V Km Vertical Deia-Teix 2019

Competition Data

 • Date: 14/07/2019
 • Cursa per Muntanya
 • Copa Balear de Cronos i KM-Vertical 2019 2019  
 • Mallorca
 • City: Deia
 • Time: 08:30
 • Registered:
 • Start Reg.: 01/07/2019 20:00
 • Limit: 12/07/2019 20:00
 • Fee:
  14 €
  12 € *
  * Precio con chip amarillo

Federation

Esta competición se rige por las normas de la Federación:

Federació Muntanya 2019

Apertura no federados: 9/07/2019

Cierre no federados: 11/07/2019 13:00

Los atletas que participen en esta competición y no dispongan de licencia federativa para el año 2020, tendrán que abonar un recargo de 3.00 € en concepto de licencia por un día o seguro de accidentes.

More competitions

Other competitions that may be of interest:

V Km Vertical Deia-Teix 2019

Competition Data

 

 

 

V KM-VERTICAL DEIA-TEIX

CAMPIONAT DE BALEARS PER PARELLES

 

Lloc: pàrquing de Can Boi, Deià

Dia i hora: 14 de juliol 2019, 8.30h

Característiques de la cursa:     

 • Altitud mínima 125m
 • Altitud màxima 1064m+
 • Distància 9km +/-

Recollida de dorsals de 7:15 a 8:15h. Presentar DNI i la Llicència federativa

Organització

El club Mallorca a Dalt de Tot, la federació Balear de Muntanya i Escalada (FBME) i l'Ajuntament de Deià organitzen el V KV Deià-Teix.

Patrocina

Refugi de Muntanya, tenda de material esportiu (https://www.refugidemuntanya.es/)

Col.laboran

Refugi Can Boi, Hotel Es Molí i productes Physiorelax

INSCRIPCIONS

S'oferiran 150 places  per a federats (modalitat CxM, mínim) i no federats.

Edat mínima: 15 anys complits o per complir durant l'any 2019.

Obertura d'inscripcions:

 • Obertura: dilluns, 1 de juliol a les 20.00h AMB LLICÈNCIA FEDERATIVA
 • Obertura: dimarts, 9 de juliol a les 20.00h SENSE LLICÈNCIA FEDERATIVA

Tancament:

 • Divendres,  12 de juliol a les 20:00h
 • Dijous, 11 de juliol a les 13:00 per als NO FEDERATS

Si queden places lliures, es podrà inscriure el dia de la cursa, sols AMB LLICÈNCIA FEDERATIVA.

 • 12€ FEDERATS
 • 15€ NO FEDERATS
 • 2€ lloguer de xip

Inscripcions: www.elitechip.net

ATENCIÓ !!!!

EL RECORREGUT TRANSCORRE PER FINQUES PRIVADES I NOMÉS ES POT REALITZAR EL DIA DE LA CURSA.

Els propietaris tenen el dret de retirar el permís que ens han signat en el cas que durant el mes anterior a la cursa hi hagi corredors que passin per les seves propietats.

LIMITACIONS

L'organització no es fa responsable dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants, encara que intentarà evitar-los. També es reserva el dret de modificar el recorregut o suspendre la cursa si les condicions meteorològiques així ho aconsellen.

Els participants seguiran les instruccions que els siguin donades per l'organització, estant obligats a retirar-se si qualque responsable de la prova així els ho indica.

Els participants han de dur el dorsal ben visible durant tota la cursa i seguir l'itinerari marcat sense sortir-se'n del mateix (no es permeten les dreceres). Si el personal de la cursa detecta corredors fent dreceres, o sortint del camí marcat seran automàticament desqualificats. Està prohibit participar amb auriculars amb música o altres sistemes d'audició de so que impliquin una baixa o incorrecta audició dels participants. És molt important per la seguretat de tots els participants gaudir en tot el possible del sentit de l'oïda per poder participar a aquesta cursa de muntanya.

