Publicidad
Elitechip » Competiciones » Volta d'Estraperlo 2015

Volta d'Estraperlo 2015

Detalle de la Competición

 • Fecha: 03/10/2015
 • Hora: 09:00
 • Tipo: Cicloturista
 • Inscritos:
 • Límite: 01/10/2015 23:00
 • Derechos:
  13.00 €
  3.00 € *
  * Alquiler de chip blanco.

Ediciones Anteriores

Más Competiciones

Otras competiciones que pueden ser de tu interés:

 

REGLAMENT VOLTA D'ESTRAPERLO

  1. La “II VOLTA D’ESTRAPERLO” és una cicloturística, puntuable per a la XIII CHALLENGE CICLOTURISTA, organitzada per l’AJUNTAMENT DE SANTANYÍ, on hi col.labora el CLUB CICLISTA SANTANYÍ i tindrà la sortida oficial dia 3 de OCTUBRE a les 9,00h a la Plaça Ramon Llull, de Santanyí.. El recorregut de la cicloturística serà d'uns 98 km i la finalització està prevista devers de les 13:00h.
  2. La VOLTA estarà oberta a la participació de qualsevol cicloturista major de 16 anys. El caràcter de la VOLTA és NO COMPETITIU amb l'objectiu principal de gaudir de l'esport ciclista.
  3. La VOLTA discorrerà de forma neutralitzada al llarg de tot el seu recorregut, a excepció de la pujada a SANT SALVADOR (5’2 km), on és cronometrarà el temps dels participants.
  4. El preu d'inscripció és de 13€ + 3€ de xip, el termini per apuntar-s’hi, a través de la pàgina www.elitechip.net , acaba el 1 d’octubre a les 23:00h. . Un cop acabat aquest termini, el preu de la inscripció serà de 25€ que s’hauran de pagar en efectiu als organitzadors de la prova fins a una hora abans de la sortida de la marxa inclou: dret a participación, avituallament i berenar a la cloenda.
  5. Les inscripcions es consideraran definitives. No es tornaran els doblers en cas de no poder participar a la marxa, llevat que es presenti un informe mèdic o justificant de causa major que n’excusi la inassistència, abans del 1 d’octubre.
  6. L’organització no assumirà cap responsabilitat si la marxa s’ha de suspendre o s’ha d’ajornar per causes de força major.
  7. L’organització assignarà un dorsal, personal i intransferible, que tots els participants hauran de dur visible a l’esquena del maillot.
  8. L'organització obliga l'ús de casc protector.
  9. El recorregut oficial estarà controlat per la Guàrdia Civil de Trànsit, Policia Local i personal de l'organització.  Tot i això, és obligació dels participants respectar les normes de circulació en tot moment. Els participants són considerats en excursió personal, i seran considerats responsables de totes les infraccions que puguin cometre.
  10. Els cicloturistes que no realitzin el recorregut oficial i/o no circulin entre el cotxe d'INICI DE PROVA ESPORTIVA i el cotxe de FINAL DE PROVA ESPORTIVA es consideren fora de la VOLTA.
  11. L'organització no es fa responsable de cap accident ni incident del que pugui ser causa o víctima les persones participants, com tampoc es fa solidari de les despeses o deutes contrets pels cicloturistes durant la VOLTA, ni de la pèrdua o malbé que puguin sofrir les bicicletes o qualsevol altre equipament.
  12. Tots els participants estan obligats a complir les indicacions de l'organització, que per tal de facilitar el control de la VOLTA realitzarà els reagrupaments que consideri necessaris.
  13. L'organització disposarà durant tot el recorregut de l'assistència necessària, ambulàncies, i vehicle granera.
  El fet d'inscriure's a aquesta VOLTA implica la total acceptació del reglament i la renúncia de tots els drets contra els organitzadors, patrocinadors i col·laboradors derivats dels possibles mals que es puguin ocasionar durant la VOLTA.

Documentos

REGLAMENT_II_VOLTA_ES.pdf 67 Kb.
1 seg. (ADSL 1Mb).
Rutometre_II_Volta_d'.pdf 69 Kb.
1 seg. (ADSL 1Mb).
Mapa.pdf 101 Kb.
1 seg. (ADSL 1Mb).
resultatsfinalEstrape.pdf 255 Kb.
2 seg. (ADSL 1Mb).
¡¡ Advertencia Para Consultas a Elitechip !!
Elitechip no revisa constantemente las conversaciones de Facebook. Si tienes alguna duda o consulta respecto de la competición u otro tema, por favor utiliza el Formulario de Contacto así te podremos atender en el menor tiempo posible.
Publicidad
Síguenos en... Síguenos en...
Siempre estarás con
nosotros Tolo!
© Elitechip, 2008-2018, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net