VII Cursa Per la Dona Ibiza 2019

Competition Data

 • Date: 10/03/2019
 • Running
 • IV LLiga Elitechip 2019  
 • Eivissa
 • City: Eivissa
 • Time: 10:30
 • Registered:
 • Limit: 08/03/2019 21:00
 • Fee:
  3 €
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Route:
Chip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Download diploma of participation

More competitions

Other competitions that may be of interest:
20/07/2024 | Mallorca
27/07/2024 | Mallorca

VII Cursa Per la Dona Ibiza 2019

Competition Data

 

VII CURSA PER LA DONA

I

III CAMINADA PER LA DONA

Prova inclosa en la 4a Lliga Elitechip  -  SIMPLE

REGLAMENT

Article 1r. ORGANITZACIÓ

El Patronat Municipal d'Esports de l'Ajuntament d'Eivissa i el Consell Insular d'Eivissa, amb la direcció tècnica del Club Atletisme Pitiús, organitzen la cursa pedestre i Caminada denominades: VII CURSA PER LA DONA i III CAMINADA PER LA DONA que tendràn lloc diumenge, 10 de març de 2019.

L'objectiu principal d'aquesta cursa és promoure la pràctica esportiva entre les dones i destinar el que es recapti a l'associació benèfica AEMIF (Associació d’Esclerosi Múltiple d’Eivissa i Formentera)

Aquesta iniciativa pretén aconseguir els següents objectius: Promoure i potenciar la pràctica esportiva entre les dones.

Conscienciar sobre la importància de la pràctica esportiva per a la salut. Aconseguir la màxima participació femenina.

Article 2n  VII Cursa per la dona

Distància : Es correrà sobre una distància de 2.500m

Itinerari: Sortida: a Passeig Vara de Rei (alçada antic Cine Serra) direcció Avinguda Espanya, gir esquerra al final del Passeig per Carrer Joan Xicó i embocar a Carrer Jaume I (part trasera Plaça del Parc), gir esquerra al final Carrer Jaume I per embocar passada peatonal i gir a la dreta per Carrer d’Anníbal (Carrer de ses Farmàcies) i continuar per Carrer d’Antoni Palau fins Portal de Ses Taules, gir esquerra per passadís peatonal Plaça Constitució i Carrer del Mestre Joan Mayans, per girar a la dreta a Carrer de Josep Verdera i troncar amb Carrer de la Mare de Déu fins escalinata d’accès a Plaça de sa Riba, gir a ronda de Plaça de sa Riba i troncar amb Carrer Andenes per fer Volta al Martell i continuar per Carrer Lluís Tur i Palau per fer gir esquerra a Avinguda de Bartumeu Ramón i Tur, gir a la dreta a Passeig Vara de Rei (alçada Hard Rock) i arrivar fins al final del Passeig per fer gir dreta-dreta i tornar pel camí de la Sortida en sentit invers fins alçada antic Cine Serra. Sortida i Meta coincideixen en el matéix punt.

Sortida : A les 10.30 hores.

Participació: La prova amb caràcter popular estarà oberta a qualsevol persona a partir de la categoria infantil (nascuts el 2007 o abans), estigui o no federada.

Hi hauran tres modalitats de participació:

 • Individual: amb participants únicament de sexe femení. Per parelles:
 • Categoría únicament femenina Categoría mixta (home-dona)
 • Els dos membres de la categoría de parelles han d'arribar junts a meta.

No es permet la participació d'homes en la categoria individual ni dos homes a la categoría per parelles.

Inscripcions. Les inscripcions es realitzaran única i necessàriament a través de la pàgina web d'Elitechip (www.elitechip.net), abans de les 21.00 hores de DIVENDRES anterior a la prova, dia 8 de març.

El preu de la inscripció és de 3 € (inclou una assegurança d'un dia) que es destinarà a l'associació benèfica AEMIF (Associació d’Esclerosi Múltiple d’Eivissa i Formentera).

Dorsals: Tots els i les participants duran el corresponent dorsal, els quals són personals i intransferibles.

Les parelles han de portar el dorsal amb el mateix número.

El dorsal ha d'anar enganxat al pit, sense manipular ni doblar i visible. L'ús inadequat del dorsal serà motiu de desqualificació.

Els dorsals es podran recollir el dia d'abans de la prova al Patronat Municipal d'Esports d'Eivissa, de 18.00h a 20.00 h i el mateix dia de la prova fins a 30 minuts abans de l'inici de la cursa (10.00 hores) a la zona de sortida, Passeig Vara de Rei, alçada antic Cine Serra.

