XV 1/2 Marató Formentera + 8 km - PREINSCRIPCIO 2024

Detall de la Competició

 • Data: 11/05/2024
 • Running
 • Formentera
 • Població: Formentera
 • Hora: 17:30
 • Inscrits:
 • Inici Insc.: 15/11/2023 00:00
 • Llímit: 15/12/2023 23:59
 • Organitza: Unisport Consulting
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Recorregut:
Xip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Detalle Participación
Puedes obtener un certificado de inscripción como justificante en caso de desplazamiento.

Més Competicions

Altres competicions que pueden ser del teu interés:
20/04/2024 | Mallorca

XV 1/2 Marató Formentera + 8 km - PREINSCRIPCIO 2024

Detall de la Competició

PREINSCRIPCION DE LA 1/2 MARATÓN DE FORMENTERA 2024 Y 8 KM. SANT FERRAN-LA SAVINA, PARA ADJUDICAR LAS 2000 PLAZAS Y LAS 1.000 PLAZAS DEL CUPO, RESPECTIVAMENTE.

PREINSCRIPCIÓ DE LA 1/2 MARATÓ DE FORMENTERA 2024 I 8 KM. SANT FERRAN-LA SAVINA, PER ADJUDICAR LES 2.000 PLACES I LES 1.000 PLACES DE LA QUOTA, RESPECTIVAMENT.

Donat el gran nombre de peticions que es reben cada any, l'organització realitza un sorteig de places per poder determinar els atletes que tindran plaça a la propera edició.

Per poder tenir dret a participar-hi cal participar prèviament en el procés de preinscripció que és gratuït.  Si un cop finalitzat el procés de preinscripció hi hagués més atletes preinscrits que places disponibles, es realitzarà un sorteig de places davant notari. Tots els interessats s’ han de preinscriure obligatòriament, doncs, en cas contrari no entraran en el sorteig de places i, per tant, no tindrien possibilitat de participar en les proves.

El període de preinscripció de la XV ½ Marató Popular Illa de Formentera i 8 Km. Sant Ferran – La Savina, arrencarà el 15 de novembre i finalitzarà el 15 de desembre de 2023.

Només es podrà fer la preinscripció d'una de les dues distàncies. Per tant, us demanem estigueu atents a quina distància trieu.

Després de realitzar la preinscripció, es rebrà al correu electrònic facilitat a les dades, el número de participació en el sorteig (aconsellem verificar totes les dades).

S'adjudiquen places directes i, per tant, queden exempts del sorteig i no cal participar en aquest procés, els atletes que hagin participat un mínim de 5 edicions. Durant el període de preinscripció aquestes persones rebran un correu electrònic amb les instruccions per accedir a la plataforma d'inscripció.

Els residents de Formentera han de sol·licitar la plaça a través de l’Àrea d’Esports del Consell Insular de Formentera, on els facilitaran un codi d’accés a la plataforma d’inscripció.

La preinscripció és individual i intransferible. Les dades introduïdes en fer la sol·licitud per la plaça i la distància triada, no es podran modificar durant el procés de la inscripció definitiva.

Per a les persones que vulguin participar en grup, aconsellem fer la preinscripció al mateix temps, per tal d'obtenir els números el màxim consecutius possibles.

La Confirmació de la Inscripció

Un cop acabat el termini de la preinscripció, si fos necessari es realitzarà el sorteig davant notari a la seu oficial del Consell Insular de Formentera, en presència de les principals autoritats. 

El notari extreu un número a l’atzar per a cadascuna de les distàncies. Aquest nombre i els successius, fins a completar la quota seran els números agraciats en el sorteig. Els posseïdors d’ aquests números hauran aconseguit una plaça per poder participar en el recorregut corresponent.

El sorteig serà gravat i emès en els perfils de xarxes socials de l’esdeveniment i pàgina web oficial, a més de la confirmació del resultat.

Els afortunats podran formalitzar la seva inscripció, pagant la quota corresponent, a través de la pàgina web, des de dia 23 de desembre fins a dia 12 de gener de 2024, introduint el seu número d’identificació (nif o Passaport) usat en la preinscripció en el camp Codi Autorització.

IMPORTANT: Si durant aquest període, no es realitza la confirmació de la inscripció amb el corresponent pagament de la quota, es perdrà qualsevol opció sobre la plaça.

*La pàgina de la confirmació de la inscripció es diferent d’aquesta.

Preus de la inscripció

 • 40 € Mitja Marató Popular
 • 25 € 8 Km. Sant Ferran – La Savina

A aquests preus cal sumar +3 € de lloguer del xip en cas de no disposar de xip groc.

 

Les Repesques

Si en acabar el període de formalització de la inscripció quedessin places vacants, es faria una repesca tornant a assignar consecutivament les places disponibles als números posteriors al de tall, fins a completar la quota.

Els nous afortunats podran confirmar la seva plaça, a partir del dia 16 de gener al dia 22 de gener de 2024.  El procés d’inscripció serà el mateix que el de la inscripció inicial per la qual cosa el codi d’autorització serà el número d’identificació (Nif, passaport, etc.) usat en la preinscripció.

Es faran tantes repesques com siguin necessàries. Els nous terminis s’aniran notificant al web oficial i perfils de xarxes socials.5

 

CALENDARI INSCRIPCIÓ ½ MARATÓ I 8 KM FORMENTERA 2024

- Del 15 de novembre a les 12 hores al 15 de desembre 2023 a les 23.59 hores, és el termini de preinscripció a través de la nostra pàgina web oficial de la prova www.marato-formentera.com

- Sorteig davant de notari, a Formentera, el dia 20 de desembre a les 13.30 hores de les places disponibles un cop descomptades les persones amb plaça assegurada.

- Termini de la inscripció definitiva als premiats del sorteig, del 23 de desembre al 12 de gener del 2024 a les 23.59 hores.

 - 1a repesca, en el cas de que sigui necessària, del 16 al 22 de gener, a les 23.59 hores.

- 2a repesca, en el cas de que sigui necessària, del 24 al 29 gener, a les 23.59 hores.

- 3a repesca, en el cas de que sigui necessària, del 31 de gener al 5 de febrer, a les 23.59 hores.

 

Molta sort a tothom!

 

¡¡ Advertencia Para Consultas a Elitechip !!
Elitechip no revisa constantemente las conversaciones de Facebook. Si tienes alguna duda o consulta respecto de la competición u otro tema, por favor utiliza el Formulario de Contacto así te podremos atender en el menor tiempo posible.
Publicidad
© Elitechip, 2008-2024, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net