2n Triatló Nocturn - Contrarellotge 2019

Einzelheiten des Wettkampfs

 • Datum: 31/08/2019
 • Triatlón
 • Mallorca
 • Ort: Sa Pobla
 • Uhrzeit: 20:30
 • Angemeldete:
 • Limit: 31/08/2019 14:00
 • Gebühren:
  Preistabelle
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Strecke:
Chip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Teilnahmezeugnis herunterladen

Verband

Esta competición se rige por las normas de la Federación:

Federación de Triatlón (FETRIB) / (FETRI)

Vorherige Ausgaben

Weitere Wettkämpfe

Andere Wettkämpfe, die Sie interessieren könnten:
27/04/2024

2n Triatló Nocturn - Contrarellotge 2019

Einzelheiten des Wettkampfs

II TRIATLÓ NOCTURN INDIVIDUAL O PER RELLEUS DE SA POBLA

I TRIATLÓ PER ESCOLARS

REGLAMENT I TRIATLÓ NOCTURN INDIVIDUAL O PER RELLEUS DE SA POBLA

Data: Dissabte, 31 d'agost a les 20.30h

LLoc: Poliesportiu municipal de sa Pobla

Distància: 400 metres nadar + 20 kms bicicleta + 5 kms córrer ( distàncies aproximàdes) Nadar: 400 metres  (8 x 50 metres)  piscina de 50 metres

Circuit bicleta: 20 kms (4 voltes de 5 kms a un circuit urbà d'asfalt) Circuit córrer: 5 kms (2 voltes de 2,5 kms a un circuit d'asfalt i terra)

Format de la prova: Els atletes sortiran a la piscina cada 15-30 segons (depenent del nombre d'inscrits)

Edat mínima: 15 anys complerts el dia de la cursa. L'organització podrà demanar el DNI a qualsevol participant per verificar-la seva edat i identitat.

Equips de Relleus :Tots equips constaran de 2 o 3 persones i solament participaran per relleus.Cada persona realitzarà una disciplina. Una nedarà, un anirà amb bicicleta i l'altre correrà (o bé un realitzarà dos dels segments si l'equip és de dos).  Cada equip disposarà d'un únic xip que es canviaran cada persona de l'equip en finalitzar la seva disciplina (a la seva zona de boxes). Aquest actuarà com a testimoni de l'equip.  

Categories 

 • Júnior
 • Sub-23 Veterà 1
 • Veterà 2
 • Veterà 3
 • Individual Masculina
 • Individual Femenina
 • Relleus

Inscripcions: Les inscripcions es poden fer de la la pàgina www.elitechip.net fins el divendres, 30 d'agost a les 21 h.

Màxim 100 inscrits.

Preu de les inscripcions: (federats i no federats)

 • Categoria Individual: 15€ + 3€ per lloguer de xip
 • Categoria Relleus: 30€ + 3€ per lloguer de xip

Recollida de dorsals: Els dorsals es podran recollir el dia de la prova de les 19h fins a mitja hora abans de l'inici de la prova en el Pavelló Miquel Capó Soler, Poliesportiu Municipal.

Bossa del corredor: En retirar el dorsal cada atleta rebrà un: gorro de natació + sac de patates + obsequi

Reglament: La prova es regularà segons el reglament de la FETRIB.

Nota tècnica: En el tram de bicicleta és obligatori dur llum blanca davantera i vermella al darrera, l'ús del casc i no està  permés l'ús de manillars de triatló a les bicicletes. En el tram de córrer obligatori dur frontal.

Avituallament: A l''arribada l'arribada hi haurà fruita, beguda i menjar sòlid.

Vestidors i dutxes: Es podrà fer ús dels vestidors i dutxes del Poliesportiu Municipal de sa Pobla, abans i un cop acabada la cursa.

Servei guardaroba.

Nota: La inscripció a la prova implica l'acceptació per part dels participants d'aquest reglament i la renúncia a la reclamació contra els organitzadors, patrocinadors, col·laboradors i els seus respectius representants legals i delegats, derivats dels danys que poguessin resultar de la seva participació en aquesta duatló.

Cronometratge: La prova serà cronometrada per Elitechip. El dorsal i el xip es recolliran a la zona de sortida el mateix dia de la prova fins a trenta minuts abans del començament. El xip és obligatori per participar a la cursa. El dorsal haurà de ser visible durant tota la prova. A cada participant o equip, se'ls entregarà un dorsal que es portarà a sobre durant tota la cursa. El xip és únic per participant o equip.

És imprescindible retornar els xips en lloguer per la duatló un cop s'ha finalitzat la cursa. El no retorn del xip, implicarà la desqualificació automàtica del participant o relleu.

Control de la Carrera: L'organització de la cursa serà l'encarregada de dur el control de la prova. Aquests estaran repartits per tot el circuit.

Durant les proves s'han de seguir les instruccions donades pels responsables de l'organització, no s'ha de procedir de manera antiesportiva o poc cívica o que cometi irregularitats, de fer-ho així seran desqualificats.

El no coneixement del reglament non n'eximeix el compliment.

Assegurança: Tots els participants estan coberts per una pòlissa d'assegurança d'accidents i una de responsabilitat civil, per a qualsevol incident que es produeixi durant la prova i mai no provocat per patiment o malaltia latent o patologies prèvies, imprudència, negligència o danys produïts en els desplaçaments al lloc de la carrera o d'aquesta al domicili del participant.

Metge de Carrera: Hi haurà un metge de carrera responsable dels serveis mèdics. Tots els atletes amb problemes físics, respiratoris, al·lèrgics, etc., que necessitin atencions especials ho hauran de notificar a l'organització abans de començar la competició i posar-ho darrere el dorsal.

Servei d'ambulàncies: Hi haurà una ambulància amb metge, de transport vital avançat, i una ambulància vital bàsica, situades durant el recorregut.

Seguretat de la Carrera: Policia Local de sa Pobla, Guàrdia Civil, Protecció Civil i els membres de l'organització són els encarregats de la seguretat de la prova, els atletes participants seguiran totes les seves instruccions.

Organització: El triatló és organitzada per l'Ajuntament de sa Pobla amb col·laboració amb el Club Atletisme Sa Pobla.

Anmerkungen Anmeldung

TRIATLÓ PER ESCOLARS

Començarà a les 19.30h, inscripcions gratuïtes, i les distàncies són aproximades:

CATEGORIA

EDAT

NATACIÓ

BICICLETA

CÓRRER

HORA SORTIDA

PRE-BENJAMÍ

7 A 8 ANYS

50M

750M

250M

19.30H

BENJAMÍ

9 A 10 ANYS

100M

1500M

500M

19.40H

ALEVÍ

11 A 12 ANYS

200M

2500M

1000M

19.55H

INFANTIL

13 A 14 ANYS

400M

5000M

2000M

20.10H

CADET

15 A 17 ANYS

400M

5000M

2000M

20.10H

Els atletes inscrits es presentaran a la línia de sortida 5 minuts abans de la sorttida de la seva categoria.

¡¡ Advertencia Para Consultas a Elitechip !!
Elitechip no revisa constantemente las conversaciones de Facebook. Si tienes alguna duda o consulta respecto de la competición u otro tema, por favor utiliza el Formulario de Contacto así te podremos atender en el menor tiempo posible.
Publicidad
© Elitechip, 2008-2024, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net