Publicidad
Elitechip » Home » Noticias

Noticias

Palma s’omple de corredors i corredores amb la Mitja Marató, els 10KM i la cursa popular

Més de 2000 persones sortiran al carrer de la capital de Ses Illes amb motiu de les tres curses en una que organitzem. També hi haurà activitat a Inca, Son Servera i Calvià

13/03/2018

La prova estrella d’aquest cap de setmana és, sens dubte, la Mitja Marató Ciutat de Palma, una cursa que compta amb dues distàncies més, la de 10KM i la cursa popular, i en la que hi ha més de 2.000 persones inscrites que aquest diumenge ompliran els carrers. No serà l’únic punt de referència del calendari d’Elitechip.net ja que també hi haurà curses a Inca, amb un duatló, una marxa ciclista a Son Servera i el trail de Galatzó amb més de 600 participants.

Precissament la Marxa de Llevant serà l’encarregada d’obrir el cap de setmana amb una sortida des de Son Servera amb 105KM i + de 1000 metres de desnivell a les 9.30 hores. Al acabar hi haurà una barbacoa, així com una entrega de premis pels participants. T’ho expliquem tot aquí.

Pel capvespre, a les 15.30 hores, tindrà lloc el Duatló Ciutat d’Inca – Memorial Joan Herminio Recio, un esdeveniment en modalitat Sprint i una distància de 4KM de córrer + 12KM de BTT + 2KM de córrer per acabar a meta. Pots consultar els detalls de la cursa a aquest enllaç.

El diumenge, la Galatzó Trail pren el testimoni de la K42 a partir de les 9.00 i ofereix un recorregut magnífic de trail per la zona de Calvià amb dues distàncies: 43KM i 22KM que passa per els punts més alts de la zona. La recollida de dorsals es farà dissabte, el dia anterior, amb aperitiu de benvinguda inclòs. En pots llegir més aquí.

A partir de les 10.00 hores, tindrà lloc la Cursa Popular Ciutat de Palma El Corte Ingles amb 4KM de recorregut i premis econòmics pels grups escolars més nombrosos. La participació és gratuïta i oberta a tothom que vulgui gaudir d’una jornada esportiva i familiar.  Aquí t’ho expliquem.

A partir de les 11 tindrà lloc la sortida de la Mitja Marató i de la Prova dels 10KM Port de Palma, dues curses per les que hi ha més de 1.500 persones inscrites i que ofereix un recorregut diferent i molt atractiu pels carrers de Palma de Mallorca.  Per tots els participants hi haurà bossa del corredor, així com medalla de Finisher.

Publicidad
Síguenos en... Síguenos en...
Siempre estarás con
nosotros Tolo!
© Elitechip, 2008-2018, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net