I Cursa Sant Juniper 2015

Competition Data

 • Date: 03/10/2015
 • Cursa per Muntanya
 • Mallorca
 • City: Petra
 • Time: 10:00
 • Registered:
 • Limit: 02/10/2015 22:00
 • Organiza: Cusa Juniper Serra
 • Fee:
  Price structure
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Route:
Chip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Download diploma of participation

More competitions

Other competitions that may be of interest:

I Cursa Sant Juniper 2015

Competition Data

 

I CURSA SANT JUNÍPER 2015 (PETRA)

PETRA, PUJADA AL PUIG DE BONANY

Cursa en honor a la santificació del Sant Juníper Serra

 

Dissabte, 3 d'octubre de 2015, a les 10 hores

 • CURSA PER MUNTANYA 12,4KM, 12€ federats, 16€ no federats, 14€ per atletes federats a la federació d'atletisme.
 • CURSA MARXA NÒRDICA COPA BALEAR  12,4KM (PROVA PUNTUABLE PER A LA COPA BALEAR), 12€ federats, 16€ no federats, 14€ per atletes federats a la federació d'atletisme.
 • CURSA INFANTIL GRATUITA 350m, 750m i 1250m.

INSCRIPCIONS A ELITECHIP fins a les 22h. de dia 02 d’octubre, un día abans de la carrera.

ELS PARTICIPANTS DE LA CURSA INFANTIL TAMBÉ ES PODRAN INSCRIURE 1 HORA ABANS A LA PLAÇA DEL CONVENT

 

CURSA PER MUNTANYA I MARXA NÒRDICA

La competició es regira pel reglament de la Federació Balear de Muntanya i Escalada. La inscripció a aquesta prova comporta l’acceptació del reglament i la normativa que ho regula. Poden participar els cadets a partir de 16 anys.

La cursa de Marxa Nòdica es regirà pel reglament de Marxa Nòrdica Competitiva del Comité de Marxa Nòrdica de la FBME i serà puntuable per a la Copa Balear. Consultar www.fbmweb.com. S’aplicarà la tècnica de Marxa Nòrdica a tot el recorregut.

Tots els corredors tindran dret a un regal commemoratiu de la cursa, avituallament i assistència mèdica en cas de ser necessari.

Hi haurà fulls de reclamacions a l'arribada.

La proba serà cronometrada per ELITECHIP. Només podran córrer aquells corredors inscrits que duguin un dorsal numerat i xip. El preu dels drets de participació serà de 12€. Aquells corredors que no disposin de llicència federativa en curs hauran d’abonar 4€ en concepte d’assegurança en cas d’accident.

Les dues proves tindran lloc per un mateix recorregut. Per evitar massificacions entre els participants primer es donarà la sortida als corredors de cursa per muntanya ( a les 10h.) i 5 minuts desprès als participants de marxa nòrdica.

El recorregut està homologat per la Federació i es pot consultar el track i també el perfil de cursa a la web. Dicorreran per terreny pla i mitja muntanya. Té una distància total de 12,4km. amb un desnivell acumulat d’aproximadament 380m.

Els participants que llancin fems durant el recorregut i no facin cas a les indicacions dels arbitres o organitzadors seran desqualificats.

Aquells corredors que es vulguin retirar de la competició hauran de fer-ho al control d’avituallament o notificar-ho a algun arbitre entregant el seu dorsal, el qual podrà recollir posteriorment a la meta.

Tots els participants estan obligats a presentar el seu DNI i la targeta federativa en cas d’estar federat per poder recollir el seu dorsal.

RECORREGUT I AVITUALLAMENTS Es tracta d’un recorregut circular

Petra

Sortida de la plaça del convent al creuament del carrer Fray Juníper. Museu Fray Juníper, carrer des Barracar Alt. Pujada carrer Unió i carrer des Barracar Baix per agafar després el Camí des Puput a la esquerra.

