Elitechip » Competiciones » II Cursa Popular Tots amb Obert 2016

II Cursa Popular Tots amb Obert 2016

Detalle de la Competición

 • Fecha: 22/10/2016
 • Lugar: Palma de Mallorca, Mallorca
 • Hora: 11:30
 • En: Mallorca
 • Tipo: Running
 • Inscritos:
 • Límite: 21/10/2016 21:00
 • Derechos:
  7.00 €
  3.00 € *
  * Alquiler de chip blanco.

Federación

Esta competición se rige por las normas de la Federación:

Federacio Atletisme Illes Balears/RFEA 2017

Los atletas que participen en esta competición y no dispongan de licencia federativa para el año 2019, tendrán que abonar un recargo de 2.00 € en concepto de licencia por un día o seguro de accidentes.

Ediciones Anteriores

Tots amb OBERT 2015
24/10/2015

Más Competiciones

Otras competiciones que pueden ser de tu interés:
28/04/2019 | Mallorca
02/06/2019 | Mallorca

II CURSA POPULAR I SOLIDARIA ‘TOTS AMB OBERT’

Son Parera – Ciutat Jardí – Es Carnatge

A benefici de l’associació espiral, entitat social d’atenció a infància, joventut i família.

OBERT – programa d’atenció a infància i família és un projecte socioeducatiu per a famílies en situació de risc d’exclusió i per a famílies amb necessitats de conciliació de la vida laboral i familiar mitjançant un servei d’oci i ludoteca i un servei de suport a l’estudi. El 2015, es van atendre prop de 200 infants.

Data, horari i lloc.

Dissabte 22 d’octubre, al Parc de Son Parera, La Gruta, Palma. La sortida i l’arribada es farà des del Parc de Son Parera.

Les curses de les categories de la modalitat infantil seran entre les 11’30h i les 12’30h, aproximadament. La cursa de les categories de la modalitat absoluta surten a les 12’30h. A les 14h es tancarà la cursa.

Modalitats i distàncies

 Categoria

Edat

Distància, aproximada

Horari aprox.

Infantil

Iniciació

Fins a 3 anys

200m acompanyats d’adult

11’30h

Cursa I

4 i 5 anys

400m

11’40h

Cursa II

6 i 7 anys

600m

11’50h

Cursa III

De 8 a 10 anys

800m

12h

Cursa IV

Dels 11 als 13 anys

1.000 m

12’10h

Cursa V

14 i 15 anys

1.200 m

12’20h

Popular

Femenina 4k

A partir de 16 anys

4’700km

12’30h

Masculina 4k

A partir de 16 anys

4km

12’30h

Femenina 8k

A partir de 16 anys

8m

12’30h

Masculina 8k

A partir de 16 anys

7’900km

12’30h

 

La modalitat infantil fa el seu itinerari íntegrament dins el parc de Son Parera.

La modalitat popular, a les dues distàncies, te la sortida al Carrer Golf de Cadis i l’arribada dins el Parc de Son Parera. La majoria de l’itinerari és de doble sentit i circula per dins del carril bici. En cas contrari està senyalitzat i controlat per membres de l’organització.

Prèvia autorització dels pares, mares tutors legals, es poden inscriure menors de 16 anys a les categories absolutes.

Itineraris

 • Itinerari 4k. Son Parera – Ciutat Jardí - Passeig Cala Gamba – Ciutat Jardí - Parc Son Parera. El canvi de sentit és a l’alçada de l’Hospital St. Joan de Déu.

Per veure l'itinerari de la cursa pitjar aquí.

 • - Itinerari 8k. Son Parera – Ciutat Jardí - Passeig Cala Gamba - Es Carnatge – CN Cala Gamba – Ciutat Jardí – Parc Son Parera. El canvi de sentit és al final de es Carnatge, abans de sortir al carrer del Congre.

Per veure l'itinerari de la cursa pitjar aquí.

Premis i obsequis

Els primers 150 inscrits en categories absolutes i el primers 100 inscrits en categories menors rebran l'obsequí d'una camiseta técnica.

Modalitat infantil. Tots els participants a les modalitats infantils rebran medalla.

