Run4ELA - Virtual 2021
#5run4ela

Detalle del Evento

 • Data: 18/12/2021
 • Otros
 • Mallorca
 • Hora: 06:00
 • Data Fí: 19/12/2021
 • Inscrits:
 • Llímit: 19/12/2021 23:00
 • Drets:
  5 €
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Recorregut:
Xip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Descarregar diploma de participació

Ediciones Anteriores

III Run 4 ELA 2019
19/10/2019
II Run 4 ELA 2018
27/10/2018
Run 4 ELA 2017
28/10/2017

Més Competicions

Altres competicions que pueden ser del teu interés:

Run4ELA - Virtual 2021
#5run4ela

Detalle del Evento

La cursa es durà a terme des de les 6.00h del dissabte 18 fins les 24.00h del diumenge 19. La nostra proposta és que durant aquestes 24h pengeu a xarxes socials una fotografia amb el vostre dorsal etiquetant a ELA Balears (@ELABalears a facebook, twitter i instagram) i fent servir el hashtag #5run4ELA

V EDICIÓ RUN4ELA

REGLAMENT V EDICIÓ RUN4ELA.

Des de l’associació ELA Balears posem en marxa la 5ena edició de la nostra run4ELA, enguany en una modalitat VIRTUAL, que es celebrarà el cap de setmana de 18/19 de desembre.

Com participar?

La idea és que tothom que vulgui participar en la V edició de la run4ELA ho pugui fer en qualsevol moment de dia 18 i 19 de desembre i en la modalitat que vulgui: corrent, caminant, marxa nòrdica o en bicicleta i fent la distància que es vulgui. Sempre respectant les restriccions sanitàries que estiguin vigents en el moment de la cursa.

La cursa es durà a terme des de les 6.00h del dissabte 18 fins les 24.00h del diumenge 19. La nostra proposta és que durant aquestes hores pengeu a  xarxes socials una fotografia amb el vostre dorsal etiquetant a ELA Balears (@ELABalears a facebook, twitter i instagram) i fent servir el hashtag #5run4ELA

Inscripció:

Des de la plana web d’Elitechip podeu fer la inscripció:

 • cursa solidària: 5 EUROS de participació.
 • donatiu solidari: si algu vol aportar algun donatiu a part del 5 euros de participació.

Termini d’inscripcions:

Les inscripcions estaran obertes fins dia 17 de desembre a les 23.00h.

Premis:

Hi haurà un obsequi pels primers 50 inscrits a la cursa que es podrà recollir la setmana del 20 al 23 de desembre de 9 a 14h al carrer Fratín, 6 (Palma).

*Cita prèvia per altres horaris.

Objectius:

 1. Visibilitzar la malaltia d’ELA (esclerosi lateral amiotròfica) i sensibilitzar a la població de les necessitats de les persones afectades i les seves famílies.
 2. Recaptar fons per la bossa de productes de suport i pel programa d’atenció integral a les persones afectades i les seves famílies que ofereix l’associació.

Què és la ELA?

La ELA és una malaltia del sistema nerviós central, que es caracteritza per una degeneració progressiva de les neurones motores, tronc de l'encèfal i medul·la espinal. Aquesta degeneració ocasiona la pèrdua de la capacitat del cervell per iniciar i controlar el moviment muscular, ocasionant una atròfia dels músculs que avança a una paràlisi progressiva.

A més d’afectar l’autonomia motora, també afecta a la capacitat de la parla, deglució i respiració. La persona afectada necessita ajuda per realitzar activitats de la vida quotidiana, tornant-se cada vegada més dependent. No obstant, la persona afectada d’ELA és plenament conscient del seu deteriorament i del procés evolutiu de la malaltia. La ELA tampoc afecta a la capacitat de veure, ensumar, escoltar o reconèixer el tacte.

Actualment, és una malaltia que no té cura ni se disposa de cap tractament que permet aturar el procés degeneratiu. Les causes que la provoquen són encara desconegudes.

Afecta, principalment, a persones entre 40-70 anys però també pot afectar a persones més joves o més majors. Els homes presenten una incidència lleugerament superior. Els primers símptomes de la ELA poden ser tan subtils que, sovint, passen per alt i això dificulta el seu diagnòstic. La ELA és considerada una malaltia minoritària o rara que afecta a unes 80 persones a Balears i unes 4000 a tota Espanya.

L’atenció de pacients d’ELA va dirigit a aliviar la simptomatologia i a millorar la qualitat de vida seva i de les seves famílies, que sovint es troben superades per la cruesa de la malaltia.

Els estudis demostren que l’atenció integral i multidisciplinar, per part d’un equip de professionals especialitzats en la malaltia, milloren la qualitat de vida de les persones afectades d’ELA i la de les seves famílies. Però a la nostra comunitat, el sistema de salut no està coordinat amb les entitats que disposen d’aquests equips, dificultat l’accés als serveis.

La major esperança de tot el col·lectiu resideix en què les investigacions acabin donant els seus fruits i es trobi un tractament efectiu per la ELA.

 

Organitza:

Associació Balear d’Esclerosi Lateral Amiotròfica - ELA BALEARS

 

DECLARACIÓ DE RESPONSABILITAT:

Els participants es consideren aptes, tant física com psicològicament per a prendre part en la carrera, i es fan totalment responsables de qualsevol mal tant de físic, moral o material que puguin sofrir durant la carrera, exonerant de tota responsabilitat a l'organització de l'esdeveniment.

Els participants accepten i reconeixen el reglament de la V run4ELA virtual del 2021. Que existeix la possibilitat de sofrir un accident esportiu inherent a la pràctica de esportiva, assumint personalment la responsabilitat del mateix en cas de sofrir-ne un, excloent a l'organització de qualsevol responsabilitat derivada d'aquests accidents i de qualsevol mal físic o material.

Atès el format de la prova, les persones participants no estaran cobertes per una assegurança específica d’accidents, ni per una assegurança de responsabilitat civil, per a qualsevol incident que es produeixi en la seva pràctica esportiva durant la prova no podran reclamar a l’entitat organitzadora cap tipus compensació.

¡¡ Advertencia Para Consultas a Elitechip !!
Elitechip no revisa constantemente las conversaciones de Facebook. Si tienes alguna duda o consulta respecto de la competición u otro tema, por favor utiliza el Formulario de Contacto así te podremos atender en el menor tiempo posible.
Publicidad
Peugeot
© Elitechip, 2008-2024, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net