XI Cursa Sant Victorià - Campanet 2021

Competition Data

  • Date: 03/07/2021
  • Running
  • Mallorca
  • City: Campanet
  • Time: 08:30
  • Registered:
  • Limit: 02/07/2021 22:00
  • Fee:
    Price structure
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Route:
Chip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Download diploma of participation

Federation

Esta competición se rige por las normas de la Federación:

Federacio Atletisme Illes Balears

More competitions

Other competitions that may be of interest:

XI Cursa Sant Victorià - Campanet 2021

Competition Data

 

XI CURSA SANT VICTORIÀ 2021 - CAMPANET

Entitats organitzadores:

Ajuntament de Campanet – Activa't Campanet

Sortida i arribada:
Cursa: Plaça Major de Campanet, a les 9:30 hores de dissabte 3 de juliol de 2021.
Marxa a peu: Plaça Major de Campanet, a les 8:30 hores de dissabte 3 de juliol de 2021 sense restricció de transit.

La sortida de la cursa es donarà amb puntualitat per tal d’evitar més calor de la necessària. Es prega a les persones participants màxima puntualitat i agilitat en el tràmit de recollid de dorsal.
Els participants tant de la cursa com de la marxa a peu mai no podran sobrepassar l’hora i mitja després de la sortida.

Preu:
La inscripció serà de 7€ per als participants no residents a Campanet i de 4€ per als residents a través de la plataforma Elitechip. El lloguer del chip serà de 2€. La Marxa a Peu es realitza sense xip.

ELS RESIDENTS HAN DE POSAR EL CODI  RESIDENTCAMPANET EN EL CAMP CORRESPONENT DE BONIFICACIÓ AMB UN NUMERO FINAL QUE FACILITARAN LA ORGANITZACIÓ.

Inscripcions:
Al web d’Elitechip fins el divendres 2 de juliol de 2021 a les 22 h.
Els residents a Campanet, han de passar a cercar el codi que ho certifica a l’Ajuntament de Campanet i introduir-lo a l’hora de la inscripció via web.

Edat mínima:
18 anys complits el dia de la cursa. Els menors que hi vulguin participar hauran de presentar una autorització signada pels pares o tutors, que s’haurà d’entregar a la recollida del dorsal. Es recomana a tots els esportistes haver passat una prova prèvia d’aptitud física.

Recorregut:
Distància de 8.200 metres (amb un desnivell acumulat de 120 metres) per carrers i carreteres de Campanet, amb regulació del trànsit per part de la Policia Local de Campanet.

Recollida de dorsals:
Al mateix lloc de sortida (Plaça Major), de les 7.45 a les 9.00 hores.

Avituallament:
Un avituallament d’aigua al Km 5 durant el recorregut i avituallament d’aigua i sòlid a l’arribada. Es prega als participants, una vegada s'hagin hidratat i/o consumit alguna fruita, que dipositin les restes a dins de les papereres habilitades.

Categories:
Cursa: Absoluta masculina i femenina i local masculina i femenina.
Marxa a peu: no competitiva.

Curses infantils
Les curses infantils es realitzaran una vegada acabada la cursa:
? Categoria 1 (any 2017 o posterior): 250 m.
? Categoria 2 (de l'any 2012 al 2016 ambdós inclosos): 500 m.
? Categoria 3 (de l'any 2008 al 2011 ambdós inclosos): 500 m.
? Categoria 4 (anys 2006 i 2007): 750 m.

En el cas de què en alguna categoria hi hagués pocs participants, l'organització es reserva el dret d'agrupar-les. Les inscripcions es faran a la mateixa plaça Major el dia de la carrera.

Obsequis:
Camisetes tècnica pels 150 primers participants.
Al finalitzar la cursa hi haurà sorteig d’obsequis a més d’una estància per a dues persones d’una nit a l’Hotel Rural Monnaber Nou de Campanet.
En el cas de que s’aconseguís baixar el rècord de la cursa (masculí i/o femení), s’obtindria el premi de 200€ (hi ha acumulats els 100€ de la darrera edició que no s’aconseguí baixar). El rècord masculí el té Toni Mercadal Roldán l’any 2018 i és de 26’14’’ i el femení el té Marga Fullana i és de 33’17’’ també de l’any 2018.

Control de carrera:
Hi haurà jutges de la Federació d’Atletisme de les Illes Balears que seran els encarregat de vetllar perquè tot es desenvolupi dins la normativa, també hi haurà voluntaris i voluntàries de l’organització i la Policia Local. La cursa serà cronometrada per l’empresa Elitechip, tancant-se el control d’arribada una hora i mitja després d’haver donat la sortida.

Assegurança de carrera:
Les persones participants estaran cobertes per una assegurança d’accidents i una assegurança de responsabilitat civil de la Federació d’Atletisme de les Illes Balears, per a qualsevol incident que es produeixi durant la prova i mai no provocat per patiment o malaltia latent, imprudència, negligència o d’anys produïts en els desplaçaments al lloc de la carrera o d’aquesta al domicili del participant.

Servei mèdic i d’assistència:
Hi haurà dues ambulàncies amb personal sanitari durant el transcurs de la cursa. Una SVA medicalitzada i una SVB.

Seguretat de la Carrera:
La Policia Local de Campanet i l’organització seran els encarregats de vetllar per la seguretat dels participants, els quals hauran de seguir en tot moment les seves indicacions pel correcte desenvolupament de la mateixa.

Condicions Generals:
La cursa es podrà suspendre, per inclemències del temps i/o força major si així ho determina l’organització.
El desconeixement del reglament no n’eximeix el compliment.
El fet d’inscriure’s implica que el signant renuncia a tots els drets i prestacions contra els organitzadors, patrocinadors, col·laboradors i els seus respectius representants i delegats, derivats dels danys que poguessin resultar de la seva participació en aquesta competició; a més suposa l’acceptació d’aquest reglament i les determinacions resoltes per l’organització.

Normativa COVID-19
És important seguir les indicacions de l’organització per tal de complir la normativa COVID-19 vigent el dia de la cursa. En aquests moments, pendent de l’evolució de la pandèmia, és obligatori dur mascareta abans i després de la cursa, fer-se net les mans constantment (hi haurà diferents punts de gel hidroalcohòlic), evitar aglomeracions a la recollida de dorsals, a meta i a l’avituallament postmeta.

Warning Elitechip Queries!
Elitechip is not constantly checking Facebook conversations. If you have any questions or queries regarding the competition or other issue, please use the Contact Form so we can reply you in the shortest possible time.
Publicidad
© Elitechip, 2008-2022, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net