. 

Art. 9:PLA DE SEGURETAT I D’EVACUACIÓ DE FERITS

Assistència mèdica: Una ambulància UVI mòbil amb metge i tres ambulàncies de suport vital bàsic. Les tres S.V.B. es situaran REPARTIDES AL LLARG DEL RECORREGUT una a Binissalem Pont del tren, la segona a Alaró sortida i la tercera a Lloseta avituallament 1.

La S.V.A. anirà situant-se al darrera del cap de carrera.

L’evacuació es realitzarà preferentment a la Clínica MUTUA BALEAR, si be queda supeditat a lo que ordeni el facultatiu, estant a disposició els diferents PAC de cada localitat.

L’assegurança dels corredors no federats i la Pòlissa de Responsabilitat Civil de 900.000 € amb franquícia màxima de 600 € i un límit mínim per víctima de 150.000 € es gestionarà a través de la Federació d’atletisme.

Les comunicacions entre els responsables de la prova, serà per telèfon mòbil. Policies i Protecció Civil per radio.

Participació estimativa d’un màxim de 900 corredors

Art.10: CATEGORIES

L’edat del participants es resoldrà per la data de naixement del seu D.N.I. (en cas de dubte es podrà sol·licitar per comprovar l’edat .) Totes les categories es separen en masculí i femení.

 • 1.     ABSOLUTA 19K
 • 2.     VETERANS M40  19K
 • 3.     LOCALS. 19 K
 • 4.     ABSOLUTA  7,5 k
 • 5.     LOCALS 7,5 K
 • 6.     NORDIC WALKING  7,5 k

 

Art.11: PREMIS

* ALS TRES PRIMERS DE CADA CATEGORIA, MASCULÍ I FEMENÍ

* PREMI ESPECIAL ALS TRES PRIMERS CLASSSIFICATS DE LA CATEGORIA

ABSOLUTA, MASCULÍ I FEMENÍ

Art.12:NORMATIVA

El sol fet d’inscriure’s implica la total acceptació del present reglament.

Tot allò que no estigui estipulat en aquest reglament es resoldrà d’acord amb l’organització i la reglamentació federativa.

Tots els participants quan s’inscriuen ho fan baix la seva responsabilitat  que es troben físicament i sense problemes de salut per poder realitzar aquesta prova.

L’organització es reserva el dret de demanar el certificat metge corresponent als atletes de més de 40 anys.

Art.13:DANYS I LESIONS

L’organització es responsabilitza dels danys dels participants a través del servei d’UVI mòbil i metge, de la pòlissa d’accidents i també l’assegurança de responsabilitat civil.

Art.14:RECLAMACIONS

Les reclamacions es presenten per escrit al director de la cursa a la finalització de la cursa. Es disposarà de model de reclamacions el dia de la cursa.

Art.15:SERVEIS ESPECIALS

Tots els serveis especials estaran coberts per la Policia Local i personal de protecció civil dels Ajuntaments d’Alaró, Binissalem i Lloseta. Així mateix es contarà amb la presència de la guàrdia civil de tràfic durant el desenvolupament de la cursa.

Com a complementaris  a la cursa es comptarà amb els serveis recuperació post cursa juntament amb guarda roba i avituallaments en cursa.

Warning Elitechip Queries!
Elitechip is not constantly checking Facebook conversations. If you have any questions or queries regarding the competition or other issue, please use the Contact Form so we can reply you in the shortest possible time.
Publicidad
Peugeot
© Elitechip, 2008-2024, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net