VI TRAIL SOLIDÀRIA “TOTS AMB EN JESÚS” 2019

Detalle de la Competición

  • Fecha: 15/12/2019
  • Otros
  • Mallorca
  • Población: Felanitx
  • Hora: 08:30
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Recorrido:
Chip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Descargar diploma de participación

Ediciones Anteriores

Más Competiciones

Otras competiciones que pueden ser de tu interés:
06/07/2024 | Mallorca

VI TRAIL SOLIDÀRIA “TOTS AMB EN JESÚS” 2019

Detalle de la Competición

VI TRAIL SOLIDÀRIA “TOTS AMB EN JESÚS”

Data: diumenge 15 de desembre

Hora: 8h.30’

Lloc: Parc Municipal de Felanitx

Sortida de la prova: 10h.

Inscripció: de les 8h.30’ a les 9h.30’ amb la compra de paperetes

Distàncies: 17 kms de trail i 10 kms de trèquing

Modalitat: no competitiva

LA SISENA TRAIL SOLIDÀRIA JA ESTÀ EN MARXA JESÚS LEÓN ARIZA ENS NECESSITA

- El diumenge 15 de desembre tornarem a organitzar una nova edició de la Trail Solidària. En el 2014 fou per Joan Garcia Manresa de Campos, en el 2015 per Antoni Jiménez Oliver de Felanitx, en el 2016 per Verónica Miranda de Santanyí i Alberto Pérez de Felanitx, en el 2017 per Aspanob Balears, en el 2018 pels municipis més afectats per les inundacions del Llevant, i en el 2019 serà per Jesús León Ariza de Calonge.En Jesús pateix la distròfia muscular de Duchenne, és una malaltia neuromuscular hereditària que afecta un de cada 3.500 infants arreu del Món, exclusivament nens. I que actualment no hi ha cap cura per a la malaltia. L'objectiu del tractament és alleujar-ne els símptomes, amb mesures de recolzament: fisioteràpia, psicomotricitat, logopèdia, teràpia ocupacional i control de les complicacions.

- El diumenge a les 8h.30’ obrirem la venda de paperetes solidàries, com cada any són al preu de de 2 euros i podeu comprar segons la vostra consciencia i possibilitats per ajudar a en Jesús. La inscripció per a la trail o caminada és gratuïta.

- Amb la compra de les paperetes entrareu en un sorteig de quasi 200 regals, aportats per establiments comercials, particulars i esportistes, campions de la talla d’Enric Mas, Rafel Nadal, Lluís Mas, Jaume Toni Munar, Toni Alcinas, Mavi Garcia, Andreu Greipel o Marcel Wüst, i samarretes signades del FC Barcelona, R. Mallorca, Deportivo Alavés, At. Balears, Club Volei Manacor,…

  • A les 9h.30’ es tancarà la venda de paperetes i es donarà a conèixer la quantitat final recaptada.
  • A les 9h.40’ s’entregaran les prendes personalitzades als guanyadors del sorteig i es farà la foto de grup
  • A les 10h. es donarà la sortida la trail solidària, volta no competitiva de 17 kms per les muntanyes felanitxeres.
  • A les 10h.05’ es donarà la sortida a la caminada, 10 kms fins al santuari de Sant Salvador.

- El recorregut estarà senyalitzat, i hi haurà dos avituallaments  (km 5 i km 11), amb aigua i fruita. S’ha de dur tassó o recipient per beure.

- Entre les 12h. i les 12h.30’ està previst que el gruix de participants retorni al Parc Municipal. Una vegada allà se podrá consultar el resultat per sorteig i recollir el premi que les correspongui.

- Hi  ha haurà el termini d’una setmana per a recollir el premi per qui no estigui en el Parc el dia 15. Serà en la seu de la PB Els Tamarells (carrer Horts, 50 Felanitx), dilluns, dimecres i divendres, de 19h. a 20h.30’.

- Podeu aconseguir les paperetes solidàries abans del diumenge dia 15 en diferents indrets de la comarca. A Felanitx (Llibreria Ramon Llull, Parc Cafè, Papereria Cóndor, Perruqueria Paco Sánchez, seu PB Els Tamarells), Campos (Forn i Pastisseria Can Bet), Santanyí (Bar Can Piquer, Cafè Can Vadell), Ses Salines (Bar Ca Na Moreneta), Cala d’Or (Benzinera Roig), Portocolom (Restaurant Club Nàutic), Cas Concos (Supermercat Can Ferrer, Forn Marga’s i Farmàcia) i Calonge (Forn Germans Adrover).

- Pels qui estiguin enfora hi ha obert un compte zero a Cajamar ES86 3058 4509 0227 2000 7693

- Aquest diumenge, a més d’esport i natura, toca solidaritat, tu pots fer que aquest nin tingui una via més fácil. Diumenge, tots amb en Jesús.

Entitat organitzadora: PB Els Tamarells

¡¡ Advertencia Para Consultas a Elitechip !!
Elitechip no revisa constantemente las conversaciones de Facebook. Si tienes alguna duda o consulta respecto de la competición u otro tema, por favor utiliza el Formulario de Contacto así te podremos atender en el menor tiempo posible.
Publicidad
Peugeot
© Elitechip, 2008-2024, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net