Modalitat Absoluta. Els premis consistiran en una panera de productes provinents de l’economia local i social (comerços de la barriada, centres especials d’ocupació, comerç just, entitats socials, , ...). Rebran premis els 3 primers classificats de cada categoria.

Inscripcions, cost i recollida de dorsals

Modalitats infantil. Plana web www.elitechip.net, i entre les 11h i les 11’30h del mateix dia de la cursa. Quota inscripció, 2€.

Modalitats populars. Plana web www.elitechip.net, i fins les 12h del mateix dia de la cursa. Quota inscripció: 7€. Afegir 3€ en cas de llogar el xip. No federats, +2€ per assegurança d’accidents.

Dorsals. Amb la inscripció s’assignarà un número de dorsal, que serà únic i personal. Una mateixa persona sols pot participar a una sola categoria, independentment de la modalitat.

El nombre màxim de participants a la categoria absoluta serà de 200 persones. Es tancaran inscripcions un cop superada aquesta quantitat.

Dorsal solidari

Amb un donatiu d’2€, rebreu el vostre dorsal solidari encara que no prengueu part de les curses: així també col·laborareu amb "Tots amb Obert".

Avituallaments

Hi haurà un únic punt d’avituallament situat al Passeig de Cala Gamba, a l’alçada de l’Hospital de Sant Joan de Déu. Hi haurà aigua mineral.

Serveis als participants.

Servei de guarda-roba, activitats per infants i de sensibilització. Punt d’informació sobre activitats i programes d’Espiral.

En arribar al Parc de Son Parera, hi haurà beguda i berenar de dolç i salat. A les 14h hi haurà dinar de fideuada solidària. Es poden reserva tiquets a la secretaria d’espiral i el mateix dia de la cursa fins que s’acabin.

Cronometratge i control

La cursa serà cronometrada per Elitechip. El xip és obligatori per participar-hi. En cas que es llogui el xip, s’ha de tornar una vegada acabada la cursa.

Seguretat

La seguretat del circuit serà controlada per la Policia Local de Palma i pels membres de l’organització de la cursa.

La cursa disposarà de servei d’ambulància i de metge.

Tots els atletes participants estan coberts per una pòlissa d’assegurança d’accidents i una de responsabilitat civil per a qualsevol incident que es produeixi durant la prova i mai no provocat per patiment o malaltia latent o patologies prèvies, imprudència, negligència o danys produïts en els desplaçaments al lloc de la carrera o d’aquesta al domicili del participant.

Amb la inscripció, la persona reconeix que està apte físicament i en òptimes condicions per a participar en aquesta cursa. Si es produeix una lesió durant la cursa, l’únic responsable és el mateix corredor i serà baix el seu propi risc.

Altres normes

Drets d’imatge: Tots els participants autoritzen a l’organització de la Cursa Popular que la seva imatge pugui aparèixer en fotografies corresponents a l’activitat amb la possibilitat de ser publicades en diaris, revistes, internet, etc.

La participació a la prova implica l’acceptació per part dels participants del present reglament i la renúncia a la reclamació contra els organitzadors, col·laboradors, patrocinadors i els seus respectius representants legals, derivats dels danys que es poguessin derivar de la seva participació a la cursa.

El control d’arribada es tancarà a les 13’30h, 60 minuts després d’haver donat la sortida. Les reclamacions s’hauran de fer dins els 15 minuts següents a l’arribada de l’últim participant.

El desconeixement del reglament no n’eximeix el compliment.

L´organització es reserva el dret de modificar els punts del reglament en cas de necessitat.

Documentos

HORARI_CURSES.pdf 347 Kb.
3 seg. (ADSL 1Mb).
resultObert4Km.pdf 848 Kb.
8 seg. (ADSL 1Mb).
resultObert8Km.pdf 889 Kb.
9 seg. (ADSL 1Mb).
¡¡ Advertencia Para Consultas a Elitechip !!
Elitechip no revisa constantemente las conversaciones de Facebook. Si tienes alguna duda o consulta respecto de la competición u otro tema, por favor utiliza el Formulario de Contacto así te podremos atender en el menor tiempo posible.
Publicidad
Síguenos en... Síguenos en...
Siempre estarás con
nosotros Tolo!
© Elitechip, 2008-2019, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net