XV Pujada al Castell d'Alaró 2015

Detall de la Competició

 • Data: 11/10/2015
 • Cursa per Muntanya
 • Copa Balear de Muntanya 2015 2015  
 • Mallorca
 • Població: Alaró
 • Hora: 09:00
 • Inscrits:
 • Inici Insc.: 21/09/2015 20:00
 • Llímit: 06/10/2015 21:00
 • Drets:
  28 €
  25 € *
  * Precio con chip amarillo
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Recorregut:
Xip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Descarregar diploma de participació

Més Competicions

Altres competicions que pueden ser del teu interés:

XV Pujada al Castell d'Alaró 2015

Detall de la Competició

 

 

XV PUJADA CASTELL D’ALARÓ

Edició Especial

11.10.2015

INSCRIPCIONS

S’oferiran 375 places, única i exclusivament a federats (modalitat B Balear mínim).

Edat mínima: 18 anys complits o per complir durant l’any 2015 (art. 4.3 del reglament)

Obertura: dilluns 21 de setembre a les 20.00h

Tancament: divendres 2 d’octubre a les 20.00h

- 25€ pels federats

- 3€ lloguer de xip

Inscripcions: www.elitechip.net

DESENVOLUPAMENT

Lloc: Plaça de la Vila d’Alaró

 • 8.00 - Recollida de dorsals i xips. Presentar DNI i la Llicència federativa
 • 8.45 - Brieffing Cursa
 • 9.00 - Sortida
 • 13.00 - Refrigeri final i entrega de premis: Premis pels tres primers classificats de la general i de les diferents categories, que no seran acumulables. Tots els participants tendran un recordatori de la cursa.

RECORREGUT

El recorregut, d'uns 24 Km i 1500 m de desnivell positiu, comença i acaba a la Plaça de la Vila. El track no es publicarà.

ATENCIÓ !!!!

EL RECORREGUT TRANSCORRE PER UN GRAN NOMBRE DE FINQUES PRIVADES A LES QUALS HEM HAGUT DE DEMANAR PERMÍS PER A DUR A TERME AQUESTA EDICIÓ ESPECIAL, PER LA QUAL COSA ESTÀ PROHIBIT FER ENTRENAMENTS PER LA ZONA, EXCEPTE ELS TRAMS DE CAMINS PÚBLICS. EL RECORREGUT SENCER NOMÉS ES POT REALITZAR EL DIA DE LA CURSA PER LA QUAL COSA NO ES PUBLICARÀ.

Els propietaris tenen el dret de retirar el permís que ens han signat en el cas que durant el mes anterior a la cursa hi hagi corredors que passin per les seves propietats.

LIMITACIONS

El participant ha de dur el dorsal ben visible durant tota la cursa i seguir l’itinerari marcat sense sortir-se’n del mateix (no es permeten les dreceres).

L’organització no es fa responsable dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants, encara que intentarà evitar-los. També es reserva el dret de modificar el recorregut o suspendre la cursa si les condicions meteorològiques així ho aconsellen.

Els participants seguiran les instruccions que els siguin donades per l’organització, estant obligats a retirar-se si qualque responsable de la prova així els ho indica.

El participant ha de dur el dorsal ben visible durant tota la cursa i seguir l’itinerari marcat sense sortir-se’n del mateix (no es permeten les dreceres). Si el personal de la cursa detecta corredors fent dreceres, o sortint del camí marcat seran automàticament desqualificats. Està prohibit participar amb auriculars amb música o altres sistemes d’audició de so que impliquin una baixa o incorrecta audició del participant. Es molt important per la seguretat de tots els participants gaudir en lo possible del sentit de l’oïda per poder participar a aquesta cursa de muntanya amb baixades perilloses.

Aquesta prova es regeix pel reglament de la COPA BALEAR DE CURSES DE MUNTANYA i forma part de la COPA BALEAR DE CRONOS I KM-VERTICAL 2015. La inscripció en aquesta prova comporta l’acceptació del present reglament i la normativa (consultar www.fbmweb.com).

Vos esperam per a celebrar junts el XVè aniversari d’aquesta cursa tan emblemàtica que enguany serà Campionat Individual de Curses per Muntanya.

MILANA - ALARÓ

 

¡¡ Advertencia Para Consultas a Elitechip !!
Elitechip no revisa constantemente las conversaciones de Facebook. Si tienes alguna duda o consulta respecto de la competición u otro tema, por favor utiliza el Formulario de Contacto así te podremos atender en el menor tiempo posible.
Publicidad
Peugeot
© Elitechip, 2008-2024, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net