Camins

Continuam pel camí del Puput fins a una intersecció, giram a l’esquerra pel camí de Son Homar. A 150 metres Stop. Girem a la dreta pel camí marcat fins a topar-nos una tanca on diu “zona ensinistrament de cans m”. S’acaba el camí asfaltat i  ens endinsem en un tram de bosc i agafen el sender de la dreta de la tanca fins creuar per la carretera (Camí de Son Torrat) a la dreta i pujar un tram d’asfalt curt fins el Camí de Son Carter. La carretera deixa pas a una pista a l’esquerra.

Seguim per la pista i no la deixam. Passam l’agroturisme de Son Torrat i ens comencem a veure envoltats per bosc. Al km 5 trobem a la dreta, deixant el camí de formigó, el primer punt d’avituallament amb distribució d’aigua, begudes isotòniques, fruits secs i fruita.

Poc després comencem l’ascens endinçant-nos per muntanya fins a arribar a la tanca de la finca de Son Conill. En aquest punt, els corredors hauran d’extremar precaucions fins que abandonin aquest tram que té lloc entre vegetació i el marge de la finca. Hi han alguns passos delicats que es senyalitzaran com a tal.

 

Puig de Bonany

Pujam uns metres més fins al punt geodèsic del recorregut. Per pujar extremar precaucions, s’assenyalarà perill per indicar que s’ha d’anar alerta en aquest tram. A partir d’aquest punt baixada fins a l’ermita de Bonany (km 9), segon punt d’avituallament amb aigua i begudes isotòniques, fruits secs, dolços varis i fruita.

Tornada a Petra des de Bonany

Baixant les escales de l’ermita fins a la carretera trobam a una drecera pel bosc a la nostra esquerra fins arribar al Camí de Son Torrat. El camí fins a la meta és exactament el mateix que varem fer a la sortida però a la inversa. La sola variació és que en arribar del camí Puput al poble de Petra girarem a la esquerra pel carrer des Barracar Baixi girarem al carrer Barracar Alt per arribar al carrer Fray Juníper i fer meta al creuament del Carrer del Convent. Allà hi trobarem la meta i el tercer punt d’avituallament amb líquids i sòlids

Aquest recorregut total no es pot fer públic donat que només té permís per passar el dia de la competició.

PERFIL DEL RECORREGUT

RECORREGUT ALTERNATIU:

El mal temps no serà impediment per suspendre la prova. Només en el suposat d'alerta vermella es podrà suspendre la prova.

No es tornaran els drets de participació en la cursa si aquesta es anul·lada es mateix dia. En cas de anul·lar-se dies abans es publicarà a la plataforma d´inscripció i és negociarà amb el Comitè de Curses la realització en una altre data.

TRACK:

 

 

La CURSA INFANTIL és gratuïta i es podran inscriure també a més de a la web de Elitechip a la sortida una hora abans de la cursa a la taula d’entrega de dorsals. Els nins no han de menester xip, amb dorsal numerat serà suficient per a participar.

Els nins tindran una medalla en arribar.

Transcurs de la prova cursa infantil:

0-6 anys: 350m. Poden anar acompanyats. Convent, Museu, carrer major, Convent.

6-11 anys: 750m. Convent, Museu, plaça Sant Juníper, Convent

12-15 anys: 1250m. Convent, Museu, plaça Sant Juníper, Esglèsia, Convent

El recorregut tindrà lloc dins el poble

 

SEGURETAT:

Es coordinarà una estratègia de seguretat entre Protecció Civil, voluntaris i direcció de cursa.

Hi haurà farmacioles bàsiques als avituallaments de L'ermita de Bonany del recorregut i a la arribada.

Se situa l'ambulància de suport vital i el metge esportiu de la cursa a la sortida de Petra, al carrer F. Juníper i el carrer des Convent

En cas d'accident i la necessitat d'intervenció de l'112 serà la direcció de cursa, coordinada amb els caps de Protecció Civil, qui sol·licitarà el servei i mantindrà informat al Servei d'Emergències.

