Publicidad
Elitechip » Competiciones » III Cursa Popular Tots amb Obert 2017

III Cursa Popular Tots amb Obert 2017

Detalle de la Competición

 • Fecha: 21/10/2017
 • Lugar: Palma de Mallorca, Mallorca
 • Hora: 11:30
 • En: Mallorca
 • Tipo: Running
 • Inscritos:
 • Límite: 20/10/2017 21:00
 • Derechos:
  7.00 €
  3.00 € *
  * Alquiler de chip blanco.

Federación

Esta competición se rige por las normas de la Federación:

Federacio Atletisme Illes Balears/RFEA 2017

Los atletas que participen en esta competición y no dispongan de licencia federativa para el año 2018, tendrán que abonar un recargo de 2.00 € en concepto de licencia por un día o seguro de accidentes.

Ediciones Anteriores

Más Competiciones

Otras competiciones que pueden ser de tu interés:
31/12/2018 | Mallorca

III CURSA POPULAR I SOLIDARIA 'TOTS AMB OBERT'

Son Parera – Ciutat Jardí – Es Carnatge

A benefici de l'associació espiral, entitat social d'atenció a infància, joventut i família.

OBERT – programa d'atenció a infància i família és un projecte socioeducatiu per a famílies en situació de risc d'exclusió i per a famílies amb necessitats de conciliació de la vida laboral i familiar mitjançant un servei d'oci i ludoteca i un servei de suport a l'estudi. El 2016, es van atendre prop de 250 infants.

Data, horari i lloc.

Dissabte 21 d'octubre, al Parc de Son Parera, La Gruta, Palma. La sortida i l'arribada es farà des del Parc de Son Parera.

La cursa de les categories de la modalitat absoluta surten a les 11'30h. A les 12'30h es tancarà la cursa absoluta. Les curses de les categories de la modalitat infantil seran entre les 12'30h i les 13'30h, aproximadament.

Modalitats i distàncies

Categoria

Edat

Distància, aproximada

Horari aprox.

Popular

Femenina 4k

A partir de 16 anys

4'700km, aprox.

11'30h

Masculina 4k

A partir de 16 anys

Femenina 8k

A partir de 16 anys

7'900km, aprox

11'30h

Masculina 8k

A partir de 16 anys

Infantil

Iniciació

Fins a 3 anys

200m acompanyats d'adult

12'30h

Cursa I

4 i 5 anys

400m

12'40h

Cursa II

6 i 7 anys

600m

12'50h

Cursa III

De 8 a 10 anys

800m

13h

Cursa IV

Dels 11 als 13 anys

1.000 m

13'10h

Cursa V

14 i 15 anys

1.200 m

13'20h

 

La modalitat infantil fa el seu itinerari íntegrament dins el parc de Son Parera.

La modalitat popular, a les dues distàncies, te la sortida al Carrer Golf de Cadis i l'arribada dins el Parc de Son Parera. La majoria de l'itinerari és de doble sentit i  circula per dins del carril bici. En cas contrari està senyalitzat i controlat per membres de l'organització.

Prèvia autorització dels pares, mares  tutors legals, es poden inscriure menors de 16 anys a les categories absolutes.

Itineraris

 • Itinerari 4k. Son Parera – Ciutat Jardí - Passeig Cala Gamba – Ciutat Jardí -  Parc Son Parera. El canvi de sentit és a l'alçada de l'Hospital St. Joan de Déu.
 • Itinerari 8k. Son Parera – Ciutat Jardí - Passeig Cala Gamba - Es Carnatge – CN Cala Gamba – Ciutat Jardí – Parc  Son Parera. El canvi de sentit és al final de es Carnatge, abans de sortir al carrer del Congre.

Premis i obsequis

Camiseta tècnica. Els 150 primers inscrits en categoria adulta i els 100 primers inscrits en categories infantils.

Val de descompte de 5€ a la botiga Kenia Intersport, de Palma. Els 100 primers inscrits a categoria infantil i els 100 primers en categoria infantil.

Modalitat infantil. Tots els participants a les modalitats infantils rebran medalla, gentilesa IME.

