News

La gestió de les emocions per mantenir la motivació

Miquel Solivellas, coach: "Hi ha una part mental al nostre entrenament que també s'ha d'entrenar diàriament... perquè, si no creim en nosaltres mateixos, per molta feina que facem no tindrem gaire a fer"

17/04/2018
Miquel  Daniel   Solivellas  Amer. 'Coach'. Manacor, 12-04-1991
 
Actualment, està acabant la carrera  universitària  i, per tant, podríem dir que és p regraduat en Ciències de l'Esport per la Universitat Isabel I. Fa feina al Cap Vermell Country Club, a Canyamel, on exerceix d'entrenador personal des de fa 7 anys.

La seva experiència com a esportista  es remunta  des de ben jove. A 3 anys va començar a fer judo i, com la majoria de nins, va jugar a futbol amb l'equip de la seva escola, que era el Sant Francesc d'A ssís . Aviat va fitxar pel CD Manacor i va jugar amb l'equip juvenil del Mallorca en la temporada 2007/2008, però una lesió al lligament creuat anterior el va allunyar del món competitiu. Des d'aleshores es va dedicar a l'esport des d'un altre punt de vista, centrat en el tema de preparació física.
 
Miquel notava que quan la gent no  estava  motivada, p er  molta preparació física que fes,no podia rendir  ni a les competicions, ni als entrenaments. "Un dia, per casualitat, en un curs de director de temps lliure, vaig descobrir tot el tema de creixement personal i professional de les persones, i em varen dir que això es deia 'coaching'. Gràcies a totes aquestes formacions, vaig descobrir que també hi ha una part mental al nostre entrenament que també s'ha d'entrenar diàriament... perquè, si no creim en nosaltres mateixos, per molt que entrenem no tenim gaire a fer".
 
Publicidad
© Elitechip, 2008-2021, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net