XI Mitja Marató Illa de Menorca 2011

Detall de la Competició

 • Data: 09/10/2011
 • Running
 • Menorca
 • Lloc: Plaça des Born
 • Població: Ciutadella
 • Hora: 09:30
 • Inscrits:
 • Llímit: 07/10/2011 23:59
 • Drets:
  20 €
  17 € *
  * Precio con chip amarillo
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Recorregut:
Xip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Descarregar diploma de participació

Més Competicions

Altres competicions que pueden ser del teu interés:
21/10/2023 | Menorca
29/09/2023 | Eivissa

XI Mitja Marató Illa de Menorca 2011

Detall de la Competició

Fotos X Mitja Marato 2010

Fotos X Mitja Marató i IX Cursa Popular 2010

Fotos de la Mitja Marató Gràcies a en Kike Cardona Perello, Susana Salord i Damià Bosch

Reglament

Article 1. Organització - El Club Xtrem Menorca Atletisme, la Delegació a Menorca de la FAIB, la Conselleria d'esports del Consell Insular de Menorca, l'Ajuntament de Ciutadella de Menorca, i el pla de dinamització del producte turístic de Menorca, organitzen l'XI Mitja Marató " Illa de Menorca ", a celebrar el proper dia 09-Octubre-2011 a les 09:30 hores.
2 .- Distància - Les distàncies en metres, s'ajustaran a la normativa de la RFEA i seran les que correspon als recorreguts de mitja marató (21.097 Metres) homologats pel comitè de jutges de la RFEA
Art.3 .- Recorregut - El recorregut es realitzarà en un circuit urbà pel passeig marítim del port de Ciutadella i el casc antic, la sortida i la meta estaran situades a la plaça del Born de Ciutadella. Aquest consistirà en un circuit d'uns 7.000 metres i s'hauran de realitzar 3 voltes per completar la distància homologada de 21097 metres. A la zona d'arribada estarà situada la zona de serveis (Massatges, guarda-roba, serveis, bar, etc.) El circuit estarà completament tancat al trànsit i senyalitzat amb cons i cinta.
Art.4 .- Categories .- Les categories de la XI Mitja Marató Illa de Menorca són les següents: Es considerarà formada una categoria quan hi hagi una inscripció major de 3 atletes per categoria; quan una categoria aquest formada per un nombre inferior a 3 atletes aquesta passés a formar part de la categoria inferior edat, mai d'edat superior.

Article 5 .- Edat Mínima - L'edat mínima per participar, serà de 18 anys complerts el mateix dia de la prova, i no es deixés participar a cap atleta menor d'edat.
6 .- Classificacions - S'establiran les següents classificacions: una general absoluta, una altra per categories, que determinarà els guanyadors de cada categoria per ordre d'arribada a meta, i una altra corresponent a la classificació de clubs.
7 .- Horari - L'horari de sortida serà a les 09:30 hores i el temps màxim per realitzar el recorregut serà de 3 hores
8 .- Lliurament de dorsals - El lliurament de dorsals s'efectuarà, dissabte dia 8 d'octubre de 11:00 h. a 20:00 h al stand habilitat situat a la Plaça del Born de Ciutadella.
Article 9 .- Inscripcions - Les inscripcions s'hauran de realitzar abans del 6 d'octubre de 2011, a les 21:00 hores, enviant el full d'inscripció o dades personals (Nom i cognoms, adreça, data de naixement, telèfon, DNI o passaport, club, millor marca personal i temps previst en realitzar la prova) a mitjamenorca@supersonik.com, o visitant la pàgina WEB www.mitjamenorca.com, o www.elitechip.net També es pot realitzar les inscripcions a les botigues XTREM de Ciutadella i INTERSPORT de Menorca
Art 9.1 .- Preu - El preu de la inscripció és de 17 € Fins al 2011.08.15. Entre el 16 i el 31 d'agost de 2011, el Preu de la inscripció serà de 20 €, i de l'1 de setembre al 6 d'octubre de 2011 El preu de la inscripció serà de 25 €.
Art 9.2 .- Fora de termini - Totes les inscripcions rebudes després del 6-oct-2011 tindran un preu de 30 €
Art.9.3 .- Lloguer de Xips - Tots els atletes que no siguin propietaris d'un Xip Groc de han d'abonar 3 € en concepte de lloguer.
Art.9.4 .- Forma de pagament - La Forma de pagament es pot realitzar en el mateix moment que es realitzi la inscripció, amb targeta de crèdit, o bé per transferència bancària al número 2051-00094-50-1070005690 a favor de l'XI Medi Marató Internacional Illa de Menorca, i indicant els noms dels atletes que realitzen en ingrés. No s'acceptaran inscripcions que no vinguin acompanyades del seu corresponent rebut de pagament. En el cas que es realitzi una inscripció i per motius justificables no pugui participar, l'organització li retornarà el 85% de la inscripció realitzada.
Article 10 .- Trofeus Obsequis i premis en metàl.lic - Hi haurà trofeu per als 5 primers classificats de la general absoluta i per als 3 primers classificats de cada categoria. També hi haurà trofeu per als 3 primers clubs classificats. 
Article 10.1. Premis en metàl.lic pels 3 primers de la categoria absoluta.
Article 10.2. Premis en metàl.lic per als 10 primers de la categoria masculina.
Article 10.3. Premis en metàl.lic per les 10 primeres de la categoria femenina.
Article 10.4. Premis en metàl.lic pels 3 primers clubs.
Article 10.5. Per poder optar als premis econòmics per a la categoria absoluta s'hauran de realitzar temps inferiors 1h 12 min en categoria masculina, i 1h 30 min en categoria femenina. Si no es fa els temps mínims exigits, es laran aquests premis i només es podrà optar als premis en la seva corresponent categoria. Els premis no són acumulatius.
Article 10.6. L'organització podrà anular o suspendre els premis econòmics d'una categoria, sempre que en aquesta no figurin un mínim de 10 atletes inscrits.
Article 10.7. En retirar el dorsal seran obsequiats amb una samarreta i altres regals. Tots els atletes que finalitzin el recorregut, rebran un obsequi commemoratiu i participaran en un sorteig de regals i material esportiu. Es realitzarà diploma acreditatiu del seu temps i el lloc aconseguit en la classificació general i per categories.
Article 11 .- Seguretat - La seguretat de la prova estarà coberta per les autoritats competents (Policia Local, Protecció Civil), i pel servei de seguretat de l'organització. La prova comptarà amb un metge de carrera i el servei de la Creu Roja, amb dues ambulàncies situades en el recorregut de la prova.
Article 12 .- Control - El control de la Prova estarà a càrrec del jutge àrbitre delegat de la RFEA i per el comitè de jutges de la FAIB, que seran els encarregats del control i classificacions. El control de resultats es realitzarà mitjançant Sistema de ChampionChip.

¡¡ Advertencia Para Consultas a Elitechip !!
Elitechip no revisa constantemente las conversaciones de Facebook. Si tienes alguna duda o consulta respecto de la competición u otro tema, por favor utiliza el Formulario de Contacto así te podremos atender en el menor tiempo posible.
Publicidad
© Elitechip, 2008-2023, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net