Elitechip » Home » Noticias

Noticias

Què és la lumbàlgia crònica?

Aquesta lesió no pertany només a una zona concreta del cos, sinó que inclou moltes àrees: des de problemes espinals fins a dolences a la part muscular o tendinosa. Analitzam les causes i les conseqüències d'aquesta lesió amb la doctora Puiggrós

07/05/2018

La lumbàlgia crònica és una de les lesions del tren superior més freqüents. Aquesta lesió no pertany només a una zona concreta del cos, sinó que inclou moltes àrees: des de problemes espinals fins a dolences a la part muscular o tendinosa. 

Tot i que habitualment la lumbàlgia crònica apareix per problemes a la columna i al tren superior, les lesions als isquiotibials poden provocar també dolor a alguna de les zones lumbars i, a la llarga, l'aparició d'una lumbàlgia crònica.

La cultura popular assegura que, quan un atleta pateix de la zona lumbar, el procés de recuperació es basa principalment a potenciar múscul, però realment no és així. La primera passa que s'ha de dur a terme per començar el procés de recuperació de la lesió és determinar quin és el dolor predominant i si es tracta d'un dolor muscular, de tipus nerviós o ossi. Una vegada s'ha detectat el tipus de dolor, la zona afectada i la intensitat del dolor, la següent passa és definir quines són les situacions d'entrenament o competició.

[CONTINUAR LLEGINT DE FORMA GRATUÏTA]

 

Publicidad
Síguenos en... Síguenos en...
Siempre estarás con
nosotros Tolo!
© Elitechip, 2008-2019, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net