IX 10 km de Fornells 2022

Competition Data

 • Date: 09/04/2022
 • Running
 • Menorca
 • City: Fornells
 • Time: 17:30
 • Registered:
 • Start Reg.: 07/03/2022 15:00
 • Limit: 08/04/2022 21:00
 • Fee:
  15 €
  13 € *
  * Precio con chip amarillo
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Route:
Chip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Download diploma of participation

Federation

Esta competición se rige por las normas de la Federación:

Federacio Atletisme Illes Balears

More competitions

Other competitions that may be of interest:

IX 10 km de Fornells 2022

Competition Data

Con el patrocinio de:

  

 

10 km de Fornells

Art. 1. Organització 
L’organització corre a càrrec d’Elitechip SL, i organitzen els 10 KM de Fornells, a celebrar el proper dia 9 d’abril de 2022.
Degut a obres de millora urbana al passeig marítim de Fornells, aquest 2022 només es disputarà la prova de 10 km. 

Art. 2. Distància 
La distància a recórrer és la de 10.000m en un circuit linial.

Art. 3. Recorregut 
La carrera tindrà sortida al camí de Tramuntana, a l’alçada de l’entrada de Binimel·la, i acabarà a Fornells. A la zona de Meta estarà situada la zona de serveis (guarda-roba, serveis d’avituallament, etc.).

Art. 4. Categories 
Les categories, tant en masculí com en femení, del 10 Km Fornells són les següents:

• Absolut
• Sènior (Fins a 39 anys)
• Júnior (Nascuts en 2003-2004)
• Veterans 40 (De 40 a 49 anys)
• Veterans 50 (De 50 a 59 anys)
• Veterans 60 (A partir de 60 anys)
Es considerarà formada una categoria quan existeixi una inscripció major de 3 atletes per categoria; quan una categoria aquest formada per un nombre inferior a 3 atletes aquesta passés a formar part de la categoria inferior edat, mai d’edat superior.

Art. 5. Edat Mínima
L’edat mínima per participar serà de 16 anys complerts el mateix dia de la prova amb autorització dels pares per als menors d’edat.

Art. 6. Classificacions
S’establiran les següents classificacions: una general absoluta, una altra per categories, que determinin els guanyadors de cada categoria per ordre d’arribada a meta.

Art. 7. Horari
L’horari de sortida serà a les 17:30 al camí de Tramuntana i el temps màxim per realitzar el recorregut serà de 1:40 hores.

Art. 8. Lliurament de dorsals 
El lliurament de dorsals es farà el mateix dissabte des de les 15:00 a les 16:30h a la zona de meta a Fornells.

Art. 9. Inscripcions 
Per al procés d’inscripció no hi haurà dret d’admissió preferent.
Les inscripcions s’hauran de realitzar abans de les 20:00 hores del dia 8 d’abril, a través de la pàgina www.elitechip.net.
    Art. 9.1.- Preu
    10 km Fornells – El preu de la inscripció és de 15 euros fins dia 3 d’abril. A partir de dia 4 d’abril la inscripció tindrà un preu de 18€. (aquests preu porta inclos el autobus)
     En aquests preus hi ha un increment de 1€ a tots els atletes NO federats en la federació d’atletisme.
     Art. 9.2. Fora de termini 
     Totes les inscripcions fora de termini tindran un preu de 25€.
     Art. 9.3. Lloguer de Xips 
    Tots els atletes que no siguin propietaris d’un xip groc han d’abonar 2€ per obtenir un xip blanc reutilitzable. El xip es retornarà en finalitzar la carrera a les carpes d’Elitechip.
     9.4. Forma de pagament 
    La Forma de pagament es pot realitzar al mateix moment que es realitzi la inscripció, amb targeta de crèdit. No s’acceptaran inscripcions que no venguin acompanyades del seu corresponent rebut de pagament. En el cas que es realitzi una inscripció i per motius justificables no   pugui participar, l’organització li reservarà la plaça per la edició següent. En cap cas hi haurà el retorn parcial o complert de la inscripció.

Art. 10. Trofeus Obsequis 
Hi haurà trofeu pels 3 primers classificats de la categoria general absoluta i pels 3 primers classificats de cada categoria.

Art. 11. Seguretat 
La seguretat de la prova estarà coberta per les autoritats competents del lloc (Guàrdia Civil, Policia Local, Protecció Civil), i pel servei de seguretat de l’organització. La prova comptarà amb metge de carrera i el servei de la Creu Roja, amb dues ambulàncies situades en el recorregut de la prova.

Art. 12. Control 
El control de la Prova estarà a càrrec del jutge Àrbitre delegat de la R.F.I.A. i pel comitè de jutges de la F.A.I.B, que seran els encarregats del control i classificacions. El control de resultats es realitzarà mitjançant sistema de ChampionChip.

Art. 13. Acceptació de reglament 
El simple fet de realitzar la inscripció de la prova implica la total acceptació de la present normativa, com altres disposicions que per qualsevol causa pugui determinar l’organització. L’organització de la prova no es fa responsable de totes les situacions o actuacions que puguin sorgir fora de la seva competència o de les quals no sigui responsable directe.

Art. 14. Servei d’Autobús 
Tots els atletes hauran d’anar fins a la zona de sortida al Camí de Tramuntana amb l’autobús que posarà l’organització. Aquest servei és obligatori i entra amb el preu de la inscripció la pàgina web. L’autobús sortirà a les 16.45 hores a l’aturada de busos de Fornells.

Warning Elitechip Queries!
Elitechip is not constantly checking Facebook conversations. If you have any questions or queries regarding the competition or other issue, please use the Contact Form so we can reply you in the shortest possible time.
Publicidad
Peugeot
© Elitechip, 2008-2024, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net