ElitechipCompetitionsII Cursa Solidària Noma-Fundació Campaner 2019

II Cursa Solidària Noma-Fundació Campaner 2019

Competition Data

  • Date: 01/06/2019
  • Running
  • Mallorca
  • City: Binissalem
  • Time: 09:00
  • Registered:
  • Limit: 30/05/2019 21:00
  • Fee:
    8 €

Federation

Esta competición se rige por las normas de la Federación:

Federacio Atletisme Illes Balears

More competitions

Other competitions that may be of interest:
27/07/2019 | Mallorca
21/07/2019 | Mallorca

II Cursa Solidària Noma-Fundació Campaner 2019

Competition Data

Cursa suspesa per :

Debido a la triste noticia del fallecimiento de un menor tras un accidente de tráfico, la fiesta benéfica de la fundación Campaner que se iba a celebrar en Binissalem el día 1 queda SUSPENDIDA (nueva fecha aún por determinar). La gente que tenía comprada la entrada puede recuperar su dinero o guardarla para cuando haya nueva fecha. Muchas gracias por vuestra colaboración y esperamos que lo entendáis. D.E.P.

2a CURSA SOLIDÀRIA  NOMA-FUNDACIÓ CAMPANER

Art. 1 LLOC I DATA DE LA PROVA

La cursa tindrà lloc el pròxim dia 1 de juny de 2019 a partir de les 09:00 h. Es seguirà el recorregut marcat per l'organització, sortint de del pàrquing cobert del carrer Sa Mostra de Binissalem, passant pel carrer de s'escola graduada, baixant per carrer Sa Mostra, passant per la plaça esglèsia, carrer Sa Creu, carrer des Reg, camí de pedaç, carrer Pou de Sa Sini, carrer Pou Rebec, carrer Pou d'en Bauça, per tornar a enllaçar amb el camí de pedaç, carrer de Reg, carrer de sa Creu, plaça esglèsia i carrer de Sa Mostra de nou. El recorregut és de 4 km, en el que es faran dues voltes. Total 8 km.

Art. 2: EDAT

Podran inscriure's totes les persones d'ambdós sexes. L'edat mínima d'inscripció serà de 16 anys per la cursa de 8 km.

Art. 3: INSCRIPCIONS

A les inscripcions hi haurà de constar: nom i llinatges, any de naixement, telèfon i club en cas d'estar federat. Les inscripcions es realitzaran telemàticament a traves de elitechip o be el dia de la cursa.

Art. 4: DORSALS

Els dorsals s'entregaran el mateix dia de la cursa en la taula d'inscripcions.

Art. 5: APTITUD FÍSICA

Els atletes participants a la cursa es responsabilitzen de qualsevol dany moral i/o físic que els pugui afectar durant el transcorre de la prova. Així i tot l'organització contractarà una assegurança d'accidents al preu de 1 euro, que aportarà cada corredor en el moment de fer la inscripció en cas de no estar federat per la Faib.

Art. 6: PLA DE SEGURETAT I D'EVACUACIÓ DE FERITS

Assistència amb ambulància de suport vital avançat. L'evacuació es realitzarà preferentment als centres concertats per l'assegurança d'accidents contractada a través de la F.A.I.B, si be queda supeditat a lo que ordeni el facultatiu, estant a disposició els diferents PAC de cada localitat. Les comunicacions entre els responsables de la prova, serà per telèfon mòbil, Policies i Protecció Civil per ràdio.

Participació estimativa d'un màxim de 250 corredors. Els 100 primers que s'apuntin tindran una camiseta de regal.

Art. 8 : PREMIS

- Els tres primers de cada categoria, masculí i femení de 16 anys en endavant.

Art. 9: NORMATIVA

REGLAMENT 2a CURSA SOLIDÀRIA NOMA-FUNDACIÓ CAMPANER

El sol fet d'inscriure's implica la total acceptació del present reglament. Tota allò que no estigui estipulat en aquest reglament es resoldrà d'acord amb l'organització i la reglamentació federativa. Tots els participants quan s'inscriuen, certifiquen verbalment, que es troben físicament i sense problemes de salut per poder realitzar aquesta prova.

 

Warning Elitechip Queries!
Elitechip is not constantly checking Facebook conversations. If you have any questions or queries regarding the competition or other issue, please use the Contact Form so we can reply you in the shortest possible time.
Publicidad
© Elitechip, 2008-2019, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net