Publicidad
Elitechip » Home » Noticias

Noticias

Tres curses, una travesa, un triatló i un swim run per tancar l’agost

La Beata, Ronda Murada, Malalts de Turmell, Sa Milla, Triatló de Cala’n Blanes i la final de la Viking 859 els plans que us proposem desde Elitechip.

25/08/2017

Poc a poc cau l’estiu, els dies es van fent més curts, la calor minva i la tardor es va atracant. L’agost acaba la propera setmana i es despedeix, al calendari d’Elitechip, amb sis proves, tres curses, una travessa, un triatló i un swim run, disciplina que va creixent cada cop més.

L’activitat comença aquest divendres a Santa Margalida amb la disputa de la cursa de La Beata on també hi haurà una caminada. La cursa serà de 7,4KM i la caminada, de 3KM. A l’arribada hi haurà fruita, dolç, aigua i isotònic per recuperar energies. Aquí en podeu llegir més.

Ja el dissabte, a partir de les 9.30, S’Arenal acull la XIV Sa Milla CN Arenal – Cala Blava, una travessa de natació solidària a favor de Caritas damunt 1852 metres. Les inscripcions estan tancades. A aquest enllaç hi ha els detalls.  

A Ciutadella tindrà lloc la novena edició del Triatló Sprint Popular damunt 750 metres de nedar, 20KM de bicicleta i 5KM de cursa a peu, així com aquatló per les categories menors. Hi haurà avituallament final per totes les persones que hi participin. Coneix tota la informació.

També el dissabte, a Sant Llorenç des Cardessar es disputa la cursa dels Malalts del Turmell que inclou un recorregut de 11,6KM, 6,6KM de Nordic Walking i una de 6,6 per correr sota el lema ‘córrer està de moda’. Hi haurà obsequis i refrescos per a tots els participants. Us ho expliquem tot aquí.

El dissabte es tanca amb la XIII edició de la Cursa Nocturna Ronda Murada Ciutat d’Alcúdia damunt 7,4KM. També hi haurà recorreguts pels més petits que podeu consultar a aquest enllaç.

El diumenge es completa el calendari amb la segona prova de la Viking 859 SwimRun que es farà a Pollença damunt un recorregut total de 14,6KM amb 2KM de natació i 12,6KM de córrer.  T’ho expliquem aquí.

Publicidad
Síguenos en... Síguenos en...
Siempre estarás con
nosotros Tolo!
© Elitechip, 2008-2018, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net