Galatzó Trail 2023

Detall de la Competició

 • Data: 12/03/2023
 • Cursa per Muntanya
 • Mallorca
 • Població: Galatzó
 • Hora: 08:30
 • Inscrits:
 • Lista Espera:
 • Inici Insc.: 27/07/2022 00:00
 • Llímit: 09/03/2023 21:00
 • Organitza: Fundacio Calvia
 • Drets:
  Taula de preus
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Recorregut:
Xip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Descarregar diploma de participació

Federación

Esta competición se rige por las normas de la Federación:

Federació Balear de Muntanyisme i Escalada 2024

Para poder participar en esta competición debes estar federado a esta federación.

Ediciones Anteriores

Galatzó Trail 2018
18/03/2018

Més Competicions

Altres competicions que pueden ser del teu interés:
27/07/2024 | Mallorca

Galatzó Trail 2023

Detall de la Competició

GALATZÓ TRAIL 2023

12 de març 2023

 

Lloc de la cursa:

Es Capdellà, Plaça de Sa Vinya.

Recollida de dorsals

Dissabte 11 de març de 2023, de 15 a 20 h (Palau Municipal d'esports de Calvià)

Política de devolucions

La cancelació de la inscripció a qualsevol de les proves de Galatzó Trail suposarà devolució de doblers segons allò establert a la següent taula:

Data de cancel·lació Percentatge de devolució per cancel·lació

 • Fins el 31 de desembre 2022: 75%
 • Fins el 31 de gener 2023: 50%
 • Fins el 13 de febrer 2023: 25%
 • A partir del 14 de febrer 2023, No hi ha devolució

El procediment per a dur a terme la CANCEL·LACIÓ és el següent: Enviar un correu electrònic amb l'assumpte: CANCEL·LACIÓ GT23 a ice@calvia.com . En el correu s'haurà d'incloure la següent informació:

 •      Nom complet
 •      DNI o passaport
 •       Carrera a la qual es refereix: LEGEND (43k) HALF (23 k)
 •      Número de localitzador de la inscripció.

No serà necessari argumentar el motiu de la cancel·lació.

La cancel·lació es resoldrà en els següents dies a la seva recepció i consistirà en el reemborsament del percentatge establert en cada cas, en el mateix compte que es va utilitzar per a fer el pagament de la inscripció, mitjançant l'ús de les mateixes dades de la targeta associada. Una vegada realitzada la cancel·lació i el reemborsament, es notificarà a la persona afectada.

Política de canvis de nom en dorsals

No s'admetran canvis de noms si la carrera està completa, ja que en aquest cas, les inscripcions que s'alliberin es cobriran amb les persones inscrites en la llista d'espera.

No s'acceptaran canvis de noms a partir del 14 de febrer de 2023. En cas de fer canvis de noms abans de la data indicada, els nous participants hauran de pagar la diferència entre el preu pagat en realitzar la primera inscripció i el preu en el moment de dur a terme el canvi d'inscripció.

Per a sol·licitar un canvi de participant serà necessari que el participant que cedeix la seva inscripció escrigui un email a ice@calvia.com amb l'assumpte “CANVI PARTICIPANT GT23” indicant en el cos del missatge, el seu nom, cognoms, correu electrònic i el seu número de DNI o passaport, telèfon, a més del nom, cognoms, el correu electrònic i el número de DNI o Passaport i telèfon del nou participant amb el qual desitja fer el canvi.

En cap cas, la cancel·lació de la inscripció dóna dret a la persona que cancel·la de triar a la persones substituta que cobreixi aquesta inscripció.

