Elitechip » Home » Noticias

Noticias

Cap de setmana de vambes i de córrer

Cinc proves es disputen al calendari d’Elitechip.net per aquest dissabte i diumenge on totes són de córrer

12/04/2018

La sisena edició de la Base Deportes Benito Mitja Marató de Fornells, a Menorca, serà l’encarregada d’obrir el menú esportiu per aquest cap de setmana al calendari d’Elitechip.net, un dissabte i un diumenge on hi ha cinc proves i totes són de córrer.

Dissabte, a partir de les 17.30 hores, tindrà lloc la mitja que surt des Mercadal i acaba a la badia de Fornells, prova que compta amb el patrocini de l’Agencia de Turisme Balear, i que transcorre pel Camí de Tramuntana fins arribar a Fornells. A les 18 hores començarà la cursa de 10KM al passeig marítim de Fornells. Aquí t’ho expliquem.

El diumenge, a partir de les 8.00, Esporles acull una nova edició de Sa Fita del Ram 2018, que també és Copa Balear de curses de Muntanya de llarga distància i campionat balear de seleccions de club. Totes les places estan esgotades i el recorregut que us espera és de 27KM amb 1.500 m d+. A aquest enllaç hi ha els detalls.

A les 9.30 hores, a la Cala Sant Vicenç, hi haurà la Cursa Coves Blanques, amb un recorregut absolut de 9,75KM, així com una cadet de 3KM, una infantil de 1KM, una aleví de 600 metres i una de benjamí i iniciació de 400 metres. T’ho expliquem clicant aquí.

A les 10.00, l’activitat es trasllada a Maria de la Salut, on es farà la Quart de Marató Cafe Ca’n Tomeu, una cursa de 10KM i de 5KM i on també hi haurà activitats infantils. Els 200 primers inscrits tindran obsequi i al acabar hi haurà un refrigeri per tots els participants. Consulta els detalls aquí.

Per acabar, a partir de les 11 hores, tindrà lloc la segona edició de la Cursa Feim Kilòmetres amb sortida i arribada al Passeig del Portitxol. La distància absoluta serà de 10KM però també hi haurà diferents distàncies per categories escolars: 2KM, 1KM i 500 metres. L’esdeveniment és a benefici de la Fundació RANA per fiets i fietes víctimes d’abusos.

Publicidad
Síguenos en... Síguenos en...
Siempre estarás con
nosotros Tolo!
© Elitechip, 2008-2019, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net