Elitechip » Home » Noticias

Noticias

¡Tres carreras y un duatlón, "Ho, Ho, Hooo"!

Tot preparat pel Nadal, on a banda de dinarots i soparots també hi haurà curses!

21/12/2017

El Nadal és època d'estar amb la família, de compartir, de celebrar, de fer grans dinars i grans sopars que deriven cap a una gran estona compartida. També hi ha algun brindis i alguna llàgrima. És època de vacances i de fred, de passar molta estona davant del radiador, l'estufa o la xemeneia. Però també és època de sortir a córrer, sol o acompanyat, de fixar-nos nous propòsits pel 2018 i d'intentar fer el màxim per a complir-los! Per això, des d'Elitechip.net us adjuntem aquest article amb una explicació de les diferents curses que trobareu aquest Nadal i no us podeu perdre. Qui s'anima?

Entre tots els esdeveniments destaquen, per vistositat, les propostes relacionades amb Sant Silvestre i el fet d'acabar l'any fent uns kilòmetres ja siguin com a repte personal o com a part de la col·laboració que es fa en esdeveniments solidaris. Aquests són els principals esdeveniments de córrer que hi haurà a Balears del 24 al 31 de desembre. 

24 de desembre

- Cursa de s'E. Es tracta d'una fita que arriba a la seva edició 29 i ho fa amb un canvi de data. Tradicionalment es disputava el 26 de desembre, dia de Sant Esteve, però com un dels municipis en els que passa la cursa no ha declarat el dia com a festiu, es passa al diumenge 24 de desembre. Així hi ha dos recorreguts, un de 16,6KM i un altre de 6,3KM. El primer passa per Binissalem, Alaro, Lloseta i torna a Binissalem, mentre que el segon surt de Binissalem, va fins Lloseta i torna a Binissalem. Els recorreguts són mixtes, amb zones de terra i pedres i altres d'asfalt com les que passen per zones interurbanes. Aquí en podeu llegir més de la cursa. 

- Motorisa Cros Popular Ciutat de Palma. Es tracta d'una de les proves que formen part del Txallenge Motorisa Cros Mallorca 2017-18 i tindrà lloc a la zona de la Universitat de les Illes Balears. La competició compta amb distàncies per les diferents edats i també un cros popular obert a tothom que hi vulgui participar per conèixer aquesta modalitat tan exigent com atractiva. Aquí teniu més detalls. 

- Duatlò Invertit Manacor. El proper diumenge 24 de desembre, Manacor acull un duatló invertit on els participants hauran de fer front a 10KM de BTT + 4KM de cursa a peu + 7KM de BTT. Aquí ho expliquem. 

26 de desembre

- Rafa Nadal Sports Centre Urban Race. Després de l'èxit del 2016, el Rafa Nadal Sports Centre organiza una segona edició de la seva cursa que tindrà lloc als carrers de Manacor i que compta amb dues distàncies, una d'11KM i una altra de 6KM. Es tracta d'un esdeveniment solidari a favor de l'associació Llevant en Marxa. També hi haurà una cursa pels més petits, la Urban Race Kids, on hi haurà jocs infantils i que està reservada pels i les menors de 14 anys. En podeu conèixer més informació a aquest enllaç. 

Publicidad
Síguenos en... Síguenos en...
Siempre estarás con
nosotros Tolo!
© Elitechip, 2008-2019, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net