News

Cap de setmana per córrer per la DONA

Quatre dels set esdeveniments que hi ha al calendari d’Elitechip.net són a favor de reivindicar el paper de la dona en el món de l’esport. Aquestes són a Sa Pobla, Santanyí, Eivissa i Maó

08/03/2018

Amb motiu del 8 de març, aquest cap de setmana s’ha definit com el de la reivindicació del paper de la dona en l’esport i és per això que quatre dels set esdeveniments que hi ha al calendari d’Elitechip estan enfocats al dia Internacional de la Dona Treballadora.

Cronològicament, l’encarregat d’obrir el cap de setmana serà el Brevet 200 – Serra de Tramuntana, una sortida no competitiva en bicicleta que serveix per preparar altres curses i que te les 140 places plenes. T’ho expliquem tot aquí.

També el dissabte serà el torn per la 10KM Ciutat de Manacor – Memorial Biel Riera, una cursa que fa dies que anunciem per les nostres xarxes socials i que també ofereix la possibilitat de fer un recorregut de 5KM. Te la seva part solidària a favor de l’Associació Estel de Llevant. Al acabar hi haurà diferents sortejos entre els participants. T’hi pots inscriure a aquest enllaç.  

Ja el diumenge, hi haurà diferents curses a favor de la Dona. Aquí us les expliquem:
V Cursa Popular per la Dona: A Santanyí tindrà lloc un any més aquesta cursa que compta amb una cursa de 7,5KM que també es pot fer en modalitat Nordik Walking i una cursa infantil de 2,2KM. Els 100 primers inscrits tindran un obsequi i al acabar hi haurà fruita, dolços i begudes per tothom. 

VI Cursa per la Dona Eivissa: Es tracta d'una cursa que es fa damunt una distància de 3KM i que els 3 euros de cada inscripció anirà a favor de la Fundació Vicente Ferrer. També hi haurà la caminada de 3KM. Els 600 primers inscrits tindran una camiseta commemorativa.

V Cursa de la Dona a Maó: El port de Maó viurà un any més aquesta cursa reivindicativa oberta a diferents edats i amb distàncies adaptades, i amb la possibilitat de fer quasi 3KM o bé una mica més de 8KM corrents o caminant. Les inscripcions són a benefici d'Alba i Aspanob.

- I Cursa per la Igualtat: A les 10.30 hores Sa Pobla acollirà una prova no competitiva.

A banda d’això, la Fundació Rafa Nadal organitza la segona edició de la Cursa Millor Junts, un esdeveniment amb diferents distàncies i al que us podeu apuntar per donar suport a la feina social que fan amb les persones que estan en risc d’exclusió social. Hi podeu col·laborar, encara hi ha temps. Teniu la informació aquí.

Publicidad
© Elitechip, 2008-2020, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net