La direcció de cursa disposarà d'equip de tancament de cursa (granera)

El recorregut infantil estarà supervisat per voluntaris i els menors de 6 anys poden anar acompanyants per familiars.

 

RECOLLIDA DE DORSALS I XIPS LLOGATS:

 

S'efectuarà una hora abans de la cursa a un puesto específicament acondicionat i senyalitzat a tal efecte al costat de la sortida. Al mateix puesto es podran recollir els xips d’aquells corredors que ho lloguin a Elitechip. És obligatori tornar-ho en acabar la cursa. S’habilitarà una caixa a l’arribada de meta.

 

GUARDA-ROBA:

 

Al costat de la sortida, a la plaça del Convent, hi haurà identificat un puesto destinat i senyalitzat per a poder deixar les seves bosses de forma gratuïta per als corredors. S’identificarà amb el número de dorsal de cada un.

 

REGLAMENT DE LA CURSA

Les proves cursa per muntanya i marxa nòrdica es regiran en tot moment el reglament de curses establert per la FEDME.

CATEGORIES I TROFEUS

 

Es tindran previstos diversos regals pels guanyadors/es de cada categoria de totes les curses.

 

Trail cursa per muntanya:

 • Absoluta: 3 primeres dones en entrar a meta de la general, obsequi. 3 primers homes en entrar a meta de la general, obsequi.
 • Sub 23 (des dels 16 anys): 3 primeres dones, trofeu 3 primers homes, trofeu
 • Sèniors: 3 primeres dones, trofeu 3 primers homes, trofeu
 • Veterans 50: 3 primeres dones, trofeu 3 primers homes, trofeu
 • Veterans 60:3 primeres dones, trofeu 3 primers homes, trofeu

Trail marxa nòrdica (copa balear)

 • Absoluta: 3 primeres dones en entrar a meta de la general, obsequi. 3 primers homes en entrar a meta de la general, obsequi.
 • Sèniors: 3 primeres dones, trofeu 3 primers homes, trofeu
 • Veterans 40: 3 primeres dones, trofeu 3 primers homes, trofeu
 • Veterans 55: 3 primeres dones, trofeu 3 primers homes, trofeu

Cursa infantil:

 • 0-5 anys: aproximadament 350m., 3 primeres nines i 3 primers nins, trofeus. Fins a 50 participants medalles
 • 6-11 anys: aproximadament 750m., 3 primeres nines i 3 primers nins, trofeus. Fins a 50 participants medalles
 • 12-15 anys: aproximadament 1050m. 3 primeres nines i 3 primers nins, trofeus. Fins a 50 participants medalles

*Els premis no seran acumulatius.

 

Horari previst de l’acte i lloc: Petra, Plaça del Convent i carrer Fray Juniíper Serra.

·         09.00 A 9.45h  Concentració, entrega de dorsal, xips llogats i servei de guarda-roba

·         10.00h sortida cursa per muntanya 12,4km.

·         10,05h. sortida cursa marxa nòrdica 12,4km.

·         10,10h. sortida cursa infantil. 3 categories

·         10,40h. previsió arribada primers corredors cursa per muntanya

·         12h. tancament cursa per muntanya

·         12,30h. tancament cursa marxa nòrdica

·         13h. entrega de trofeus i premis. És obligada la assistència dels guardonats

APARCAMENT

Hi haurà pàrquing disponible i assenyalat pela assistents al cementiri, al poliesportiu i a la zona de l’escola.

Hi haurà banys a la sortida/meta de la cursa

Warning Elitechip Queries!
Elitechip is not constantly checking Facebook conversations. If you have any questions or queries regarding the competition or other issue, please use the Contact Form so we can reply you in the shortest possible time.
Publicidad
Peugeot
© Elitechip, 2008-2024, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net