 

Reglament

Dia: 12 de març 2023

Horari: a les 8.00 h (Legend) i a les 9.30 h (Half)

Sortida i arribada: Plaça Sa Vinya (es Capdellà)

Web de la cursa: https://www.galatzótrail.com

Curses:

 • LEGEND: +43 KM de muntanya
 • HALF: +23 KM de muntanya

Recollida de dorsals:

Dissabte 11 de març de 15 a 20 h (lloc per definir)

Preus

Dates

23 k (Half)

43 k (Legend)

Fins el 31 d'agost 2022

25,00 €

35,00 €

Septembre a desembre 2022

30,00 €

40,00 €

Gener i febrer 2023

35,00 €

45,00 €

Març 2023

45,00 €

50,00 €

 

Qui pot participar:

La participació està oberta a tots els corredors que hagin formalitzat degudament la seva inscripció. Tots els participants hauran de tenir 18 anys complerts en la data de carrera i posseir un nivell de condició física adequat per a afrontar una prova d'aquestes característiques.

Inscripció gratuïta:

*Els majors de 65 anys tenen la inscripció a la prova gratuïta. Per a fer-ho efectiu hauran d'enviar un correu electrònic a ice@calvia.com indicant el seu nom, cognoms i adjuntant foto de carnet d'identitat. Rebran un codi gratuït per email.

* Les persones amb una discapacitat reconeguda del 33% d'ara endavant tindran un 50% de descompte en el preu de la inscripció. Per a fer-ho efectiu hauran d'enviar un correu electrònic a ice@calvia.com indicant el seu nom, cognoms i el seu telèfon de contacte. Rebran un codi descompte per email.

Serveis que inclou la inscripció

Kit del cursa, Samarreta commemorativa per a totes les persones participants, Medalla finisher per a totes les persones que finalitzin la cursa, Cronometratge de la prova, Servei de fisioteràpia, Avituallament en cursa, Avituallament de postmeta, Animació durant la cursa, Cerimònia de lliurament de premis, Servei de dutxes, Guarda-roba, activitats paral·leles, Trofeus per els guanyadors/es, Transfers autocars, altres sorpreses

Categories, clasificacions i premis.

Galatzó trail ofereix les següents categories a les curses Galatzó Legend (43 km) i Galatzó Half (23 km)

 • ABSOLUTA MASCULINA / ABSOLUTA FEMENINA
 • JUNIOR MASCULINA / FEMENINA (19 – 20)
 • PROMESA MASCULINA/FEMENINA (21 – 23)
 • SENIOR MASCULINA / FEMENINA (24 – 39)
 • VETERANS A - M40 / VETERANES F40 (40 – 49)
 • VETERANS B - M50 / VETERANES F50 (50 – 54)
 • MASTER M55/ VETERANES F55 (55 – 59)
 • VETERANS C - M60 / VETERANES F60 (+60)

Les tres persones classificades en cadascuna d’aquestes categories rebran un trofeu en la cerimònia de lliurament de premis de la Galatzó Trail.

Les categories i premis establerts són: amb edats referenciades a data 31 de desembre de l'any de la competició.

Serà imprescindible ser present en el lliurament de premis per a recollir trofeus o material que li correspongui per classificació.

Recorreguts

La Galatzó Trail 2023 té la sortida i la meta en la Plaça de Sa Vinya (És Capdellà), nucli urbà, i transcorre íntegrament en els camins de muntanya de la Serra de Tramuntana, concretament els compresos en zones LIC d’Es Galatzó – S’Esclop i Puig de Na Bauçà, així mateix a la Finca Pública de Galatzó.

El recorregut es troba publicat en la pàgina web www.galatzotrail.com i en altres mitjans associats a la prova, com ara: xarxes socials de l’esdeveniment o web d’inscripcions.

L’Organització es reserva el dret de canviar, modificar o suspendre el recorregut publicat en cas de concórrer circumstàncies particulars que obliguin a això (meteorològiques, de seguretat, recomanacions de cossos d’emergència, …).

En cas de canvis, modificacions o suspensions de recorreguts, l’Organització informarà les persones participants pels mitjans de què disposa, web, xarxes socials, correus a participants, etc.

El recorregut està convenientment senyalitzat íntegrament.

CONTROLS DE PAS I TEMPS DE TALL.

Es col·locaran punts de control de temps per a participants.

Cada participant portarà un xip atorgat per l’organització, en aquest cas, el que determinin els responsables de la plataforma https://elitechip.net/ .

Les persones que no portin permanentment el xip seran penalitzades.

