Elitechip » Home » Noticias

Noticias

Asfalt, cross o trail? Què et ve de gust aquest cap de setmana?

El calendari d’Elitechip.net compta aquest dissabte i diumenge amb tres proves repartides entre Sa Pobla, Palma i la costa nord de Menorca.

01/02/2018

Les corredores i els corredors segueixen d’enhorabona al calendari d’Elitechip.net ja que són tres les curses que hi haurà repartides entre dissabte i diumenge. A més, una oferta ben variada on podreu triar entre asfalt a la Mitja Marató + 10KM de Sa Pobla, cross a la final del Motorisa Txallenge Cross Mallorca i el Camí de Cavalls a la Trail dels Fars de Menorca.

La més matinera del cap de setmana serà la Trail dels Fars ja que el dissabte, de les 16 a les 20 hores hi haurà la entrega de dorsals al poliesportiu municipal de Ciutadella. Son més de 740 els inscrits que prendran part en una de les tres distàncies que s’oferèixen: 44KM, 21KM i 12KM. La cursa tindrà les seves diferents sortides el diumenge a les 8.00 pels 44KM, a les 10.30 pels 21KM i a les 11.30 pels de la cursa popular. Ho teniu tot explicat aquí.

També el diumenge tindrà lloc la Mitja Marató + 10KM + Cursa Infantil de Sa Pobla, a partir de les 10 del matí. Es preveu un gran ambient al municipi en la seva onzena edició on hi haurà servei de fisioteràpia i recuperació activa pels atletes, entre d’altres coses. Aquí ho podeu llegir tot.

Una altra fita important serà la darrera prova del Motorisa Txallenge Cros Mallorca, que tindrà lloc diumenge a les 10.30 hores a la zona de la UIB. Hi haurà diferents nivells i distàncies per categories, així com un cros popular a les 12.30 hores. Al acabar, berenar i entrega de premis. Consulta l’informació a aquest enllaç.

Publicidad
Síguenos en... Síguenos en...
Siempre estarás con
nosotros Tolo!
© Elitechip, 2008-2019, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net