Challenge Duatló Cross Es Pla 2015

Competition Data

 • Date: 20/09/2015
 • Duatlón
 • Mallorca
 • City: Costitx
 • Registered:
 • Start Reg.: 03/09/2015 20:00
 • Limit: 19/09/2015 22:00
 • Fee:
  52 €
  40 € *
  * Precio con chip amarillo
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Route:
Chip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Download diploma of participation

Federation

Esta competición se rige por las normas de la Federación:

Federación de Triatlón (FETRIB) / (FETRI)

The athletes who participate in this competition and are not federated for 2024, will have to pay an extra fee of 20.00 &euro for a day licence.

More competitions

Other competitions that may be of interest:
10/03/2024 | Formentera

Challenge Duatló Cross Es Pla 2015

Competition Data

 

 

 

PREU ESPECIAL CHALLENGE:

 • Preu prova individual (4 proves) 40 € + 12 € lloguer de chip + 20 € atletes no federats
 • Preu equips (4 proves) 70 € + 12 € lloguer de chip + 20 € atletes no federats.

 

LLIGA DE DUATLÓ CROSS AL PLA DE MALLORCA

REGLAMENT GENERAL DE LA LLIGA

La lliga en la modalitat de Duatló cross CHALLENGE ES PLA es desenvolupa sobre un circuit de 4 proves obertes a tothom a on per optar a la classificació general final haurà de participar en alguna de les categories individuals dispostes segons les edats definides per la FETRIB o en la categoria d’equip formada per parelles de relleus.

Aquesta CHALLENGE DUATLO CROS ES PLA es organitzada per:

 • Dimonis de Son Ganxó-Ajunt de Costitx
 • Club Ciclista Lloret
 • Penya blaugrana de Llubí
 • Club Triatló Montuïri

Req. 1 – la participació a la Lliga serà individual segons les categories definides a la FETRIB.

Per puntuar la classificació general final a la categoria per parelles haurà de ser exclusivament formada per 2 membres màxim, que seran sempre els mateixos a totes les proves que participin.

Req. 2- Es obligat que el nom del equip/parella sigui sempre el mateix a la inscripció a la lliga per optar a la classificació general final.

Req. 3- Els participants de les duatlons cros que vulguin optar a la classificació final de la Lliga, tan individual com per equip/parella, hauran de participar i finalitzar a un mínim de 3 proves de les 4 que conformen el circuit.

Req. 4- La classificació final es farà adjudicant una puntuació a cada participant (individual o per equip) igual a la classificació general que s’hagi obtingut a la prova. HI haurà puntuació general masculina, femenina i per equips (exclusivament absoluta, no per categories) a cada prova del circuit amb la següent rel·lació:

 • 1er classificat general -----1 punt
 • 2 on classificat general ---- 2 punts
 • 3 er classificat general ---- 3punts
 • 4t classificat general ----4 punts
 • 5 è classificat general ----5 punts
 • 6 è classificat general ----6 punts
 • 7 è classificat general ----7 punts
 • 8 è classificat general ----8 punts
 • 9 è classificat general ----9 punts
 • 10 è classificat general ----10 punts
 • (.......)
 • Darrer classificat general – punts que pertoquin segons finalistes

La classificació final serà de les tres millors classificacions que hagi realitzat el participant, en el cas de haver participat a totes les proves de la Lliga

Req. 5- La classificació final de la Lliga CHALLENGE DUATLÓ CROSS ES PLA serà únicament i de forma exclusiva a la classificació General Masculina, General Femenina i General per Equips, optant al Podi pel Trofeu Guanyador de la Lliga.

Req. 6- Hi haurà trofeu de guanyador els 3 primers classificats de cada General de la Lliga (Masculí, Femení i Equips). Podent haver Trofeu per al 1er classificat General Final per Categoria segons la participació final a la mateixa. En cap cas els trofeus seran acumulatius.

Req. 7- La categoria anomenada Local per participar a un dels municipis de la Lliga no puntuen per la Lliga. Tan sòls es pot optar a la Lliga segons la classificació General de la prova com a Masculí, Femení o Equip.

Req. 8- A totes les proves hi haurà la disposició de places per a la modalitat de participació per Equips, reservant cada una d’elles un mínim de 30 places. No es reservarà necessariament plaça a un participant, tan individual com per equip, i prevaldrà sempre l’ordre d’inscripció.

Req. 9- La inscripció serà únicament a través del suport digital de www.elitechip.net, amb l’accés a cada prova del circuit, sense ser necessari inscriure’s específicament a la Lliga.

