ElitechipCompetitionsXX Cursa Vall de Sóller 2019

XX Cursa Vall de Sóller 2019

Competition Data

 • Date: 05/05/2019
 • TrailRunning
 • Mallorca
 • City: Sóller
 • Time: 08:00
 • Registered:
 • Fee:
  12 €
  10 € *
  * Precio con chip amarillo
On-line
sign-up

Federation

Esta competición se rige por las normas de la Federación:

Federació Atletisme Illes Balears/ Trail Running

More competitions

Other competitions that may be of interest:
21/07/2019 | Mallorca
22/09/2019 | Mallorca

XX Cursa Vall de Sóller 2019

Competition Data


L'Ajuntament de Sóller és promotor de la “XX CURSA DE MUNTANYA VALL DE SÓLLER TRAIL” que es durà a terme el diumenge 5 de maig de 2019. 
 
Recorregut 

 
Es podrà participar escollint entre dos recorreguts:

Cursa de Muntanya Vall de Sóller Trail: 25km (Sóller – Biniaraix – Barranc de Biniaraix – l’Ofre – Na Franquesa – Sa Rateta – Embassament de Cúber – Coll de l’Ofre – Barranc de Biniaraix – Biniaraix – Binibassí – Sóller) ?

Cursa Popular de Muntanya: 10km aprox. (Sóller – Biniaraix – Barranc de Biniaraix (Camí Nou)  – Barranc de Biniaraix (Camí Vell) – Biniaraix – Binibassí – Sóller) 
 
La Cursa Popular de Muntanya és NO COMPETITIVA i sols té com a objectiu el foment de la disciplina entre els aficionats. No es realitzarà classificació oficial ni hi haurà premis. 
 
2. Condicions dels participants 
 
És obligatori tenir els vint  anys complits el dia de la cursa per participar en la Cursa de Muntanya Vall de Sóller Trail ? És obligatori tenir els devuit  anys complits el dia de la cursa per participar en la Cursa Popular de Muntanya ? Ateses les especials condicions d’aquesta cursa, es recomana als participants utilitzar el material més apropiat per el desenvolupament de la mateixa (calçat de muntanya, roba tècnica, etc.) ? De la mateixa manera s’aconsella als participants tenir experiència en proves de fons i muntanya. 
 
3. Inscripcions 
 
Les inscripcions es realitzaran a través de la plana web www.elitechip.net a partir de les 20 hores del 15/04/2019 . La data límit serà el divendres 3 de maig a les 21h. 
 
Inscripció Cursa de Muntanya Vall de Sóller Trail: 10€ (del 15 d’abril al 3 de maig (ambdós inclosos) ? Inscripció Cursa Popular de muntanya: 5€ (del 15 d’abril al 3 de maig (ambdós inclosos) 
 
El cronometratge dela Cursa de Muntanya Vall de Sóller Trail es realitzarà a través de xip. Si no es disposa de xip, l’organització posa a la disposició dels participants un servei de lloguer amb un preu addicional de 2€ per xip (blanc). La  Cursa Popular de Muntanya no usarà xips. 
 
S’estableix un màxim de 250 participants. 
 
Devolucions: en cas de renúncia per causa major abans de la setmana prèvia a la prova (fins diumenge 28 d'abril) es podrà optar al retorn del 50% del cost de la inscripció. Les renúncies durant la setmana prèvia a la cursa optaran al retorn del 25% del cost de la inscripció. 
 
En cas d’omplir-se totes les places disponibles, s’obrirà un llistat d’espera. Per poder entrar-hi s’ha d’enviar un correu a clubatletismesoller@gmail.com indicant el nom i el DNI. Quan es produeixin baixes de corredors prèviament apuntats, s’aniran atorgant les places per rigorós ordre d’arribada dels correus a l’adreça anteriorment esmentada.

Warning Elitechip Queries!
Elitechip is not constantly checking Facebook conversations. If you have any questions or queries regarding the competition or other issue, please use the Contact Form so we can reply you in the shortest possible time.
Publicidad
© Elitechip, 2008-2019, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net