VIKING 859 Challenge - Pollença 2017

Competition Data

 • Date: 27/08/2017
 • Otros
 • Mallorca
 • City: Pollença
 • Time: 09:00
 • Registered:
 • Limit: 26/08/2017 20:00
 • Fee:
  Price structure

Previous Events

More competitions

Other competitions that may be of interest:

VIKING 859 Challenge - Pollença 2017

Competition Data

INFORMACIÓ DE LA CURSA

CURSA INCLOSA AL VIKING 859 SWIMRUN CHALLENGE

1.      VIKING 859

VIKING 859 és el resultat de la unificació de les curses que componen l'abans anomenat Illes Balears Swimrun Challenge. Ara, Swimrun Pollença, Swimrun Capdepera i Swimrun Alcúdia, la prova pionera a les Illes, s'uneixen sota la mateixa marca: VIKING 859.

2. VIKING 859 SWIMRUN CHALLENGE

El VIKING 859 challenge és una lliga de tres proves de swimrun que es desenvoluparan a diferents indrets de l'Illa de Mallorca. Cada una d'elles tendrà un recorregut característic amb lleugeres variacions en les distancies de natació i cursa a peu. Cada una de les carreres puntuarà de mateixa forma segons la posició en que quedi classificat l'esportista, exigint una regularitat que farà possible aconseguir una bona posició a la classificació final.

Les proves que formaran aquest competició són:

 • VIKING859 Capdepera – 5 d'agost a les 9:00 h
 • VIKING859 Pollença – 27 d'agost a les 9:00 h
 • VIKING 859 Alcúdia – 9 de setembre a les 9:00 h

El canvi de nom i imatge, no afectarà a les condicions de la competició que segueixen sent les originals de l'abans anomenat Illes Balears Swimrun Challenge

3.      VIKING 859 - POLLENÇA

VIKING 859 - Pollença serà la segona de les curses que formaran aquesta competició. La prova recorrerà la Cala Sant Vicenç en un circuit de dues voltes, que sumaran un total de 15 km, amb 12'6 de carrera i 2,4 de natació en aigües obertes, tot en un entorn magnífic i singular, idoni per a la pràctica d'aquest esport, i ideal per què el públic pugui gaudir de l'esdeveniment.

4.      CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ

La inscripció es podrà fer per prendre part a una sola cursa o bé, com a participant a la Challenge.

Les persones que participen a la Challenge són aquelles que s'inscriuen a un mínim de 2 curses i compleixen els requisits exigits al reglament específic de cada prova. En els casos d'aquelles persones amb alguna limitació física, psíquica o sensorial que hi vulguin prendre part caldrà que es posin en contacte amb MÓN ESPORT per informar-se sobre els detalls de cada prova.

Si algun participant s'inscriu a 2 o més curses i no vol prendre part a la Challenge haurà d'indicar- lo expressament a l'organització.

Aquells participants que només s'hagin inscrit a una cursa, tindran la oportunitat de formar part de la Challenge, inscrivint-se posteriorment a alguna de les altres curses.

En qualsevol cas, els participants han de reunir les següents condicions:

 • Ser capaç de realitzar la prova amb autonomia i estar físicament preparat per fer-ho.
 • Ser capaç d'adaptar-se a les condicions
 • Podran participar en la modalitat competidors de qualsevol
 • Les persones participants menors de 18 anys hauran de portar una autorització dels seus mares/pares o tutors legals, que caldrà entregar a l'organització i que es validarà abans d'iniciar la prova, el mateix dia de la prova abans de la Les persones participants hauran de ser conscients de la dificultat tècnica, longitud i altres característiques de la prova i disposar de coneixements, material i nivell físic per poder afrontar-la.

5.      LLOC, DATA I HORA DE LA PROVA

La prova tindrà lloc al municipi de Pollença. L'inici del recorregut es situa a Cala Sant Vicenç, concretament a Cala Molins.

