V Cursa Cooperativa CIDE 2018

Competition Data

 • Date: 22/04/2018
 • Running
 • Mallorca
 • City: Palma
 • Time: 10:00
 • Registered:
 • Limit: 21/04/2018 21:00
 • Fee:
  Price structure
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Route:
Chip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Download diploma of participation

Federation

Esta competición se rige por las normas de la Federación:

Federacio Atletisme Illes Balears

More competitions

Other competitions that may be of interest:
16/10/2021 | Menorca

V Cursa Cooperativa CIDE 2018

Competition Data

 V CURSA COOPERATIVA CIDE 2018 REGLAMENT

 1. El Col·legi CIDE organitza una cursa i una caminada solidàries per el 22 d'abril de 2018, a benefici de la ONG ABAIMAR (Associació Balear d'Infants amb Malalties Rares).

 1. Les inscripcions a la cursa i a la caminada es podran fer a través de la pàgina www.elitechip.net.

CATEGORIA

DISTÀNCIA PREU INSCRIPCIÓ HORA SORTIDA
Educació Infantil 500 m 4 € * 10:00 h
1r i 2n de Primària 500 m 4 € * 10:10 h
3r+4t+5è+6è de Primària 1000 m 4 € * 10:30 h
Cursa Cooperativa CIDE 6,3 km 8 € * 10:40 h
Caminada popular 3 km 8 € * 10:50 h

*(+1€ d’assegurança si no està federat)

El preu inclou dorsal, cronometratge, samarreta commemorativa pels primers 800 inscrits, abastiment post-cursa… una vegada finalitzades la cursa i la caminada es farà un sorteig de regals (publicats amb anterioritat al sorteig), als quals cada participant optarà amb el seu número de dorsal. NOVETAT: enguany es tornaran a sortejar tots aquells regals que no han estat reclamats (no es guardaran per a dies posteriors).

Hi haurà premis per als primers classificats de la Cursa Cooperativa CIDE de 6,3 Km.

 1. El recorregut del circuit transcorre íntegrament per asfalt, amb sortida i arribada al poliesportiu CIDE. El circuit estarà tancat al trànsit, i estarà prohibit circular-hi amb qualsevol vehicle que no estigui autoritzat prèviament per l’organització.
 2. Seguretat de la cursa:

La Policia Local de Palma i l’organització de la cursa són els encarregats de vetllar per la seguretat de la prova. Els atletes participants obeiran totes les indicacions que rebin del personal encarregat de la seguretat de la prova. Queda prohibit passar davant el vehicle amb la bandera vermella que assenyala l’inici de la cursa. El vehicle amb la bandera verda n’indicarà la finalització.

 1. Assegurança de cursa:

Tots els participants oficialment inscrits estaran coberts per una pòlissa d’assegurança concertada per l’Organització, que cobrirà els accidents que poguessin produir-se com a conseqüència directa del desenvolupament de la prova, i mai com a derivació d’un patiment o tara latent, lesió, imprudència, negligència, inobservança de les lleis i de l’articulat del Reglament, etc., ni els produïts en els desplaçaments des del lloc on es desenvolupi la cursa.

 1. Hi haurà servei d’ambulància.
 2. Retirada de dorsals i xips:

El lliurament de dorsals i xips es realitzarà fins a mitja hora abans de la sortida de la prova en les instal·lacions del col·legi CIDE (davant el pavelló).

Divendres 20 d'abril de les 16:00h a les 17:30h, al pati cobert del col·legi CIDE, també es podran recollir els dorsals.

 1. Als nins se’ls lliurarà el dorsal, uns detalls de l’organització i un set d’abastiment.
 2. La participació en qualsevol de les curses implica l’acceptació del present reglament.
 3. L’organització no es fa responsable de cap accident ni incident del qual puguin ser causa o víctima les persones participants, com tampoc es fa solidari de les despeses o deutes contrets pels corredors durant la cursa ni de la pèrdua de qualsevol objecte personal.

Sign-up Comments

 

Warning Elitechip Queries!
Elitechip is not constantly checking Facebook conversations. If you have any questions or queries regarding the competition or other issue, please use the Contact Form so we can reply you in the shortest possible time.
Publicidad
© Elitechip, 2008-2021, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net