Publicidad
Elitechip » Home » Noticias

Noticias

Un cap de setmana de récord, en récord

Les curses de la Dona d'Eivissa, Santanyí i Maó, així com als 10KM Ciutat de Manacor milloren el seu registre històric d'inscrits de la mà d'Elitechip

12/03/2018

Fantàstic cap de setmana el que s'ha viscut a les Illes Balears, en quant a assistència i participació de les curses que estaven anunciades al calendari d'esdeveniments esportiu referència a les Illes. Quatre de les sis proves que s'han disputat han estat establint un nou récord de participació i sumant més de 1.800 persones movilitzades en les diferents curses. A banda, ens fa molta il·lusió que les curses de la Dona de Maó, Eivissa i Santanyí hagin superat els seus millors registres ja que es tractaven de curses reivindicatives a les que ens hem sumat des d'un primer moment.

Els 10KM Ciutat de Manacor - Memorial Biel Riera va deixar en 453 el millor nombre d'inscrits en la seva història amb una propsota ràpida que incluia una cursa de 5KM i curses pels més joves.

També es va superar la participació a la Cursa de la Dona de Maó on el recorregut pel magnífic port no va decepcionar a ningú i va oferir una gran imatge de la ciutat. Més de 700 persones es van posar el dorsal repartides entre la cursa absoluta de poc més de 7KM i la de 3,5KM i tenint en compte les que van apuntar-se allà mateix el dia de la prova. 

A Santanyí es va pujar fins als 213 participants que van donar suport a la cursa de la Dona, mentre que a Eivissa van ser 495 les que es van posar el dorsal per sortir a córrer, comptant individuals i equips.

I no només això ja que els altres dos esdeveniments que hi havia al calendari de www.elitechip.net per aquest cap de setmana eren el Bevet 200, que es va quedar sense places, i la cursa solidària Millor Junts que va organitzar la Fundació Rafa Nadal i que va comptar amb una fantàstica participació de 348 persones per donar suport a la causa.

Un cap de setmana més estem molt contents de seguir sent el calendari referència d'esdeveniments esportius i d'ajudar a tantíssima gent a fer esport.

Publicidad
Síguenos en... Síguenos en...
Siempre estarás con
nosotros Tolo!
© Elitechip, 2008-2018, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net