Publicidad
Elitechip » Home » Noticias

Noticias

Contra la calor, teràpia d’asfalt

Sis curses protagonitzen el calendari Elitechip.net d’aquest cap de setmana on també hi destaquen un triatló cross i una travessa a mar obert. T’animes?

17/08/2017

Van passant les setmanes d’estiu i d’agost i poc a poc es van donant les diferents curses que ens animen a no deixar-nos endur per la mandra i la falta de ganes d’entrenament. Per aquest cap de setmana fins a 8 esdeveniments s’anuncien a la nostra pàgina web, sis curses, un triatló en modalitat cross i una travessa a mar obert.

El primer esdeveniment serà la Cursa Popular de Consell que transcorre per dins el municipi amb un recorregut de 5KM a les 10.30 hores. No és una prova cronometrada. Aquí teniu els detalls.

També dissabte, a partir de les 18.30 hores, Sineu serà l’escenari de la Cursa Sa Barcella, un esdeveniment solidari amb l’associació Un somriure per Txernòbil amb una cursa de 7KM pels absoluts i absolutes, 350 metres pels participants de fins a 10 anys i de 800 metres pels que tenguin entre 11 i 15 anys. Al acabar hi haurà refresc pels participants. A aquest enllaç hi ha la informació.

Ja a les 19 hores serà el torn de la Llego Malpas – Bonaire, amb més de 200 inscrits per una de les curses més polides de Balears i que compta amb 9,2KM. Els primers 300 inscrits tenen d’obsequi una camiseta. Aquí us ho expliquem.

A la mateixa hora l’acció també estarà a la zona de Galatzó on tindrà lloc la Cursa Popular amb dues distàncies, 12KM i 5KM amb premis especials i sortejos pels guanyadors i els participants. En podeu llegir més aquí.

Ja el diumenge, a partir de les 9.00, a Deià hi haurà la Travesia Tramontana Swim Cala Deia-LLucalcari 2017 de 3,9KM. Tots els participants comptaran amb avituallament en travessa i aniran acompanyats de caiacs. Les places estan completes però aquí podeu llegir la informació.

 

Només 30 minuts més tard, serà el torn del Triatló Cross de Cala Bassa que també serà campionat de Balears. Les distàncies són de 750 metres de natació, 13KM de BTT i 4KM de córrer amb un màxim de 200 places. Al acabar hi haurà obsequis pels participants i també un avituallament final per recuperar energies. Aquí t'ho expliquem. 

Pel capvespre, a les 18.30 hores, Capdepera serà la seu de la XXXIV Cursa Popular Sant Bartomeu que també comptarà amb modalitat marxa nòrdica, així com curses pels més petits amb distàncies adaptades. El recorregut absolut és de 6,5KM. A aquest enllaç pots trobar la informació. 

Tancarà el cap de setmana d'Elitechip la competició gratuïta de la Cronoescalada de s'Ermita de Ferreries, el diumenge a partir de les 19.30 hores, una cursa d'1KM de distància amb un desnivell de 127 metres i un 13%. Es tracta d'un dels actes corresponents a les festes de Sant Bartomeu a Ferreries. Llegeix més aquí. 

Publicidad
Síguenos en... Síguenos en...
Siempre estarás con
nosotros Tolo!
© Elitechip, 2008-2018, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net