XIII Mitja Marató Illa de Formentera 2022

Detall de la Competició

 • Data: 14/05/2022
 • Running
 • Formentera
 • Població: La Savina
 • Hora: 17:30
 • Inscrits:
 • Inici Insc.: 20/12/2021 23:59
 • Llímit: 01/04/2022 23:59
 • Organitza: Unisport Consulting
 • Drets:
  36 €
  33 € *
  * Precio con chip amarillo
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Recorregut:
Xip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Descarregar diploma de participació

Federación

Esta competición se rige por las normas de la Federación:

Federacio Atletisme Illes Balears

Més Competicions

Altres competicions que pueden ser del teu interés:

XIII Mitja Marató Illa de Formentera 2022

Detall de la Competició

INFORMACIÓ GENERAL

Preu de la inscripció: 33 € per persona.
Edat mínima: 18 anys fets el dia de la competició.

Atleta Local: Si tens la teva residencia habitual a Formentera y vols participar en la categoria d’Atleta Local, envia un correu electrònic indicant les teves dades personals a info@unisportconsulting.com

Devolució d’inscripcions: Degut al nou mètode d'inscripció, les places adjudicades al sorteig i confirmades es consideren definitives, per tal cosa no s'admetran baixes per cap motiu. Tampoc s’accepten cessions de dorsal, canvis de nom del participant i canvis de distància.
Durant el procés d’inscripció es pot contractar l’assegurança de cancel·lació, segons les condicions de l’organització que cobreix les despeses ocasionades. La no contractació de l’assegurança significa no tenir dret a baixa ni a reclamació de l’import de la inscripció.

Si per qualsevol causa, aliena a la voluntat de l'Organització: pandèmies sanitàries, accions terroristes, circumstàncies climàtiques, accidents o talls de trams de circuits, denegació d'autorització governativa per qualsevol causa o pretext, etc., la prova no es pot fer a la data programada, l’Organització oferirà l’opció de traspàs a nova data. En cas de sol·licitar la baixa i no haver contractat l'assegurança de cancel·lació, de la devolució total de l'import de la inscripció realitzada, es descomptaran 8 € per sufragar les despeses de gestió de cada participant, com ara comissions bancàries o altres despeses que amb motiu de la inscripció s’hagin pogut ocasionar.

Control carrera: Els participants que disposin de xip groc podran utilitzar-lo, introduint el codi al formulari d’inscripció. Els que no disposin de xip en propietat, hauran de llogar-ne un en el procés de la inscripció i que se’ls entregarà juntament amb el dorsal. Preu de lloguer: 3 €

Trasllats dels participants: L'organització posa a disposició dels participants un servei gratuït de trasllats a la línia de sortida des de diferents punts de l'illa.

En el moment de fer la inscripció es podrà triar el punt des de on volen agafar el bus.
Un cop triat el punt de trasllat al formulari d'inscripció o haver indicat que no es necessita aquest servei, podràs fer modificacions en el moment de recollir el dorsal a Formentera. No s'admetran canvis ni per telèfon ni per correu electrònic.

Punts de recollida dels participants i horaris:

 • La Savina (pàrquing Estació Marítima), a les 15:00 hores.
 • Es Pujols (c/ Barcelona, devora de la rodona direcció a Sant Ferran), a les 15:00 h
 • Sant Francesc Xavier (pàrquing de Sa Sanieta – Sup. Eroski) a les 16:00 hores.
 • Sant Ferran (davant Hostal Illes Pitiüses), a les 16 :15 hores.
 • Creuer Ctra. Es Ca Mari, (PM-820), a les 16:15 hores
 • Es Caló (pàrquing des Mollet), a les 16:15 hores.
 • Creuer Mariland (pujada a La Mola), a las 16:30 hores.

Talla camiseta: Un cop triada la talla de la camiseta en el formulari d’inscripció, no es podran fer canvis. Hem posat un pdf amb les mides de cada talla per ajudar-te  a triar-la.

Per més informació de la prova www.marato-formentera.com
 

Observacions Inscripció

Trasmapi és Patrocinador Oficial de la prova i ofereix el 50% de descompte sobre la tarifa vigent en la reserva de Fast Ferry Eivissa - Formentera - Eivissa per els participants, acompanyants i 50% en trasllat de vehicles. Les bicicletes i motos fins a 125 cc és gratuït.

També t'ofereix, gratuïtament, el trasllat amb autobús urbà des de l'Aeroport a l'Estació Marítima i retorn amb el teu check online. Recordeu afegir aquest servei al pas nº 2 del procés de compra i imprimir els bitllets rebuts en el correu electrònic de confirmació per poder accedir al bus.

Per obtenir el descompte introdueix el codi MEDIA2022 a la casella 'Codi Promocional' del web de la naviliera Trasmapi (www.trasmapi.com ).

Et recomanem que facis la teva reserva online i que 15 dies abans del viatge facis el check in online, així no hauràs de fer cua a les taquilles. També et recomanem que, si és possible, triïs l'hora d'embarcament ja que els passatgers amb reserva d'embarcament tenen preferència sobre els passatgers que tenen la seva reserva "open".

No dubtis en posar-te en contacte amb Trasmapi si tens algun petició especial al 971 31 44 33 o ventas@trasmapi.com .
¡¡ Advertencia Para Consultas a Elitechip !!
Elitechip no revisa constantemente las conversaciones de Facebook. Si tienes alguna duda o consulta respecto de la competición u otro tema, por favor utiliza el Formulario de Contacto así te podremos atender en el menor tiempo posible.
Publicidad
Peugeot
© Elitechip, 2008-2024, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net