BTT Volta Cicloturista Formentera - La Mola 2020

Detall de la Competició

  • Data: 23/10/2020
  • Cursa Cicloturista BTT
  • Otros
  • Hora: 16:00
  • Data Fí: 25/10/2020
  • Inscrits:
  • Llímit: 21/10/2020 23:59
  • Organitza: Unisport Consulting J
  • Drets: (Taula de preus)
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Recorregut:
Xip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Descarregar diploma de participació

Més Competicions

Altres competicions que pueden ser del teu interés:
06/03/2022 | mallorca

BTT Volta Cicloturista Formentera - La Mola 2020

Detall de la Competició

 

 

Participa a la V BTT Volta Cicloturista Formentera. 3 etapes, 97,5 quilòmetres i 1.000 metres de desnivell acumulat esperen als bikers aficionats. Els més exigents tindran la seva oportunitat en la clàssica XXVI BTT LA MOLA amb un recorregut de 23,4 quilòmetres i 777 metres de desnivell, puntuable per a la Challenge del Campionat Pitiús de BTT.

L'organització ha intentat presentar una prova on els ciclistes de muntanya de tots els nivells trobin a Formentera seu punt de reunió. La cita serà sempre l'últim cap de setmana d'octubre. Per a 2020 les dates confirmades són del 23 al 25 d’octubre.

Organitzada per l'Àrea d'Esports del Consell de Formentera i coordinada pel Grup Esportiu Espalmador i Unisport Consulting, la V BTT Volta Cicloturista recorrerà l'illa dividint-la en tres zones: Sant Francesc, La Savina i Pilar de la Mola. La diversitat dels recorreguts i els magnífics paisatges que ofereix l'illa, faran d'aquest esdeveniment una de les proves a destacar en el calendari ciclista de muntanya de les Balears.

Les distàncies que presenten els recorreguts de la Volta Cicloturista la converteixen en l'opció ideal per a ciclistes de qualsevol nivell i sense afany de competició que vulguin venir a descobrir Formentera des d'altres camins, amb trams cronometrats en la primera i segona etapa. La durada aproximada de cada etapa és de tres hores.

Els esportistes que, a més a més, prefereixin competir tindran l'opció de participar en la clàssica BTT LA MOLA, amb sortida i arribada al Pilar de la Mola; i els que no, podran gaudir d'una ruta alternativa fent alguns trams de la popular cursa. En aquesta jornada no hi haurà tram cronometrat per als que escullin aquest dia l'opció cicloturista.

Horaris de sortida

 

V BTT VOLTA CICLOTURISTA FORMENTERA

 

·         Divendres 23 d’octubre: 16.00 hores.

·         Dissabte 24 d’octubre: 10.00 hores.

·         Diumenge 25 d’octubre (alternativa): 11.00 hores (a continuació de la competició).

 

Edat mínima per participar 15 anys complerts el dia 31 de desembre del 2020.

 

 

XXVI BTT LA MOLA (COMPETICIÓ)

 

·         Diumenge 25 octubre: 11.00 hores.

 

Llicències necessàries per participar

 

Per a la prova competitiva, els participants han de tenir llicència en vigor per a ciclisme de competició, Màster o Elite, expedida per una federació nacional de ciclisme homologada per la UCI.

 

Les llicències de cicloturisme no són aptes per a la competició, però podran prendre part la cursa competitiva tramitant una llicència temporal d'1 dia, homologada per la Real Federación Española de Ciclismo (RFEC), per un cost addicional de 15 €, ja aplicat en el preu de la inscripció detallat en el següent article.

 

Qui no tengui cap tipus de llicència, poden tramitar una llicència temporal d'1 dia, homologada per la Real Federación Española de Ciclismo (RFEC) per a la cursa competitiva, per un cost addicional de 15 € i l’assegurança d'accidents per a participar en la Marxa cicloturista. Tots aquests càrrecs ja estan aplicats en els preus d'inscripció que indica l'article següent.

 

Les llicències d'altres esports (no ciclisme) no són vàlides en cap circumstància, per la qual cosa es considera que no tenen llicència.

 

 

Formes d’inscriure’ns i preu

 

Qualsevol persona que vulgui participar en aquesta prova ha de formalitzar la seva inscripció a través de la pàgina web oficial: www.bttformentera.net

 

·         Inscripció 2 etapes V BTT VOLTA CICLOTURISTA FORMENTERA + XXVI BTT LA MOLA (competitiva). Total 3 dies.