Aquesta prova es regeix pel reglament de la COPA BALEAR DE CURSES PER MUNTANYA i forma part de la COPA BALEAR DE CRONOS I KM-VERTICAL 2019. La inscripció en aquesta prova comporta l'acceptació del present reglament i la normativa.

Recorregut  i avituallaments

El KV DEIÀ-TEIX té la seva sortida davant el pàrquing del refugi de Can Boi  a Deià, l'itinerari és d'aproximadament 9Km amb un desnivell positiu de 1000m.

La sortida estarà situada al pàrquing que hi ha darrere el refugi de Can Boi. Posteriorment els participants creuaran la carretera de Deia (Ma-10) on s'ha d'anar molt en compte, pel trànsit de vehicles que hi pugui haver. Posteriorment s'entra pels jardins de l'Hotel Es Molí i es segueix per la pista asfaltada fins entrar al camí del Castell del Moro. Aquí es segueix pels olivars fins les Cingles de Son Rullan on s'haurà de posar tots els sentits en alerta a causa de la seva perillositat.  Una vegada passada aquesta pujada, s'arriba al camí de s'Arxiduc, pel qual es segueix en direcció al cim del Teix on se tancarà el cronòmetre i es troba la META.

Hi ha dos avituallaments: un líquid a l'encreuament entre el camí dels Cingles de Son Rullan amb el camí de s'Arxiduc a 5 km de la sortida (N39º 43.866' E2º37.936') i un altre, amb líquid i fruita al Pla de Sa Serp a 8 km de la sortida (N39º 43.943' E2º39.646').

L'avituallament del km 5 és limitat, per tant, teniu en compte que de baixada no se podrà fer-ne ús. Podeu carregar aigua al Pla de Sa Serp per la baixada.

Els avituallaments disposaran de bosses de fems per llençar les deixalles. No se subministraran botelletes ni tassons i les corredores i corredors no poden treure res de la zona d'avituallament.

Serà obligatori portar un tassó o un recipient de boca ampla (no se disposarà de tassons als avituallaments)

Condicions dels participants

Ateses les especials condicions d'aquesta cursa, es recomana als participants utilitzar el material més apropiat pel desenvolupament de la mateixa (calçat de muntanya, roba tècnica, etc.)

De la mateixa manera s'aconsella als participants tenir experiència en proves de fons i muntanya.

Està permès l'ús de bastons, però es obligatori que duguin taps de goma i uns de recanvi. Hi ha un tram en el qual no es poden utilitzar pals, està marcat a l'inici i al final del tram prohibit!!!

L'ordre de sortida serà el següent: els primers classificats homes de la copa de cronos 2018, en ordre invers i, cada cinc homes, una fèmina de la copa de cronos 2018 i una parella, també en ordre invers descendent i així successivament. Una vegada finalitzats els finalistes de la copa la resta per ordre de dorsal quatre homes i una dona.

Campionat de balears de cronos per parelles

Les parelles podran ser femenines, masculines o mixtes. S'hauran d'inscriure's individualment a la plataforma d'inscripció i després via correu electrònic notificar a cxmfbme@gmail.com la inscripció de la parella com a tard una setmana abans de la data de la prova.
Les parelles sortiran juntes i han d'arribar juntes, durant el recorregut no hi podrà haver una
separació superior als 10 segons entre els components de la parella.

Altra informació d'interès

La competició  comptarà amb una ambulància medicalitzada a la sortida i una altra situada al coll de Sóller. Comptarem amb voluntaris col·locats als punts conflictius que donaran avís a la direcció de la cursa de qualsevol esdeveniment, així com donar l'avís als servei de rescat en muntanya GREIM per si fos necessària la seva presència.

Al cim del Teix hi haurà un jutge de cronometratge. Tots els controls i avituallaments disposaran d'una farmaciola.

 

Vos hi esperam !

 

Sign-up Comments

Warning Elitechip Queries!
Elitechip is not constantly checking Facebook conversations. If you have any questions or queries regarding the competition or other issue, please use the Contact Form so we can reply you in the shortest possible time.
Publicidad
© Elitechip, 2008-2020, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net