Ultraman Mallorca Non Stop Solidari 2021

Detalle del Evento

  • Datum: 18/05/2021
  • Otros
  • Mallorca
  • Uhrzeit: 07:00
  • Enddatum: 16/05/2021
  • Angemeldete:
  • Beginn Anmeldung: 04/01/2021 17:00
  • Limit: 30/05/2021 07:00
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Strecke:
Chip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Teilnahmezeugnis herunterladen

Weitere Wettkämpfe

Andere Wettkämpfe, die Sie interessieren könnten:

Ultraman Mallorca Non Stop Solidari 2021

Detalle del Evento

Bernat Xavier Xamena Vidal. La seva vida és una història de voluntat, esforç i superació personal tant a la seva professió: la música, com en la seva passió: l’esport. Impulsat per les ganes d’ajudar a les persones que més ho necessiten, ens presenta un repte solidari amb l’objectiu de recaptar aliments i doblers a benefici de “Mallorca Sense Fam"

ULTRAMAN MALLORCA NON STOP

Bernat Xavier Xamena Vidal, trompetista de la Banda Municipal de Palma i triatleta aficionat, va néixer a Porreres l’any 1976. La seva vida és una història de voluntat, esforç i superació personal tant en relació a la seva professió: la música, com en la seva passió: l’esport.

 En aquesta ocasió, impulsat per les ganes d’ajudar a les persones que més ho necessiten, ens presenta un repte solidari amb l’objectiu de recaptar aliments i doblers a benefici de l’entitat “Mallorca Sense Fam”.

El repte consisteix en fer un Ultraman “non-stop”, triatló de llarga distància. El recorregut de 515km està dividit en tres segments: 10km de nedar, 420 de bicicleta i, per acabar, una doble marató, 85km de carrera a peu. Normalment aquesta prova d’ultradistància es realitza durant tres dies, però en aquest cas, en Bernat ho farà en una sola etapa que començarà dia 20 de març a les 7h del matí.

El recorregut s’iniciarà a Portocolom, a on es desenvoluparà el segment de natació. A continuació, es seguirà amb el segment de bicicleta, realitzant 420km al voltant de la nostra illa. I per acabar, la carrera a peu, que sortirà de Portocolom fins arribar a Porreres, poble natal d’en Bernat.

Per a poder col·laborar amb aquesta iniciativa solidària, es podran fer aportacions econòmiques a través de les plataformes d’Elitechip, aportacions d’aliments a tots els Hipercentro de Mallorca i, donat que el recorregut passarà per uns 40 municipis, s’aniran recollint els aliments que la gent d’aquests pobles aportaran amb la col·laboració dels diferents ajuntaments i amb l’ajuda de voluntaris.

Fes una inscripció a la web, i aporta el teu granet d'arena

¡¡ Advertencia Para Consultas a Elitechip !!
Elitechip no revisa constantemente las conversaciones de Facebook. Si tienes alguna duda o consulta respecto de la competición u otro tema, por favor utiliza el Formulario de Contacto así te podremos atender en el menor tiempo posible.
Publicidad
© Elitechip, 2008-2022, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net