 

v 60 € Federats amb llicència Màster o Elite.

 

v 75 € Federats amb llicència Cicloturista. Inclou llicència temporal d'1 dia per a la competició.

 

v 80 € Sense cap tipus de llicència. Inclou llicència temporal d'1 dia per a la competició i assegurança d'accidents amb 600 € de cobertura en assistència sanitària per a la Volta Cicloturista.

 

v 50 € per a residents a Eivissa i Formentera. Aquest preu especial només es podrà aplicar als Federats amb llicència Màster o Elite.

 

v 65 € per a residents a Eivissa i Formentera. Aquest preu especial només es podrà aplicar als Federats amb llicència Cicloturista. En aquest cas, inclou llicència temporal d'1 dia per a la competició.

 

·         Inscripció 3 etapes V BTT VOLTA CICLOTURISTA FORMENTERA (amb ruta alternativa). Total 3 dies

 

v 60 € Federats amb llicència Cicloturista.

 

v 70 € Sense cap tipus de llicència. Inclou assegurança d'accidents amb 600 € de cobertura en assistència sanitària.

 

v 50 € per a residents a Eivissa i Formentera. Aquest preu especial només es podrà aplicar als Federats amb llicència Cicloturista.

 

·         Inscripció 2 etapes V BTT VOLTA CICLOTURISTA FORMENTERA (a triar entre els tres dies). Total 2 dies.

 

v 55 € Federats amb llicència Cicloturista.

 

v 65 € Sense cap tipus de llicència. Inclou assegurança d'accidents amb 600 € de cobertura en assistència sanitària.

 

v 45 € per a residents a Eivissa i Formentera. Aquest preu especial només es podrà aplicar als Federats amb llicència Cicloturista.

 

·         Inscripció XXVI BTT LA MOLA (Competició)

 

v 10 € Federats amb llicència Màster o Elite.

 

v 25 € Federats amb llicència Cicloturista o sense cap tipus de llicència. Inclou llicència temporal d'1 dia.

 

v 20 € Cadets no federats. Inclou llicència temporal d'1 dia.

 

v Per als Federats amb llicència Cadet la inscripció es gratuïta.

 

ATENCIÓ: Per la carrera BTT LA MOLA, els participants que no disposen de la llicència Master o Elite no podran inscriure's presencialment el mateix dia de la competició, hauran de fer-ho com a màxim el dia 22 d'octubre de 2020.

 

Perquè la inscripció sigui vàlida, és obligatori omplir totes les dades que se sol·liciten en el formulari i pagar la quota d'inscripció.

 

El termini d'inscripció en línia finalitza el 21 d'octubre el 2020 a les 23.59 hores.

 

Es podran fer inscripcions presencials a la taula de recollida de dorsals el 23 d'octubre de 10 a 13 hores.

 

La quota de la inscripció inclou:

 

• Atenció al participant en línia i presencial.

• Dret de participació a la competició i/o a la Volta segons l'opció escollida.

• Placa per a la Marxa Cicloturista

• Placa i dorsal i placa per a la prova competitiva.

• Obsequi d'1 mallot per a tots els participants.

• Cronometratge dels trams cronometrats i de la competició.

• Marcatge de recorregut i personal.

• Avituallaments líquids i sòlids.

• Assistència mèdica.

 

 

Política devolució quota inscripció

 

Les inscripcions es consideren definitives pel que en el cas de no poder participar, només es procedirà a la devolució del 100% de l'import pagat si es presenta justificant mèdic, i si es comunica, com a mínim, 1 setmana abans de la prova. A partir del dia 16 d'octubre no s'accepten baixes i no es realitzarà la devolució de l'import de la inscripció.

 

Les inscripcions són estrictament personals i intransferibles, no poden ser utilitzades per una altra persona diferent de la inscrita. No és possible la substitució d'un participant per un altre.

 

En cas de qualsevol tipus de desqualificació o abandonament de la competició, encara que sigui per accident, no es retornarà ni total ni parcialment, la quota d'inscripció.

 

 

Més informació dels recorreguts  a www.bttformentera.net 

 

¡¡ Advertencia Para Consultas a Elitechip !!
Elitechip no revisa constantemente las conversaciones de Facebook. Si tienes alguna duda o consulta respecto de la competición u otro tema, por favor utiliza el Formulario de Contacto así te podremos atender en el menor tiempo posible.
Publicidad
© Elitechip, 2008-2022, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net