Publicidad
Elitechip » Competiciones » Marxa Cicloturista SolidÓria - AECJD 2017

Marxa Cicloturista SolidÓria - AECJD 2017

Einzelheiten des Wettkampfs

 • Datum: 09/12/2017
 • Ort: Sencelles, Mallorca
 • Uhrzeit: 09:30
 • In: Mallorca
 • Typ: Cicloturista
 • Angemeldete:
 • Limit: 08/12/2017 20:00
 • GebŘhren:
  15.00 €
  * Mit wei▀em Chipmiete.

Weitere Wettkńmpfe

Andere Wettkńmpfe, die Sie interessieren k÷nnten:
01/11/2018 | Mallorca
12/05/2018 | Formentera

MARXA CICLOTURISTA SOLID└RIA

A FAVOR DE LA ASOCIACIËN ESPAĐOLA DE CREUTZFELDT JACOBS DISEASE

 

Reglament:

La Penya Ciclista Sencelles organitza la Marxa Cicloturista Solidària a Sencelles amb l'autorització de la Federació de Ciclisme Balear i el reglament segŘent:

 1. La Marxa Cicloturista Solidària tindrà la sortida oficial dia 9 de desembre de 2017 a les 9,30h al poliesportiu de Sencelles. El recorregut de la cicloturistada serà d'uns 70 km i la finalització està prevista devers de les 12,30 h també, al poliesportiu de Sencelles.
 2. La Marxa estarà oberta a la participació de qualsevol cicloturista major de 14 anys. El caràcter de la marxa és NO COMPETITIU amb l'objectiu principal de gaudir de l'esport ciclista.
 3. El preu d'inscripció és de 15 euros, inclou: dret a participació i berenar a la cloenda.
 4. L'organització obliga l'ús de casc protector.
 5. El recorregut oficial estarà controlat per la Guàrdia Civil de Trànsit, Policia local, Protecció Civil i personal de l'organització. Tot i això, és obligació dels participants respectar les normes de circulació en tot moment. Els participants són considerats en excursió personal, i seran considerats responsables de totes les infraccions que puguin cometre.
 6. Els cicloturistes que no realitzin el recorregut oficial i/o no circulin entre el cotxe d'INICI DE PROVA ESPORTIVA i el cotxe de FINAL DE PROVA ESPORTIVA es consideren fora de marxa.
 7. L'organització no es fa responsable de cap accident ni incident del que pugui ser causa o víctima les persones participants, com tampoc es fa solidari de les despeses o deutes contrets pels cicloturistes durant la marxa, ni de la pŔrdua o malbé que puguin sofrir les bicicletes o qualsevol altre equipament.
 8. Tots els participants estan obligats a complir les indicacions de l'organització, que per tal de facilitar el control de la marxa realitzarà els reagrupaments que consideri necessaris.
 9. L'organització disposarà durant tot el recorregut de l'assistŔncia mŔdica necessària, ambulàncies, i vehicle granera.
 10. El fet d'inscriure's a aquesta cicloturistada implica la total acceptació del reglament i la renúncia de tots els drets contra els organitzadors, patrocinadors i colĚlaboradors derivats dels possibles mals que es puguin ocasionar durant la Marxa.
 11. Si les inclemŔncies climatològiques impedeixen el desenvolupament normal de la Marxa, just es farà el berenar que prŔviament sĺhaurà preparat per a tots els participants.

Unterlagen

íí Advertencia Para Consultas a Elitechip !!
Elitechip no revisa constantemente las conversaciones de Facebook. Si tienes alguna duda o consulta respecto de la competiciˇn u otro tema, por favor utiliza el Formulario de Contacto asÝ te podremos atender en el menor tiempo posible.
Publicidad
SÝguenos en... SÝguenos en...
Du bist immer bei
uns, Tolo!
© Elitechip, 2008-2018, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net