Categories: INDIVIDUAL:

 • Sub 14: nascudes els anys: 2006 i 2007
 • Sub 16: nascudes els anys  2004 i 2005
 • Sub 18: nascudes els anys  2002 i 2003
 • Sub 20: nascudes els anys  2001 i 2000
 • Sub 23- Sèniors nascudes en 1999 i anteriors fins a veterana Veteranes A: de 40 a 44 anys complits
 • Veteranes B: de 45 a 49 anys complits
 • Veteranes C: de 50 a 54 anys complits
 • Veteranes D: de 55 a 59 anys complits
 • Veteranes E: a partir de 60 anys complits
 • Categoría especial (ADDIF)

PER PARELLES:

 • Categoria de només dones
 • Categoria de només dones especial (ADDIF) Categoria mixta
 • Categoria mixta especial (ADDIF) Trofeus :

Es lliuraran tres trofeus als tres primers classificats en cadascuna de les categories indicades en el punt anterior.

L'acte de lliurament de trofeus està previst a les 11.30 hores a zona d'arribada, a

Article 3r  III CAMINADA PER LA DONA (prova no competitiva)

Distància : Es correrà sobre una distància de 2.500 m.

Itinerari: Sortida: a Passeig Vara de Rei (alçada antic Cine Serra) direcció Avinguda Espanya, gir esquerra al final del Passeig per Carrer Joan Xicó i embocar a Carrer Jaume I (part posterior Plaça del Parc), gir esquerra al final Carrer Jaume I per embocar passada peatonal i gir a la dreta per Carrer d’Anníbal (Carrer de ses Farmàcies) i continuar per Carrer d’Antoni Palau fins Portal de Ses Taules, gir esquerra per passadís peatonal Plaça Constitució i Carrer del Mestre Joan Mayans, per girar a la dreta a Carrer de Josep Verdera i troncar amb Carrer de la Mare de Déu fins escalinata d’accès a Plaça de sa Riba, gir a ronda de Plaça de sa Riba i troncar amb Carrer Andenes per fer Volta al Martell i continuar per Carrer Lluís Tur i Palau per fer gir esquerra a Avinguda de Bartumeu Ramón i Tur, gir a la dreta a Passeig Vara de Rei (alçada  Hard Rock) i arrivar fins al final del Passeig per fer gir dreta-dreta i tornar pel camí de la Sortida en sentit invers fins alçada antic Cine Serra. Sortida i Meta coincideixen en el mateix punt.

Sortida : A les 10.30 hores.

Participació: La prova amb caràcter popular i no competitiva estarà oberta a qualsevol dona o home acompanyat d'una dona.

No es permet la participació d'homes tots sols en aquesta Caminada per la dona.

Inscripcions. Les inscripcions es realitzaran única i necessàriament a través de la pàgina web d'Elitechip (www.elitechip.net), abans de les 21.00 hores de DIVENDRES anterior a la prova, dia 8 de març.

El preu de la inscripció és de 3 € (inclou una assegurança d'un dia) que es destinarà a l'associació benèfica AEMIF.

Dorsals: Totes les participants duran el corresponent dorsal, els quals són personals i intransferibles.

El dorsal ha d'anar enganxat al pit, sense manipular ni doblar i visible. L'ús inadequat del dorsal serà motiu de desqualificació.

Els dorsals es podran recollir el dia d'abans de la prova al Patronat Municipal d'Esports d'Eivissa, de 18.00h a 20.00 h i el mateix dia de la prova fins a 30 minuts abans de l'inici de la cursa (10.00 hores) a la zona de sortida, Passeig Vara de Rei, alçada antic Cine Serra.

4t. Cronometratge

El cronometratge de la prova es farà manualment i estarà a càrrec dels jutges de la FAIB, així com les classificacions.

5è. Obsequi

Les 400 primeres participants que retirin el seu dorsal rebran una samarreta commemorativa.

6è. Cessió de drets d'imatge

El desenvolupament de les proves, VII Cursa per la dona i III Caminta per la dona, seran gravades per l'organització. Pel fet de realitzar la inscripció i/o participació en la mateixa, els participants cedeixen de forma expressa i gratuïta a l'organitzador el seu dret d'imatge sobre les imatges gravades, així com el seu nom, per a que puguin ser reproduïdes per qualsevol mitjà de comunicació, internet i xarxes socials, amb fins publicitaris en relació a les esmentades proves.

 

Warning Elitechip Queries!
Elitechip is not constantly checking Facebook conversations. If you have any questions or queries regarding the competition or other issue, please use the Contact Form so we can reply you in the shortest possible time.
Publicidad
Peugeot
© Elitechip, 2008-2024, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net