Elitechip » Home » Noticias

Noticias

Reis Mags a cop de vambes

Tres curses us esperen pel cap de setmana més màgic de l’any, una només pels més petits a Palma, una Mitja Marató a s’Alqueria Blanca i un cross a Palma

04/01/2018

Arriben els Reis Mags d’Orient i ho fan amb tres curses per viure, a Mallorca, el cap de setmana més màgic de l’any. Una pels més petits, amb les places esgotades, un cross també a Palma i una mitja marató a s’Alqueria Blanca amb diferents distàncies. A on ens veurem?

Obre el cap de setmana d’Elitechip.net la Cursa dels Reis, divendres dia 5 a les 12, a Palma, al Parc de les Estacions. Les 1000 places disponibles estan esgotades per les cinc curses i està previst un gran ambient per la que serà la novena edició i que al acabar hi haurà un petit refrigeri. Aquí t’ho expliquem.

Ja el diumenge, dia 7, a S’Alqueria Blanca, hi haurà la quinta edició de la Mitja Marató amb una distància també de 10KM i una cursa infantil de 2,2KM. Serà a partir de les 10 hores, al carrer Miguel de Cervantes. Al acabar, fruita i beguda per tothom! Qui ve?

Per acabar, a les 10.30 hores, tindrà lloc un nou episodi del Motorisa Txallenge amb el Cross Popular Torre den Pau. Serà la penúltima trobada d’aquesta competició que compta amb un cross popular a banda dels crosos pels federats. Pots llegir-ne més detalls a aquest enllaç.

Publicidad
Síguenos en... Síguenos en...
Siempre estarás con
nosotros Tolo!
© Elitechip, 2008-2019, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net