VIII Mitja Marató - 10 km de Fornells 2021

Detall de la Competició

 • Data: 17/04/2021
 • Running
 • Menorca
 • Població: Es Mercadal
 • Hora: 17:30
 • Inscrits:
 • Inici Insc.: 04/03/2021 18:00
 • Llímit: 16/04/2021 21:00
 • Drets:
  Taula de preus
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Recorregut:
Xip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Descarregar diploma de participació

Federación

Esta competición se rige por las normas de la Federación:

Federacio Atletisme Illes Balears

Més Competicions

Altres competicions que pueden ser del teu interés:

VIII Mitja Marató - 10 km de Fornells 2021

Detall de la Competició

Amb el patrocini de:

VIII Mitja Marató - 10 km de Fornells

Art. 1. Organització 
L’organització corre a càrrec d’Elitechip SL, i organitzen la Mitja Marató de Fornells i 10 KM de Fornells, a celebrar el proper dia 17 d’abril de 2021.

Art. 2. Distància 
Les distàncies seran en metres, i seran les que corresponen als recorreguts de mitja marató (21.097 Metres) i 10 km. (10.000 metres).

Art. 3. Recorregut 
El recorregut de la Mitja Marató tindrà sortida a Es Mercadal amb direcció a Fornells pel camí de Tramuntana amb meta en Fornells. La carrera de 10 km. tindrà sortida al km 11 del circuit de la mitja marató, i acabarà a Fornells. A la zona de Meta estarà situada la zona de serveis (guarda-roba, serveis d’avituallament, etc.).

Art. 4. Categories 
Les categories, tant en masculí com en femení, de la Mitja de Fornells són les següents:

 • • Absolut
 • • Sènior (Fins a 39 anys)
 • • Júnior (Nascuts en 2000-2001)
 • • Veterans 40 (De 40 a 49 anys)
 • • Veterans 50 (De 50 a 59 anys)
 • • Veterans 60 (A partir de 60 anys)
Les categories, tant en masculí com en femení, del 10 Km Fornells són les següents:
 • • Absolut
Es considerarà formada una categoria quan existeixi una inscripció major de 3 atletes per categoria; quan una categoria aquest formada per un nombre inferior a 3 atletes aquesta passés a formar part de la categoria inferior edat, mai d’edat superior.

Art. 5. Edat Mínima
L’edat mínima per participar, serà de 18 anys complerts el mateix dia de la prova en la Mitja Marató de Fornells, i no es deixarà participar a cap atleta menor d’edat. I 16 anys complerts en la 10 Km. de Fornells amb autorització dels pares per als menors d’edat.

Art. 6. Classificacions
S’establiran les següents classificacions: una general absoluta, una altra per categories, que determinin els guanyadors de cada categoria per ordre d’arribada a meta.

Art. 7. Horari
L’horari de sortida serà a les 17:30 hores as Mercadal per la Mitja Marató i el temps màxim per realitzar el recorregut serà de 2:40 hores. La sortida dels 10 Km. serà a les 17:30 des del camí de Tramuntana, a l’alçada del camí de Cavalleria.

Art. 8. Lliurament de dorsals 
El lliurament de dorsals s’efectuarà a partir del divendres 16 d’abril fins dissabte 17 d’abril de 2021 a diferents establiments. L’horari serà el següent: 
 • Divendres de 17:30 a 20:30
 • Ciutadella: AB Esports, c/ Sant Antoni Mª Claret, 101 

  Dissabte: de 10:00 a 14:00h
  • Es Mercadal: Hostal Jeni, c/ Mirada del Toro, 81

Art. 9. Inscripcions 
Les inscripcions s’hauran de realitzar abans de les 21:00 hores del dia 6 d’abril, a través de la pàgina www.elitechip.net.
Art. 9.1.- Preu
10 km Fornells – El preu de la inscripció és de 12 euros a partir de dia 20 de febrer de 2021; de 17€ entre el 17-3-2021 i el 6-4-2021. 
En aquests preus hi ha un increment de 1€ a tots els atletes NO federats en la federació d’atletisme.
Mitja Marató de Fornells – El preu de la inscripció és de 18€ a partir de dia 20 de febrer de 2021; de 23€ entre el 17-3-2021 i el 6-4-2021.
En aquests preus hi ha un increment de 1€ a tots els atletes NO federats en la federació d’atletisme.
Art. 9.2. Fora de termini 
Totes les inscripcions fora de termini tindran un preu de 25€.
Art. 9.3. Lloguer de Xips 
Tots els atletes que no siguin propietaris d’un xip groc han d’abonar 2€ en concepte de lloguer, el xip es retornarà en finalitzar la carrera a les carpes d’Elitechip.
9.4. Forma de pagament 
La Forma de pagament es pot realitzar al mateix moment que es realitzi la inscripció, amb targeta de crèdit. No s’acceptaran inscripcions que no venguin acompanyades del seu corresponent rebut de pagament. En el cas que es realitzi una inscripció i per motius justificables no pugui participar, l’organització li reservarà la plaça per la edició següent. En cap cas hi haurà el retorn parcial o complert de la inscripció.

Art. 10. Trofeus Obsequis 
Hi haurà trofeu pels 3 primers classificats de la categoria general absoluta i pels 3 primers classificats de cada categoria.

Art. 11. Seguretat 
La seguretat de la prova estarà coberta per les autoritats competents del lloc (Guàrdia Civil, Policia Local, Protecció Civil), i pel servei de seguretat de l’organització. La prova comptarà amb metge de carrera i el servei de la Creu Roja, amb dues ambulàncies situades en el recorregut de la prova.

Art. 12. Control 
El control de la Prova estarà a càrrec del jutge Àrbitre delegat de la R.F.I.A. i pel comitè de jutges de la F.A.I.B, que seran els encarregats del control i classificacions. El control de resultats es realitzarà mitjançant sistema de ChampionChip.

Art. 13. Acceptació de reglament 
El simple fet de realitzar la inscripció de la prova implica la total acceptació de la present normativa, com altres disposicions que per qualsevol causa pugui determinar l’organització. L’organització de la prova no es fa responsable de totes les situacions o actuacions que puguin sorgir fora de la seva competència o de les quals no sigui responsable directe.

Art. 14. Servei d’Autobús 
L’organització posarà a disposició un servei d’autobusos des de la zona de meta Fornells fins a la zona de sortida as Mercadal amb un cost de 3€ per persona. Aquest servei es pot contractar a l’hora de realitzar la inscripció a través de la pàgina web. L’autobús sortirà a les 16.30 hores a l’aturada de busos de Fornells.

Els participants dels 10KM hauran d’utilitzar el servei d’autobús fins a la sortida abonant 2€ per aquest servei. No es podrà accedir a la zona de sortida si no és amb l’autobús proporcionat per l’organització. Aquest bus sortirà a les 16.45 hores des de la parada de bus de Fornells.

¡¡ Advertencia Para Consultas a Elitechip !!
Elitechip no revisa constantemente las conversaciones de Facebook. Si tienes alguna duda o consulta respecto de la competición u otro tema, por favor utiliza el Formulario de Contacto así te podremos atender en el menor tiempo posible.
Publicidad
Peugeot
© Elitechip, 2008-2024, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net