ElitechipCompetitionsIV Cursa Popular Tots amb Obert 2018

IV Cursa Popular Tots amb Obert 2018

Competition Data

 • Date: 20/10/2018
 • Running
 • Mallorca
 • City: Palma de Mallorca, Parc de Son Parera
 • Time: 11:30
 • Registered:
 • Fee:
  10 €
  7 € *
  * Precio con chip amarillo

More competitions

Other competitions that may be of interest:

IV Cursa Popular Tots amb Obert 2018

Competition Data

IV CURSA POPULAR I SOLIDARIA ‘TOTS AMB OBERT'

Son Parera – Ciutat Jardí – Es Carnatge

A benefici de l'associació espiral, entitat social d'atenció a infància, joventut i família.


OBERT – programa d'atenció a infància i família és un projecte socioeducatiu per a famílies en situació de risc d'exclusió i per a famílies amb necessitats de conciliació de la vida laboral i familiar mitjançant un servei d'oci i ludoteca i un servei de suport a l'estudi. El 2017, es van atendre prop de 300 infants.

Data, horari i lloc.

Dissabte 20 d'octubre, al Parc de Son Parera, La Gruta, Palma. La sortida i l'arribada es farà

des del Parc de Son Parera.

Les curses de les categories de la modalitat infantil seran entre les 11'30h i les 12'20h, aproximadament. La cursa de les categories de la modalitat absoluta surten a les 12'30h. A les 13'30h es tancarà la cursa absoluta.

Modalitats i distàncies

Categoria

Edat

Distància, aproximada

Horari aprox.


Infantil

Iniciació

Fins a 3 anys

200m acompanyats d'adult

11'30h

Cursa I

4 i 5 anys

400m

11'40h

Cursa II

6 i 7 anys

600m

11'50h

Cursa III

De 8 a 10 anys

800m

12h

Cursa IV

Dels 11 als 13 anys

1.000 m

12'10h

Cursa V

14 i 15 anys

1.200 m

12'20h


Popular

Femenina 4k

A partir de 16 anys

4'700km

12'30h

Masculina 4k

A partir de 16 anys

4'700km

12'30h

Femenina 8k

A partir de 16 anys

7'900km

12'30h

Masculina 8k

A partir de 16 anys

7'900km

12'30h


La modalitat infantil fa el seu itinerari íntegrament dins el parc de Son Parera.

La modalitat popular, a les dues distàncies, te la sortida al Carrer Golf de Cadis i l'arribada dins el Parc de Son Parera. La majoria de l'itinerari és de doble sentit i circula PARAL·LEL al carril bici, MAI per dins. En cas contrari està senyalitzat i controlat per membres de l'organització.

Prèvia autorització dels pares, mares tutors legals, es poden inscriure menors de 16 anys a les categories absolutes.

Itineraris

 • Itinerari 4k. Son Parera Ciutat Jardí - Passeig Cala Gamba Ciutat Jardí - Parc Son Parera. El canvi de sentit és a l'alçada de l'Hospital St. Joan de Déu.
 • Itinerari 8k. Son Parera Ciutat Jardí - Passeig Cala Gamba - Es Carnatge CN Cala Gamba Ciutat Jardí Parc Son Parera. El canvi de sentit és al final de es Carnatge, abans de sortir al carrer del Congre.

Premis i obsequis

Camiseta tècnica. Els 100 primers inscrits en categoria adulta i els 100 primers inscrits en categories infantils.

Val de descompte de 5€ a la botiga Kenia Intersport, de Palma. Els 100 primers inscrits a

categoria infantil i els 100 primers en categoria infantil (pendent confirmació). Modalitat infantil. Tots els participants a les modalitats infantils rebran una medalla.

Modalitat Absoluta. Els premis consistiran en una panera de productes provinents de l'economia local i social (comerços de la barriada, centres especials d'ocupació, comerç just, entitats socials, , ...). Rebran premis els 3 primers classificats de cada categoria.

Inscripcions, cost i recollida de dorsals

Inscripcions. Plana web www.elitechip.net i a la botiga Kenia Intersport, Avinguda Alexandre Rosselló, 7, de Palma. Tel 971 721060. El mateix dia de la cursa, entre les 10h fins 30 minuts abans de la sortida.

Drets inscripció:

 • Modalitat infantil, 2€.
 • Modalitats populars, 7€.

Afegir 3€ en cas de llogar el xip. No federats, +2€ per assegurança d'accidents.

Dorsals. Amb la inscripció s'assignarà un número de dorsal, que serà únic i personal. Una mateixa persona sols pot participar a una sola categoria, independentment de la modalitat.

El nombre màxim de participants a la categoria absoluta serà de 200 persones. Es tancaran inscripcions un cop superada aquesta quantitat.

Dorsal solidari

Amb un donatiu de 2€, rebreu el vostre dorsal solidari encara que no prengueu part de les curses: així també col·laborareu amb “Tots amb Obert”. Aquesta modalitat és solidària i no dona dret a participar de les curses.

Avituallaments

Hi haurà un únic punt d'avituallament situat al Passeig de Cala Gamba, a l'alçada de l'Hospital de Sant Joan de Déu. Hi haurà aigua mineral.

Serveis als participants.

Servei de guarda-roba, activitats per infants i de sensibilització. Punt  d'informació sobre activitats i programes d'Espiral.

En arribar al Parc de Son Parera, hi haurà beguda i berenar de dolç i salat per a persones amb dorsal. Per la resta de persones, hi haurà un berenar solidari a benefici del programa OBERT.

Cronometratge i control

La cursa serà cronometrada per Elitechip. El xip és obligatori per participar-hi. En cas que es llogui el xip, s'ha de tornar una vegada acabada la cursa.

Seguretat

La seguretat del circuit serà controlada per la Policia Local de Palma i pels membres de

l'organització de la cursa.

La cursa disposarà de servei d'ambulància i de metge.

Tots els atletes participants estan coberts per una pòlissa d'assegurança d'accidents i una de responsabilitat civil per a qualsevol incident que es produeixi durant la prova i mai no provocat per patiment o malaltia latent o patologies prèvies, imprudència, negligència o danys produïts en els desplaçaments al lloc de la carrera o d'aquesta al domicili del participant.

Amb la inscripció, la persona reconeix que està apte físicament i en òptimes condicions per a participar en aquesta cursa. Si es produeix una lesió durant la cursa, l'únic responsable és el mateix corredor i serà baix el seu propi risc.

Altres normes

Drets d'imatge: Tots els participants autoritzen a l'organització de la Cursa Popular que la seva imatge pugui aparèixer en fotografies corresponents a l'activitat amb la possibilitat de ser publicades en diaris, revistes, internet, etc.

La participació a la prova implica l'acceptació per part dels participants del present reglament i la renúncia a la reclamació contra els organitzadors, col·laboradors, patrocinadors i els seus respectius representants legals, derivats dels danys que es poguessin derivar de la seva participació a la cursa.

El control d'arribada es tancarà a les 13'30h, 60 minuts després d'haver donat la sortida. Les

reclamacions s'hauran de fer dins els 15 minuts següents a l'arribada de l'últim participant. El desconeixement del reglament no n'eximeix el compliment.

organització es reserva el dret de modificar els punts del reglament en cas de necessitat.

Warning Elitechip Queries!
Elitechip is not constantly checking Facebook conversations. If you have any questions or queries regarding the competition or other issue, please use the Contact Form so we can reply you in the shortest possible time.
Publicidad
© Elitechip, 2008-2019, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net