XI Cursa Popular Illa de Menorca 2012

Competition Data

 • Date: 28/10/2012
 • Running
 • Menorca
 • Location: Plaça des Born
 • City: Ciutadella
 • Time: 09:30
 • Registered:
 • Fee:
  6 €
  5 € *
  * Precio con chip amarillo
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Route:
Chip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Download diploma of participation

More competitions

Other competitions that may be of interest:

XI Cursa Popular Illa de Menorca 2012

Competition Data

< p="" /> <>

 

Art. 1. Organització - El Club Intersport Menorca Atletisme, la Delegació a Menorca de la FAIB, el Departament d’Esports del Consell Insular de Menorca i l'Ajuntament de Ciutadella de Menorca, organitzen la XI Cursa Popular Illa de Menorca, que tindrà lloc dia 28 d'octubre de 2012, a les 9.30 hores, conjuntament amb la XII Mitja Marató Illa de Menorca.

Art. 2. Tipus de competició - La competició es durà a terme d'acord amb la normativa de ruta de la Federació d'Atletisme de les Illes Balears per a la temporada 2011/2012.

Art.3. Recorregut - El recorregut es farà pel passeig Marítim del port de Ciutadella, i la sortida i l’arribada estaran situades a la plaça del Born de Ciutadella. Aquest consistirà en un circuit d’uns 4,500 metres i s'haurà de fer una volta al circuit del nucli antic de Ciutadella. El recorregut és el mateix que la primera volta de la Mitja Marató. Per a les categories menors es farà un recorregut especial. A l’arribada hi haurà situada la zona de serveis (massatges, guarda-roba, serveis, bar, etc.). El circuit estarà completament tancat al trànsit.

Art. 4. Categories - Les categories de la XI Cursa Popular Illa de Menorca seran les següents:

- Masculí i femení

 • - Iniciació (any de naixement 2005,2006 2007, i 2008)
 • - Benjamí (any de naixement 2003 i 2004)
 • - Aleví (any de naixement 2001 i 2002)
 • - Infantil (any de naixement 1999 i 2000)
 • - Cadet (any de naixement 1997 i 1998)
 • - Juvenil - Júnior (any de naixement 1993 a 1996)
 • - Sènior (any de naixement 1992 al 1972)
 • - Veterans (any de naixement 1971 i anteriors)

Art. 5. Classificacions – S’estableixen les classificacions per categories, que determinaran els guanyadors de cada categoria per ordre d'arribada a meta.

Art. 6. Horari – La sortida serà a les 9.30 hores, a la plaça del Born de Ciutadella, conjuntament amb la XII Mitja Marató internacional de Menorca. Per a les categories menors, la sortida serà a les 11.30 h. Hi haurà una sortida especial per a les categories Iniciació, Benjamí i Aleví a les 11.30 h

Art. 7. Lliurament de dorsals – El lliurament de dorsals s’efectuarà, dissabte dia 27 d'octubre, de 09:30 h a 13.30 hores a la botig de Intersport Maó, o el capvespre de 17:00 h a 20:00 a l’estand habilitat situat a la plaça del Born de Ciutadella.

Art. 8.1. Inscripcions - Les inscripcions, s'han de fer abans de dia 26 d'octubre de 2012 a les 21.00 h, visitant la pàgina web www.elitechip.net. El preu de la inscripció és de 6 €. En el preu queda inclòs el lloguer del xip ChampionChip.

Art. 8.2 . Forma de pagament - Amb targeta de crèdit

Art. 9. Trofeus i obsequis - Hi haurà trofeu per als tres primers classificats de cada categoria. En retirar el dorsal els participants seran obsequiats amb una samarreta i altres regals. Tots els atletes que acabin el recorregut rebran un obsequi commemoratiu i participaran en un sorteig de regals i material esportiu. També se’ls lliurarà un diploma acreditatiu amb el temps i el lloc aconseguits en la classificació general i dins la seva categoria.

Art. 10. Seguretat - La seguretat de la prova estarà coberta per les autoritats competents (Policia Local, Guàrdia Civil de Trànsit) i pel servei de seguretat de l’organització. La prova comptarà amb un metge de cursa i amb el servei de la Creu Roja, amb dues ambulàncies situades en el recorregut de la prova.

Art. 11. Control - El control de la prova estarà a càrrec del Comitè de Jutges de la FAIB, que seran els encarregats de dur a terme del control i les classificacions. El control de resultats es farà mitjançant sistema de cronometratge amb xip.

Art.12. Reclamacions - Les reclamacions han d’anar adreçades al jutge àrbitre de la prova, per escrit, dins els 30 minuts següents a partir de la publicació oficial dels resultats, i han que anar acompanyades d’un pagament de 100 euros. En el cas que la reclamació sigui justa, la persona reclamant recuperarà l'import.

Warning Elitechip Queries!
Elitechip is not constantly checking Facebook conversations. If you have any questions or queries regarding the competition or other issue, please use the Contact Form so we can reply you in the shortest possible time.
Publicidad
Peugeot
© Elitechip, 2008-2024, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net