Modalitat Absoluta. Els premis consistiran en una panera de productes provinents de l'economia local i social (comerços de la barriada, centres especials d'ocupació, comerç just, entitats socials, , ...). Rebran premis els 3 primers classificats de cada categoria.

Inscripcions, cost i recollida de dorsals

Inscripcions. Plana web www.elitechip.net i a la botiga Kenia Intersport, Avinguda Alexandre Rosselló, 7, de Palma. Tel 971 721060. El mateix dia de la cursa, entre les 10h fins 30 minuts abans de la sortida.

Drets inscripció. Modalitat infantil, 2€. Modalitats populars, 7€. Afegir 3€ en cas de llogar el xip. No federats, +2€ per assegurança d'accidents.

Dorsals. Amb la inscripció s'assignarà un número de dorsal, que serà únic i personal. Una mateixa persona sols pot participar a una sola categoria, independentment de la modalitat.

El nombre màxim de participants a la categoria absoluta serà de 200 persones. Es tancaran inscripcions un cop superada aquesta quantitat.

Dorsal solidari

Amb un donatiu d'2€, rebreu el vostre dorsal solidari encara que no prengueu part de les curses: així també col·laborareu amb “Tots amb Obert”. Aquesta modalitat és solidària i no dona dret a participar de les curses.

Avituallaments

Hi haurà un únic punt d'avituallament situat al Passeig de Cala Gamba, a l'alçada de l'Hospital de Sant Joan de Déu. Hi haurà aigua mineral.

Serveis als participants.

Servei de guarda-roba, activitats per infants i de sensibilització. Punt d'informació sobre activitats i programes d'Espiral.

En arribar al Parc de Son Parera, hi haurà beguda i berenar de dolç i salat. A les 14h hi haurà dinar de fideuada solidària. Es poden reservar tiquets a la secretaria d'espiral i el mateix dia de la cursa fins que s'acabin.

Cronometratge i control

La cursa serà cronometrada per Elitechip. El xip és obligatori per participar-hi. En cas que es llogui el xip, s'ha de tornar una vegada acabada la cursa.

Seguretat

La seguretat del circuit serà controlada per la Policia Local de Palma i pels membres de l'organització de la cursa.

La cursa disposarà de servei d'ambulància i de metge.

Tots els atletes participants estan coberts per una pòlissa d'assegurança d'accidents i una de responsabilitat civil per a qualsevol incident que es produeixi durant la prova i mai no provocat per patiment o malaltia latent o patologies prèvies, imprudència, negligència o danys produïts en els desplaçaments al lloc de la carrera o d'aquesta al domicili del participant.

Amb la inscripció, la persona reconeix que està apte físicament i en òptimes condicions per a participar en aquesta cursa. Si es produeix una lesió durant la cursa, l'únic responsable és el mateix corredor i serà baix el seu propi risc.

 

Altres normes

Drets d'imatge: Tots els participants autoritzen a l'organització de la Cursa Popular que la seva imatge pugui aparèixer en fotografies corresponents a l'activitat amb la possibilitat de ser publicades en diaris, revistes, internet, etc.

La participació a la prova implica l'acceptació per part dels participants del present reglament i la renúncia a la reclamació contra els organitzadors, col·laboradors, patrocinadors i els seus respectius representants legals, derivats dels danys que es poguessin derivar de la seva participació a la cursa.

El control d'arribada es tancarà a les 13:30h, 60 minuts després d'haver donat la sortida. Les reclamacions s'hauran de fer dins els 15 minuts següents a l'arribada de l'últim participant.

El desconeixement del reglament no n'eximeix el compliment.

L´organització es reserva el dret de modificar els punts del reglament en cas de necessitat.

 

Documentos

¡¡ Advertencia Para Consultas a Elitechip !!
Elitechip no revisa constantemente las conversaciones de Facebook. Si tienes alguna duda o consulta respecto de la competición u otro tema, por favor utiliza el Formulario de Contacto así te podremos atender en el menor tiempo posible.
Publicidad
Síguenos en... Síguenos en...
Siempre estarás con
nosotros Tolo!
© Elitechip, 2008-2018, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net