Elitechip HomeNews

News

Menjar bé per córrer millor

El consum de determinats aliments pot ajudar l'esportista a millorar el rendiment i a recuperar-se abans però, quin és el mètode més efectiu?

27/04/2018

Bàrbara Vanrell es va llicenciar en Farmàcia a la UB l’any 2006. Aquí es va començar a interessar pel món de l’alimentació i la nutrició. Per poder ampliar coneixements, a continuació va cursar el Màster en Nutrició i Metabolisme a la UB. 

L’any 2007 va començar la seva carrera professional com a farmacèutica comunitària, sempre combinant-la amb la consulta de nutrició i dietètica, dues disciplines que van de la mà i que s’enriqueixen mútuament.

Al cap d’uns anys va voler aprofundir més en la nutrició i el 2011 es va graduar en Nutrició Humana i Dietètica per la UCAM. Amb el temps i per circumstàncies personals la seva activitat com a dietista-nutricionista va anar guanyant terreny i actualment es dedica a assessorar i a fer consultes de nutrició clínica i esportiva, sense deixar de banda el món farmacèutic.

En el seu afany per no deixar de formar-se, s'ha certificat com a antropometrista nivell I per la International Society of the Advancement of Kineanthropometry i ha cursat el Postgrau en Nutrició i Dietètica aplicada a l’activitat física i l’esport del CODINUCAT, entre altres cursos.

A més, Bàrbara és sòcia activa de la Societat Espanyola de Farmàcia Familiar i Comunitària (SEFAC) i col·labora en temes relacionats amb la nutrició i la farmàcia.

Reduir pes és una tasca complexa que se li resisteix a molta gent. Quin és el mètode més efectiu?

Molts esportistes de resistència (corredors, ciclistes, triatletes…) desitgen perdre pes  i segueixen patrons d’alimentació que no cobreixen les seves necessitats d’energia i nutrients. Això es tradueix en reducció del rendiment esportiu i aparició de fatiga, a més d’una pèrdua de pes en forma de massa muscular en molts de casos.

[CONTINUA LLEGINT DE FORMA GRATUÏTA]

Publicidad
© Elitechip, 2008-2019, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net