La sortida de la prova serà a les 09:00 H del 27 d'agost.

El dia anterior a la prova es celebrarà una reunió informativa (briefing) on s'explicaran els detalls de la prova, el recorregut i altres aspectes a tenir en compte.

6.      TIPUS DE PROVA

El swimrun és un nou esport que combina diversos trams de carrera a peu amb altres de natació en aigües obertes. El tram més llarg de carrera i natació són de 5?km i 500?m respectivament. Durant el recorregut es realitzaran 7 trams de carrera a peu i 7 trams de natació en aigües obertes. La distància total és de 15?km (12,6 km run i 2,4 km swim).

Hi haurà un avituallament sòlid al pas per meta, abans de començar la segona volta. La prova es realitzarà de forma individual.

El límit horari per realitzar la prova és de 3 hores.

7.      INSCRIPCIONS

Les inscripcions es realitzaran a través de elitechip, a la seva pagina web. El plaç d'inscripció finalitzarà el divendres 26 d'agost a les 23:59H.

El preu de les inscripcions serà:

 

Preu / cursa

Preu total

Tota la Challenge

20 €

60 €

2 Curses

22,5 €

45 €

1 Cursa

25 €

25 € / 30 €

 

La  setmana anterior a la prova, el cost de la inscripció a 1 cursa, serà de 30 €. El preu de les inscripcions inclou l'assegurança dels participants.

8.      CATEGORIES

Hi haurà quatre categories:

 • Femení absolut
 • Masculí absolut
 • Femení local
 • Masculí local

Hi haurà tres premis per categoria.

9.      DORSALS

L'organització proporcionarà gorro a tots els participants, a més d'una calcomania dorsal.

El dorsal ha d'estar sempre visible. Durant els trams de carrera, els participants no estan obligats a dur el casquet dorsal.

10.  EQUIPAMENT OBLIGATORI

És obligatori dur en tot moment el material exigit per l'organització. D'altra banda, el swimrunner que opti per portar material auxiliar, ha de tenir en compte que haurà d'arribar a meta amb el mateix material amb el qual ha iniciat la prova.

 • Roba adequada per realitzar aquest tipus de prova ( tritaje o similar)
 • Sabates
 • Ulleres de natació.
 • Casquet (proporcionat per l'organització)
 • Calcomania-dorsal visible en tota la (proporcionat per l'organització)
 • Chip

Està terminant-ment prohibit l'ús d'aparells mecànics o automàtics.

11.  ARBITRATGE

La prova estarà controlada en tot moment per persones de l'organització. Correspon a cada participant conèixer i complir el reglament, no fer-ho pot ser motiu de desqualificació.

12.  SEGURETAT

L'organització de la prova no es fa responsable dels danys que pugui sofrir qualsevol dels participants abans, durant i després de la prova.

Tots els participants estaran coberts per l'assegurança de RRCC i la assegurança d'accidents, proporcionades per l'organització.

Durant la prova, els participants disposaran de l'assistència dels dispositius de seguretat marítim i terrestre, format per policia local, protecció civil, creu roja i voluntariat.

13.  ÈTICA I RESPONSABILITAT

 • Respectar a tots els participants, al públic assistent i qualsevol membre de l'organització.
 • Tenir especial cura del medi ambient, evitant qualsevol acció que pugui causar mal a l'entorn.
 • Ser solidari amb els companys i actuar amb esportivitat.

14.  ACCEPTACIÓ DEL REGLAMENT

 • Tots els inscrits han de conèixer i acceptar el

CONEIX MÉS DETALLS DE LA COMPETICIÓ A:

https://www.swimrunchallenge.es/

Warning Elitechip Queries!
Elitechip is not constantly checking Facebook conversations. If you have any questions or queries regarding the competition or other issue, please use the Contact Form so we can reply you in the shortest possible time.
Publicidad
© Elitechip, 2008-2020, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net