Elitechip » Home » Noticias

Noticias

Carnaval de fred, trail i duatló

La Cursa Talaia, el Duatló Sud i la Lidl to Lidl copen el calendari d’Elitechip per aquest cap de setmana amb proves a Mallorca i a Eivissa.

08/02/2018

Els amics i amigues del fang, la pedra i el fred estan d’enhorabona. Cap de setmana de mal temps, en principi, que coincideix amb Carnaval i que servirà per a que tots i totes ens vestim de súper herois i heroïnes a l’hora d’afrontar les tres curses que hi ha en el calendari d’Eltiechip.net.

La prova que obrirà el cap de setmana serà la vuitena edició de la Cursa Talaia que organitza el Club Montanya Alcúdia damunt una distància de quasi 22KM i amb un desnivell positiu acumulat de 996 metres. Més de 400 atletes estan inscrits per un esdeveniment que soritrà a les 9.30 a la Plaça de la Constitució. Ho podeu llegir aquí.

Una mica més tard, a les 10 hores, tindrà lloc la tercera edició de la Duatló Sud, un duatló damunt una distància de 4,8KM de córrer, 20KM de bicicleta i 2,4KM de córrer i que es farà a Ses Salines, a Mallorca. Son més de 120 els i les atletes que hi prendran part i els organitzadors faran sortejos entre tots els participants un cop hagi acabat la cursa. T’ho expliquem a aquest enllaç.

Ja el diumenge, serà el torn per la cursa benèfica a favor dels animals Lidl to Lidl, a Eivissa, un esdeveniment de trail que compta amb dues distàncies, 24KM i 9KM  i on la meitat de la inscripció es donarà a ajudar als animals. Ja són més de 170 els i les participants. T’animes? Tens el detalls aquí.

Publicidad
Síguenos en... Síguenos en...
Siempre estarás con
nosotros Tolo!
© Elitechip, 2008-2019, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net