I KmV Cornadors 2019

Competition Data

  • Date: 10/08/2019
  • Cursa per Muntanya
  • Copa Balear de Cronos i KM-Vertical 2019 2019  
  • Mallorca
  • Registered:

More competitions

Other competitions that may be of interest:
25/07/2020 | Mallorca
19/07/2020 | Mallorca

I KmV Cornadors 2019

Competition Data

KM-VERTICAL CORNADORS

Prova Anul.lada


Per la present, i per no interferir en el bé de l'esport de muntanya i dels valors de l'esport, el Comitè de Curses per Muntanya i la Federació Balear de Muntanyisme i Escalada ha decidit anular la prova KM-Vertical Cornadors prevista per el proper 10 d'agost. Així es possibilita la consecució d'altres activitats esportives populars previstes per part de l'Ajuntament de Sóller en el marc de les festes de Biniaraix.

Aquesta decisió arriba després de que el Comitè de Curses hagi respectat els tempos de presentació de documentació per a totes les autoritzacions (imatges adjuntes) però, després de que el Servei d'Activitats Classificades del Consell Insular de Mallorca demanés informe al Consistori solleric aquest emetés informe desfavorable al·legant que “hi havia altres proves coincidents en espai i temps”.

Havent rebut aquesta resposta, el Comitè va cercar l'alternativa de fer una sortida ja dins el municipi d'Escorca, per no perdre una prova i perjudicar als i les esportistes i haver d'aplaçar un campionat de Balears. Però, davant les característiques del recorregut no complia els requisits mínims per ser campionat de Balears de KM-Vertical, i per no perjudicar altres esdeveniments de l'Ajuntament de Sóller, s'ha pres la decisió d'anular la prova i desplaçar el campionat de Balears a la cursa CxM Vertical Tramuntana del proper 18 d'agost.

 Així doncs, demanem disculpes per les molèsties que aquests canvis us hagin pogut ocasionar. Rebeu una cordial salutació,

 

Warning Elitechip Queries!
Elitechip is not constantly checking Facebook conversations. If you have any questions or queries regarding the competition or other issue, please use the Contact Form so we can reply you in the shortest possible time.
Publicidad
© Elitechip, 2008-2020, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net