Notícies

Dos trails, un duatló, una cursa i una sortida en bicicleta per tancar el mes de febrer

El darrer cap de setmana del mes més curt de l’any es tanca amb cinc propostes al calendari d’Elitechip.net repartides entre Mallorca, Eivissa i Menorca

22/02/2018

Darrer cap de setmana de febrer i l’activitat del calendari d’Elitechip.net es reparteix entre tres de les quatre illes que formen Balears. I també ho fa amb propostes ben variades per intentar cobrir les expectatives de tothom mentre arriba el bon temps. Dos trails, un duatló, una cursa i una sortida en bicicleta no competitiva són les propostes. On ens veurem?

Obre el dissabte la Brevet Mallorca Ultracycling, una proposta no competitiva que sortirà a les 7.30 hores de l’Hotel Amic Horizonte, a Palma, amb un recorregut de 200KM pel que els 190 participants tindran 13 hores i 30 minuts per cobrir-lo. Aquí t’ho expliquem tot.

Ja el diumenge, la primera prova del dia serà a Ciutadella, a Menorca, amb el Duatló Popular, que començarà a l’Hipodrom Torre del Ram a les 10.30 hores. El recorregut consistirà en 5KM de carrera a peu, 20KM de bicicleta de carretera i 2,5KM de cursa a peu per acabar. A les 12.00 tindrà lloc la cursa infantil amb distàncies adaptades per les categories Benjamí i Aleví i també per Infanitl. Tens tots els detalls a aquest enllaç.

A Eivissa, a les 11 hores, hi ha la Sant Carles Trail, una prova de Trail amb dues distàncies, una de 5KM i una altra cronometrada de 12,5KM. A banda, hi haurà una caminata popular. T’ho expliquem tot aquí.

A la mateixa hora hi ha una altra cursa de trail a Mallorca. Es tracta de la Lluc Trail, una prova de 12KM amb desnivell que ha omplert totes les seves places disponibles i que promet un gran espectacle. Tens tota la informació a aquest link.

Per acabar, arriba la proposta solidària, la primera edició de la Cursa de Son Espases, una cursa d’asfalt que tindrà lloc a la zona del recinte hospitalari. Hi ha dues distàncies proposades per la organització, la de 4KM i la de 8KM. La part solidaria és a favor d’una sèrie de projectes que impulsen des de Son Espases i als que els participants poden fer donacions. T’ho expliquem a aquest enllaç.

Publicidad
© Elitechip, 2008-2020, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net