Per a poder classificar-se, les persones participants hauran de completar íntegrament el recorregut i haver passat per tots els punts de control establerts per l’Organització.

El temps màxim per a completar la GALATZÓ LEGEND és de 10 hores. Les persones participants estan obligades a entrar dins dels següents temps de tall que s’estableixen en els diferents punts del recorregut:

LEGEND (43 km): 8.30 h Sortida (Plaça de Sa Vinya, És Capdellà)

 • Punt de tall 1: Per definir
 • Punt de tall 2: 18 h – zona Meta (Plaça de Sa Vinya, És Capdellà)

L’Organització, per condicions climatològiques es reserva el dret a:

Ampliar el temps de tall

Disminuir el recorregut i distància de la prova.

Aquestes possibles modificacions seran notificades en la web, brífings o canals de comunicació ordinaris.

No es permetrà continuar la carrera a les persones participants que superin el límit d’horari en el punt de tall establert.

Observacions Inscripció

GALATZÓ TRAIL ES DISPUTA A CALVIÀ

La carrera per muntanya GALATZÓ TRAIL es disputa en el municipi de Calvià, concretament surt del petit poble d'Es Capdellà i transcorre gairebé íntegrament per la FINCA DE GALATZÓ, una àmplia extensió natural i de gran valor paisatgístic, natural, històric i patrimonial, que a més és una de les portes d'entrada a la Serra de Tramuntana, Patrimoni Mundial de la UNESCO.

CALVIÀ, LA TEVA DESTINACIÓ PER A PRACTICAR ESPORT TOT L'ANY

Costa, muntanya, patrimoni històric, natural o arquitectònic, flora i fauna, naturalesa, pobles tradicionals, i nuclis urbans diferenciats, aquests són alguns dels paisatges que trobaràs quan entrenis o competeixis per Calvià, una de les millors zones d'Europa per a realitzar esport a l'aire lliure durant tot l'any.

Cada zona del municipi té un encant especial, amb característiques pròpies, això sí, totes comparteixen una essencial, compten amb tots els serveis adaptats que necessites.

ZONES:

Peguera, Cala Fornells, Santa Ponça, El Toro, Costa de la Calma, Magaluf, Palmanova, Cala Vinyes, Portals Nous, Ses Illetes, Bendinat

PER QUÉ TRIAR CALVIÀ?

 •   VARIETAT DE PAISATGES: naturalesa, tradició, costa, nuclis urbans, patrimoni. Un entorn espectacular que combina mar, naturalesa, muntanya, nuclis urbans, pobles tradicionals.
 •   SERRA DE TRAMUNTANA: Calvià és una de les portes d'entrada a la Serra.
 •   OFERTA ASSOCIADA: àmplia oferta d'allotjament, restauració i serveis associats
 •   COMODITAT: A menys de 3 hores amb avió de les principals capitals Europees. A només 20 minuts amb cotxe de l'Aeroport de Mallorca.
 •   INSTAL·LACIONS ESPORTIVES i INFRAESTRUCTURES: El municipi de Calvià compta amb més de 30 instal·lacions esportives de primer nivell. Campos de futbol, pista d'atletisme, piscines cobertes, camps de golf, pistes de tenis, ports esportius, senderes marcades, passejos, una finca pública rural, etc. i un llarg etcètera.
 •   +300 DIES DE SOL A L'ANY: Un clima espectacular que permet practicar esport durant tot l'any. Més de 300 dies de sol a l'any i temperatures agradables
 •   ESDEVENIMENTS INTERNACIONALS DE REFERÈNCIA com Challenge Peguera Mallorca, Galatzó Trail o Half Marathon Magaluf.

Més informació sobre el destí en: https://visitcalvia.org/

¡¡ Advertencia Para Consultas a Elitechip !!
Elitechip no revisa constantemente las conversaciones de Facebook. Si tienes alguna duda o consulta respecto de la competición u otro tema, por favor utiliza el Formulario de Contacto así te podremos atender en el menor tiempo posible.
Publicidad
Peugeot
© Elitechip, 2008-2024, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net