1r Triatló Nocturn - Contrarellotge 2018

Detall de la Competició

 • Data: 25/08/2018
 • Triatlón
 • Mallorca
 • Població: Sa Pobla
 • Hora: 20:30
 • Inscrits:
 • Llímit: 25/08/2018 17:00
 • Drets:
  18 €
  15 € *
  * Precio con chip amarillo
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Recorregut:
Xip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Descarregar diploma de participació

Federación

Esta competición se rige por las normas de la Federación:

Federación de Triatlón (FETRIB) / (FETRI)

Més Competicions

Altres competicions que pueden ser del teu interés:
06/07/2024 | Mallorca
30/06/2024 | Ibiza

1r Triatló Nocturn - Contrarellotge 2018

Detall de la Competició

1r Triatló Nocturn - Contrarellotge

REGLAMENT I TRIATLÓ NOCTURN INDIVIDUAL O PER RELLEUS DE SA POBLA

Data: Dissabte, 25 d'agost a les 20.20h

LLoc: Poliesportiu municipal de sa Pobla

Distància: 400 metres nadar + 20 kms bicicleta + 5 kms córrer ( distàncies aproximàdes)

 • Nadar: 400 metres piscina
 • Circuit bicleta: 20 kms (4 voltes de 5 kms a un circuit urbà d'asfalt)
 • Circuit córrer: 5 kms (2 voltes de 2,5 kms a un circuit d'asfalt i terra)

Nota tècnica: En el tram de bicicleta és obligatori dur llum blanca davantera i vermella al darrera,  l'ús del casc i a més es permet l'ús de manillars de triatló a les bicicletes. En el tram de córrer obligatori dur frontal. 

Format de la prova: Els atletes sortiran a la piscina cada 15-30 segons (depenent del nombre d'inscrits)

Edat mínima: 15 anys complerts el dia de la cursa. L'organització podrà demanar el DNI a qualsevo lparticipant per verificarla seva edat i identitat.

Categories:

 • Cadets
 • Júnior
 • Sub-23
 • Veterà 1
 • Veterà 2
 • Veterà 3
 • Individual Masculina, Individual Femenina, Relleus

Inscripcions: Les inscripcions es poden fer de la la pàgina www.elitechip.net fins el divendres, 24 d'agost a les 22h.

Màxim 200 inscrits.

Preu de les inscripcions: (federats i no federats)

 • Categoria Individual: 15€ + 3€ per lloguer de xip
 • Categoria Relleus: 30€ + 3€ per lloguer de xip

Recollida de dorsals: Els dorsals es podran recollir el dia de la prova de les 19h fins a mitja hora abans de l'inici de la prova en el Pavelló Miquel Capó Soler, Poliesportiu Municipal.

Bossa  del  corredor:  En  retirar  el  dorsal  cada  atleta  rebrà  un gorro de natació+sac de patates+obsequí.

Nota tècnica: Obligatoru dur llum blanca davantera i vermella al darrera A la cursa de bicicleta és obligatori l'ús del casc i a més es permet l'ús de manillars de triatló a les bicicletes.

Avituallament: A l''arribada l'arribada hi haurà fruita, beguda i menjar sòlid.

Vestidors i dutxes: Es podrà fer ús dels vestidors i dutxes del Poliesportiu Municipal de sa Pobla, abans i un cop acabada la cursa.

 • Servei guardaroba.

Nota: La inscripció a la prova implica l'acceptació per part dels participants d'aquest reglament i la renúncia a la reclamació contra els organitzadors, patrocinadors, col·laboradors i els seus respectius representants legals i delegats, derivats dels danys que poguessin resultar de la seva participació en aquesta duatló.

Cronometratge: La prova serà cronometrada per Elitechip. El dorsal i el xip es recolliran a la zona de sortida el mateix dia de la prova fins a trenta minuts abans del començament. El xip és obligatori per participar a la cursa. El dorsal haurà de ser visible durant tota la prova. A cada participant o equip, se'ls entregarà un dorsal que es portarà a sobre durant tota la cursa. El xip és únic per participant o equip.

És imprescindible retornar els xips en lloguer per la duatló un cop s'ha finalitzat la cursa. El no retorn del xip, implicarà la desqualificació automàtica del participant o relleu.

Reglament: La prova es regularà segons el reglament de la FETRIB.

Control de la Carrera: L'organització de la cursa serà l'encarregada de dur el control de la prova. Aquests estaran repartits per tot el circuit.

Durant les proves s'han de seguir les instruccions donades pels responsables de l'organització, no s'ha de procedir de manera antiesportiva o poc cívica o que cometi irregularitats, de fer-ho així seran desqualificats.

El no coneixement del reglament non n'eximeix el compliment.

Assegurança: Tots els participants estan coberts per una pòlissa d'assegurança d'accidents i una de responsabilitat civil, per a qualsevol incident que es produeixi durant la prova i mai no provocat per patiment o malaltia latent o patologies prèvies, imprudència, negligència o danys produïts en els desplaçaments al lloc de la carrera o d'aquesta al domicili del participant.

Metge de Carrera: Hi haurà un metge de carrera responsable dels serveis mèdics. Tots els atletes amb problemes físics, respiratoris, al·lèrgics, etc., que necessitin atencions especials ho hauran de notificar a l'organització abans de començar la competició i posar-ho darrere el dorsal.

Servei d'ambulàncies: Hi haurà una ambulància amb metge, de transport vital avançat, i una ambulància vital bàsica, situades durant el recorregut.

Seguretat de la Carrera: Policia Local de sa Pobla, Guàrdia Civil, Protecció Civil i els membres de l'organització són els encarregats de la seguretat de la prova, els atletes participants seguiran totes les seves instruccions.

Organització: El triatló és organitzada per l'Ajuntament de sa Pobla amb col·laboració amb el Club Atletisme Sa Pobla.

 

¡¡ Advertencia Para Consultas a Elitechip !!
Elitechip no revisa constantemente las conversaciones de Facebook. Si tienes alguna duda o consulta respecto de la competición u otro tema, por favor utiliza el Formulario de Contacto así te podremos atender en el menor tiempo posible.
Publicidad
Peugeot
© Elitechip, 2008-2024, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net