Req. 10- Les proves incloses al circuit CHALLENGE DUATLÓ CROSS DEL PLA 2015 queden disposades de la següent manera :

20 SETEMBRE Duatló Cross Costitx (Organitza Dimonis de Son Gaxó i Ajuntament de Costitx) Prova inaugural de la Lliga al municipi muntanyós de Costitx a un circuit que es vol consolidar després d’una interessant i divertida primera edició al 2014. Els trams boscosos i els single-tracks son divertits sense ser de gran duresa.

31 OCTUBRE Duatló Cross Comuna de Lloret (Organitza CC Lloret) Prova al municipi del centre del Pla i de Mallorca, sobre un terreny ràpid de pistes dins el pinar i trams urbans al voltant del nucli urbà. Tot organitzat per un club prou experimentat i amb grans perspectives de fer una bona prova.

15 NOVEMBRE Duatló cross Fira de sa Mel a Llubi (Organitza Penya blaugrana de llubí) Prova a on ja es podrà anar definint la general, a un circuit mític i ben consolidat a on el tram de pujada al poble es un d’aquells moments a on el corredor disfruta de participar amb la calor del públic. Circuit fàcil i ràpid on es pot optar a superar el record que es troba per davall de l’hora.

13 DESEMBRE Duatló cross de Montuïri (Organitza Club Triatló Montuïri) Darrera prova de la Lliga sobre un terreny variat i divertit que transita en molts moments per camps oberts seguint camins rurals i single-tracks al voltant del nucli del poble. Si les condicions meteorològiques es compliquen pot ser una duatló cros molt interessant i espectacular a on els participants hauran de lluitar fort per ser el guanyador de la Lliga.

Req. 11- la participació a cada una de les proves significa l’acceptació de les normes particulars de cada duatló que apareixen al reglament de cada una d’elles, i al compliment del reglament general de la FETRIB.

Req. 12- poden participar a la Lliga tots els atletes federats a la federació autonòmica de Triatló o FETRIB amb llicència en vigor, així com a qualsevol altre interessat en la modalitat “popular” (ha d’abonar l’assegurança individual de 5€ amb la seva inscripció a cada prova que participi).

Req. 13- Si un participant queda exclòs a alguna de les proves per incompliment de les normes particulars o per sanció esposada pel jutge de duatló perdrà tots els punts que podría haver obtingut a aquella prova. En tot cas, podrà optar a seguir participant a la Lliga sense haver puntuat a la prova que hagi estat sancionat.

Req. 14- En cas d’empat a qualsevol posició, el factor de desempat serà la classificació obtinguda a la darrera prova que hagin realitzat.

Req. 15- La lliga contarà amb 5 classificacions generals: Masculina Absoluta, Femenina Absoluta i Equips/Parelles (Masculina, Femenina, Mixt).

Req. 16- Per afavorir el interès a la participació hi ha la modalitat per equips de parelles on es podrà participar en diferents edats i sexe, sense distincions de categoria d’edat, sent federats o no. Per a la classificació general final hi haurà exclusivament la distinció per Equip Masculí, Equip Femení i Equip Mixt (no es obligatori disposa de llicència federativa en vigor).

Req. 17- a tot participant de la Lliga que hagi aconseguit finalitzar 3 de les 4 proves optarà al premi de finalista de I CHALLENGE DUATLÓ CROS ES PLA 2015 que ofereixen col·laboradors dels municipis a on es disputa la Lliga i altres entitats.

Req. 18- Si per causes externes a a la voluntat de la Lliga s’ha de anul·lar alguna de les proves es modificaria el requisit nº3 reduint-se el mínim per a puntuar a la Lliga.

Req. 19- La Lliga no es fa càrrec de cap indemnització per anulació o incident de cap de les proves adscrites a aquesta CHALLENGE DUATLÓ CROS ES PLA 2015, sent el responsable exclusivament l’organitzador de la prova autoritzada.

Req. 20- el fet de la inscripció a les proves adscrites a la CHALLENGE DUATLÓ CROS ES PLA 2015 a través de la web www.elitechip.net implica la acceptació del present reglament optant a la classificació final de la Lliga. El cas que un participant que realitzi el mínim de proves per a optar a la Lliga no accepti la seva inclusió a la classificació final ho ha de comunicar a un dels 4 organitzadors del circuit o a través de contacto@elitechip.net .

Warning Elitechip Queries!
Elitechip is not constantly checking Facebook conversations. If you have any questions or queries regarding the competition or other issue, please use the Contact Form so we can reply you in the shortest possible time.
Publicidad
© Elitechip, 2008-2024, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net